Благоевградската тайфа с много вълнения, посреща принцесата на мама Анелия!!

• 15 204
  • 294
  •   1
Отговори
# 165
  • 42.016399,23.101179
Добро утро,
veselina_s_p честно казано се съмнявам в неделя да работят много детски магазини, но поне за 2 със сигурност знам. Единия се намира вътре в МОЛа (под старото кино), всъщност там сега има детски магазин и на първия и на втория етаж. А другият, който ми е любим  и в последно време само от него пазарувам, се намира малко под джамията в посока центъра. Преди години там имаше магазин на М-тел.
Дани и аз съм като теб, не спирам да мисля за уикенди някъде, хич не ми се стои тук. Да но успеете да отидете със или без Фантичка. Wink

# 166
Добро Утро и от мен...

Снощи преди да си легна усетих за пръв път бебока да рита.......Толкова страхотно чувство не съм изпитвала до сега! smile3502

В понеделник правиме 5месеца и в петък ще ходя до София за да видим дали бебока се развива добре.
Момичета вие кога мислите да се събирате? Ако ще бъде в петък аз на дали ще мога да смогна и да се върна към 5-6. Вие към колко часа се срещате???

Приятен Ден на Всички
Аз ще се поразходя малко до Рилския Манастир да хапнем по една манастирска мекица smile3535

# 167
sear145 ,тя по принцип срещата ще е вечерна от 20-21 часа,така че ще се прибереш даже ще имаш време за тоалет,прическа и грим Wink
ние днес се канихме да перем килимите,ама беше едно мрачно сутринта и го даваха да вали така че нищо не направихме,само ходихме с Жоро и децата на полигона и игрището до Покровник и аз карах колата(вече по-уверено Blush)
сега като събирах дрехите от терасата реших че е доста горещо и понеже неможахме да отидем никъде тази седмица та извадих 2 корита и направих плаж на децата,но само си сложих беля,защото те щастливи пляскат се къпят се добре,ами като вече трябваше да излизат то беше рев и чудо  smile3511 но сега са усмирени от баща си в леглата и ще спят,че и ние покрай тях,
брей събота и неделя такова мързелуване ме наляга само ми се спи и яде и гледам филми  Mr. Green пълен релакс Crazy

# 168
Здравейте момичета,
На мен днес ми е много криво даже ревливо. Днес сутринта изпратих ме зълвата с децата за Канада, не мислех че ще ми е толкова гадно, но ув  Cry
След това ходих ме с нашите на Предел на пикник беше много хубаво, но през цялото време си мислих че там можеха да бъдат и децата и да се налудуват на воля
Ох, стига съм ви занимавала
Хайде  лека вечер на всички аз лягам, че днес съм станала в 2:30

# 169
Добро утро! Пускам кафенце и тръгвам на работа:)

Румен вече е на ясла.
Вчера се върнахме от Кресна, а онзиден направихме тур в Мелник и поне сложихме хубав край на тази иначе не много мобилна ваканция.

# 170
  • 42.016399,23.101179
Добро утро,
Днес черпя за тройният  рождения ден на любимите ми хора - майка, Венци и племенницата ми.

Билянка, и аз от утре сигурно ще водя Вики на градина, а днес ще ходим до ХЕИ да и правя изследвания.
Дани ч нормално да ти е гадно, ама се успокоявая че скоро ще ги видиш отвъд океана. Wink
sear145 прекрасно е да усетиш как рита бебчо. Сигурна съм че на прегледа всичко ще е на ред, и както каза Дани срещата ще е вечерна, така че можеш да успееш да дойдеш на нея.  Laughing
Дани стига си мързелувала, какво е това спане, ядене и гледане на филми. Wink

# 171
Добро утро!

Марси, честито на твоите любими хора, да са ти здрави и щастливи, излишно е да казвам колко ми харесва почерпката  Mr. Green

Седмицата за нас започна повече от "прекрасно"! Любо сутринта отива да вземе на Ивана изследванията за яслата и какво - салмонела! Педито твърди, че след боледуването е останала носител, но аз я питам, ами защо тогава имаше отрицателни резултати, а тя вика, ами да не се е разболяла пак  Shocked И днес трябва да й нося изследванията, да назначава антибиотик ПАК! Чудя се дали утре да не пусна едни и в друга лаборатория и чак след като оттам излязат положителни, тогава да давам антибиотика. То сигурно ще са положителни, но поне да съм се подсигурила, че хич не ми се ще да го дам пък да се оказало напразно. Естествено, отлага се тръгването на ясла, а аз ще взема да се откажа от работата вече, то няма смисъл от това постоянно губене на клиенти, имах 100 срещи тая седмица, как ми се ще да бях мъж просто...

