Благоевградската тайфа с много вълнения, посреща принцесата на мама Анелия!!

• 15 201
  • 294
  •   1
Отговори
# 180
Ооо вече си имате и четки за зъби...сладурчо малък Simple Smile
Като се замисля,че докато се обърнем и нащо ще е порастнало и ще вика:"Тате,дай пари за дискотека"...и на тате ще му настръхват косите Simple Smile

# 181
Браво, много сте писали.
За срещата не се съобразявайте с мен, когато тогава.
Анелия, аз пъпчето на Силви още не съм го хвърлила някъде, сърце не ми дава.
За коликите също давахме Саб Симплехс, но без резултат, и използвахме бабини рецепти :
окадена лъжичка с боринка и с малко водичка, никакви проблеми, тя го приемаше добре, ако искаш повече обяснения, пиши на лични.
Ана2, не се обаждаш като идваш по Кресна!!! Naughty
Марси, честити ти рожденници. Много здраве, щастие и любов.
Тази седмица нямаше никои по реката, поне аз не видях.
Хайде  чао сега

# 182
Здравейте момичета,
Марси, честито на Рожденниците да са живи и здрави
Селесте ако знеш само от колко време търся такава кръгла четка за зъби, но сега разбрах и сега като отидем до София ще и взема.
Аз да се оплача, от утре започвам лекции ужассссс  Sad

# 183
Момичета какво става със срещата,като че ли никой нищо не казва newsm78
Моето предложение е да бъде в петък към 20,30 ч ще присъстват и Фантичка с Борката Wink
защото на другият ден ние май все пак ще ходим някъде Mr. Green

# 184
  • 42.016399,23.101179
Благодаря, за поздравите момичета. Довечера ще празнуваме с Венци в къщи. Майка ми става на 60 години и ще ни събира всички най-вероятно другата събота. А племенницата е вече голяма и сигурно ще е в някоя дискотека, ама не иска да води и леля си. Cry
Anelia20  Виктория какви колики изкара, по цели нощи не сме спали, нещо страшно беше. Какво ли не пробвахме за колики, но единственото дето помагаше беше тази борина дето  Боби ти е писала. Точно 10 мин, след като я пийнеше и се успокояваше и изкарваш около 2-3часа.
Момичета какво става със срещата,като че ли никой нищо не казва newsm78
Моето предложение е да бъде в петък към 20,30 ч ще присъстват и Фантичка с Борката Wink
защото на другият ден ние май все пак ще ходим някъде Mr. Green

Дани аз съм съгласна, знаеш си. Wink За "Кардинала" последно остава, нали? За там доколкото знам трябва по раничко да запазим места, така че наистиа казвайте кой ще дойде.
За сега сме:
1. Дани
2. Фантичка
3. Борко
4. Марци
5.....???

А според мен е  крайно време и Селесте да доприпка на срещичка, искам да я видя вече.  Wink

# 185
Браво Марси че направи първоначален списък,а ти нещо романтично и екзотично да му приготвиш за по-късно на Венци(може и стриптииз като заспи Вики Mr. Green)
И някой трябва да запази места,моля ви по центъра смилете се  Peace

# 186
Здравейте пак!
Марци, да са ти живи и здрави рождениците:)
Аз днес имах лекции докъм 3 часа, после малко повисях на служебния комп, докато не ми се обади педиатърката на Румен. Та Николова ме запозна с една своя приятелка, българка, женена за арабин, консултант по кърмене в една болница в Саудитска Арабия. Попреседяхме в Царския клуб на по биричка, беше ми доста интересно. След това ходих да видя едно осемдневно бебенце и направо пак ми се прииска да си гушкам едно такова Praynig
За срещата - ако съвсем не се скапя от новия режим след малко по-лежерното живеене последните две-три седмици, съм ЗА.

