Благоевградската тайфа с много вълнения, посреща принцесата на мама Анелия!!

• 15 200
  • 294
  •   1
Отговори
# 195
Симеонски има имен ден днес и тръгва на море.  Grinning
Леля му виси пред компютъра и се мъчи да пише жалба.
Дани Ч - наистина ранно ставане за вас.

# 196
Честити имен ден на зетя!
Да е жив и здрав и все така чаровен.
Дани му праща много целувки Simple Smile

# 197
  • Сандански
Здравейте, момичета!!!

Първо честит имен ден на Симеончо, да е жив и здрав!!!

И второ, уф, още не съм родила, но има време до 6-и. Само ме е страх да не пренося!!!!  Cry Всъщност съм съгласна още месец да съм бременна, но да ми е живо и здраво малкото съкровище в мен!!!  preggo  Обаче след 6-и наблюдаващият ме гинеколог има право само да следи тоновете на бебо ,а не да ме гледа на ехограф, което ми се струва, че също ще е нужно. Даже се чудя дали да не си платя един преглед, за да се види плацентата и водите как са! Sad

Иначе, приятна среща от мен!!! Това ще е доста голяма среща и ме е яд ,че няма да дойда ,но все се надявам тези дни да родя.  Mr. Green Mr. Green

sear145, ти като ходиш в София можеш да си накупиш куп хубави дрехи за бременни. Тук има един магазин за бременни зад ГУМ, но е по-оскъдно зареден.

# 198
Момичета здравейте
За срещата още не мога да кажа със сигурност но мисля че едно място не е проблем
хайде чао че Силви се събужда

# 199
Поздрави на Монката,за именният му ден,да е жив и здрав и много усмихнат Hug  bouquet
Леля му да се постарая скоро да му роди братовчедчета Naughty

# 200
Здравейте!

Казвайте колко ще сме, че да запазвам утре места! Аз ще съм без София, а май и Нина няма да идва.

# 201
  • 42.016399,23.101179
Честит имен ден на малкият Симеон!!!
Да е жив и здрав, много щастлив и леля му много да го слуша и глези.  bouquet  bouquet  bouquet
Ели, това сме като че ли:
1. Дани
2. Фантичка
3. Борко
4. Марци
5. daniela_ch
6. petia_d75
7. desi-r
8. Ana2
9.Ели
10. Анелия
11. sear145
12. Боби ???
13. Нина ???
Не занм дали да запазиш 12 или 14 места. По добре май да са повече, току виж тези под въпрос дойдат, пък и някой друг може да ни изненада. Wink

# 202
ок, ще кажа 14, но за вътре или вън?

# 203
Честит имен ден на Симеон и от мен! Да расте здрав и щастлив!
Аз в събота съм на работа и дори още не съм говорила със Стефан за излизане в петък, но засега се пиша доброволец Mr. Green

# 204
Ели,предлагам да запазиш в градината,дават го времето да е хубаво синоптиците Peace
и аз съм на работа в събота,за това май няма да направим пиано бар по-късно но пък останалите може де Rolling Eyes

Радвам се че пак ще се съберем голяма компания Hug
Лека ви нощ на мен ми се спи smile3507

# 205
Селесте честит имен ден на малкия Симеон. Да слушка много и да порасне голям и силен мъж  Hug

daniela_ch наистина ранно ставане , явно детето се грижи да не закъснееш за лекции  Wink

Ели как е Ивана? Какво показаха изследванията?

И ние се готвим за предучилищна, от 14 септември започват редовните групи. Ще правим нови изследвания на детето, тъй като отдавна не е ходила и има прекъсване. Казаха ни да си вземем зеления талон от личната докторка и да го завери.
Другата седмица и с това ще се занимавам.
Оше не мога да се настроя на работен режим, така ми се почива още....

Лека нощ от мен

# 206
Здравейте , момичета!

Прибрахме се и ние най-сетне.На морето беше чудесно!Слънцето се усмихваше, а Васи не излизаше от водата.Но сега пък нещо има някаква хрема, но се надявам бързо да отшуми.

Много сте писали за тези 10 дни , откакто не съм ви чела .

Привет на новодишлите!  bouquet

Селесте , честит имен ден на племенника!Със здраве да носи името си и много да радва всички около себе си !

Гледам , че пак се заформя среща.Но аз не съм сигурна дали ще мога да дойда.Ако имам възможност непременно ще се отбия .Все едно местенце ще се намери. Wink

Лека вечер!

# 207
Много ви благодаря за поздравите! Симеон също изпраща целувки на малката красавица Дани!

# 208
  • Благоевград
Андреа Селесте Честит имен ден на Симеон! (на патерици)
Да ви е жив и здрав, лъчезарен и добричък! И скоро да си има брадовчедче (ка)  Wink

За срещата , дали вече запазихме места ?
А дрес кода ... какъв беше? Laughing

# 209
  • Благоевград
Голямо затишие в темата , защо така?

Момичета вижте на каква попаднах:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=424859.0
Тръпки ме побиха, като четох ....
Ясновидци твърдели, че е жива - дано е така!

Общи условия

Активация на акаунт