# 172
Добро утро,
Ana2 ,мерси за кафенцето(аз вече го сръбнах първото Mr. Green)

Marci ,за коктейлче ми е рано,но да са ти живи и здрави рожденниците,много дълък и щастлив живот им желая  bouquet
sear145 ,аз все чаках да ги усетя бебчетата,и като стана една вечер веднага си пожелах как да изглеждат,защото съм чула такова поверие и точно така стана,само дето Криси не е момиче а е с пишка но нищо има и поправки де,аз да не съм си взела всички изпити от първият път че и сега искам hahaha Joy
daniela_ch ,сега може да ти е тъжно ама като заминеш без собственото си дете тогава ще е голямата мъка докато си я вземете при вас,но стискай зъби и мисли за крайната цел,която предполагам е по-добър живот Hug Peace
Ние май няма ходим никъде през уикенда,защото взех да мисля за следващият за Гърция,ама и това може да си остане само мечта,та да си дойдем на думата за срещата,понеже с Деси на Огняново някакси се заканихме на мъжете,след следващата ни среща от форума на ресторант да отидем в Пиано бара,та за мен по-удобно ще бъде в събота защото тогава съм на работа и в петък няма да ми е удачно да закъснявам много Mr. Green Wink,но все пак ще се съобразя с болшинството де Hug
Сега хубав ден и успешна седмица от мен аз продължавам да бачкам Flutter

# 173
Здравейте!

Марси,да са ти живи и здрави рожденниците Hug
sear145,ти къде в София ходиш на консултации?Спомням си,че се бях побъркала,че не усещам бебчо.Една вечер,както си лежах,и ме срита Laughing .После няма да те оставя за спиш.Ти ще искаш да легнеш на ляво или дясно,но на него така няма да му е удобно и ще ти даде да се разбереш.Абе с характер още от корема Simple Smile
Андреа,имаш ли представа къде се намира улица Алабим-от там трябва да вземем акта за раждане на детето,но се чудим от къде ни е по-пряко да минем.

Момичета,Дани започна да я боли коремчето.Не плаче,но се превива и ми е жал да я гледам така.Педиатърката ми изписа някакви слаби капки,защото още не са толкова силни коликите,но май не действат.На вашите деца какво им действаше?

# 174
Анелия, заповядай : http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=f7fb38012448e9938e304ff531d20fe0&tip=1
Като гледам, ще ви е най-лесно стандартно по бул. "Цар Борис ІІІ", после по "Тотлебен", от Руски паметник по бул. "Македония". Иначе като допълнителна ориентация - трамвай 5, който тръгва от Княжево, също води до там - спира на гърба на Съдебната палата.
А за капките за колики - Саб Симплекс!!!

# 175
Anelia20   аз веднага да ти кажа за ул. Алабин ако е в Сф....Това е на Витошка където е макдоналдс улицата в дясно значи както е макдоналдса веднага свиваш в дясно

Ще пиша после пак на всички !!!!

# 176
Ади,и на нас така ни обясниха,но за всеки случай да си питам Wink.
А за капкити...при зетя имаше ли ефект ?

# 177
Честно казано - да, но това не означава, че коликите са спрели, просто намаля като времетраене отрицателното им действие. Иначе - зетят има два долни зъба вече и сме много горди. Последните му снимки са във фейсбук, но в профила на сестра ми.

# 178
Честно казано - да, но това не означава, че коликите са спрели, просто намаля като времетраене отрицателното им действие. Иначе - зетят има два долни зъба вече и сме много горди. Последните му снимки са във фейсбук, но в профила на сестра ми.

Ооо ами честити ви два зъба Laughing .Сега е като заек,нали Simple Smile

# 179
Ани - долните резци са прокарали....бях му взела от Джъмбо комплект първи четки за зъби и в момента прекарва доста време с кръглата да чеше венците, още ми е трудно да повярвам, че го прави съзнателно

Общи условия

Активация на акаунт