# 187
Бройте и мен за срещата  Peace

# 188
Добър вечер и от мен,

днес ми е първи работен ден след отпуската и съм още като замаяна, не мога да се настроя на новия режим.
Събота и неделя оправях багажа след морето, почивах си пълноценно до последно. Не успях да кача снимки, сега съм седнала ,но нещо много бавно става и не знам дали ще успея тази вечер.
Обещавам тези дни да има снимки, доста направихме и на Албена и в Балчик в Ботаническата градина.
Почивката беше прекрасна, макар и само  за 6 дни. В Албена е много спокойно, особено за семейства с малки деца. Целият курорт е разположен в гората, много прохладно и приятно е.
Нашият хотел имаше доста басейни- детски, каскаден, за големи, джакузи на открито. Детето не излизаше от басейна, постоянно киснеше във водата с пояса.
Имаше аниматори, които забавляваха и малките , и големите, вечер изнасяха забавно шоу.
Храната също беше много вкусна, изобилна и разнообразна /аз даже качих малко от непрекъснатото похапване Embarassed, но като има толкова неща , и човек се изкушава да опита от всичко/
Един следобед отделихме за Ботаническата градина, невероятна красота и природа. Заслужава си да се види, неповторимо е.
Ще ви разказвам повече като се видим, с думи не мога да опиша всичко.

Marci честит ти троен празник, да са ти живи и здрави рожденниците и весело да си изкарате у дома Wink

За срещата за петък и аз съм ЗА, за продължение след това едва ли ще имам сили.
Дано се съберем повече, хайде включвайте се и другите.

Лека вечер

# 189
  • Благоевград
Marci Честит Празник на Всички !
Да са ти живи и здрави , да се уважавате и обичате!

Аз се чудех вчера кога беше чрд-то на Венци, преди или след Методи  Laughing
Ние в събота празнувахме на методи чрд-то , с Ана-Мария направихме торта , която
вече я изядоха .
За срещата :  Аз съм ЗА !

jinjer_78 Аз мисля, че дори е задължително да посетим пиано бара, иначе
напразно сме си говорили пред мъжете.
petia_d75 И аз днес бях първи ден на работа . Много е трудно да влезеш в ритъм  ooooh!
daniela_ch , wildqirl как са децата ?
За сега чао и спокойна вечер на всички !  Grinning

# 190
  • 42.016399,23.101179
Форумска среща - петък вечер в ресторант "Кардинал".
За сега сме:
1. Дани
2. Фантичка
3. Борко
4. Марци
5. daniela_ch
6. petia_d75
7. desi-r
8. Ana2
9. ...???
Чакаме да кажат Ели, Нинка, bobi_i , Anelia20, Джуджавка, sear145, Андреа Селесте, liliii~, galiabalq, Cutie_Honey, Мимка, Мама Цоцоланка, ina_maria, Poli_S и всички други желаещи. Wink

# 191
Пишете ме и мен, ако не изскочи нещо непредвидено. Утре ще звънна на Нина да я питам, а и утре ще кажа дали ще взема София.

# 192
Добро утро, мойта малка палавница днес просто реши че майка и няма да спи до късно и стана още в 6:30, направо ме уби това дете
Деси, Ивет е добре вече даже много бързичко се оправи пу-пу
Аз след малко тръгвам на лекции и ми е много гадно  Sad, бях се настроила да започнем по-късно, но ето на.
Хай де лек ден, после като се прибера пак ще пиша

# 193
Добро утро и от мен  smile3525

И аз ще дойда на срещата, до сега се чудех дали ще мога заради прегледа в сф но той се отменя за по късно. Така че пишете ме и мен. Кардинал ми е любимо место. От 2 дена не мога да спя.... Събуждам се към 4 и като психопат обикалям насам натам докато не седна да гледам някой филм... А каква поспаланка съм само съня за нищо не си го давам...... Ужас  animal037
Вече не се побирам в старите си дрехи и се чудя в благоевград има ли подходящи магазини за дрехи за бременни? Аз до сега не съм виждала ако знаете за някой моля да ми кажете къде е..

Нямам търпение да се запозная с всички !!!1 Mr. Green

Приятен Ден от мен

ПС... Cutie_Honey нещо се загуби да не са я приели вече в болница някой знае ли нещо??? newsm78

# 194
Добро утро!
За сега ме пишете и мен за срещата,пък дано успея да се измъкна.

Марси
какво става с Cutie_Honey?Ако имаш новини знам,че ще пишеш,ама за всеки случай пак да си питам Simple Smile .

sear145
,аз поне не успях да намеря свестен магазин за бременни в Благоевград.Просто си взимах по-голям номер дрехи Simple Smile

Хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт