Благоевградската тайфа с много вълнения, посреща принцесата на мама Анелия!!

• 15 205
  • 294
  •   1
Отговори
# 150
Честно казано - да, странно е. И аз бях  newsm78

# 151
  • благоевград
Ей явно много странна взех да ставам за тази тема  Confused Все едно не съм питала тогава

# 152
Здравейте, Силви заспа и сядам да ви чета.
Ние днес отиваме на Кресна. Трябва да събирам багажа. От там също ще ви следя.
Съгласна съм за среща в Кардинал, но какво ще кажете да не е петък или събота, а през седмицата???  Praynig
Нинка, как сте вие, изгуби се???
хайде чао

# 153
Здравейте!
Да се похваля,че днес ни падна пъпчето и сега започваме да мислим къде да го хвърлим Simple Smile .
Днес бяхме на косултация.Малката е наддала доволно-350гр. и аз съм спокойна вече.
За срещата...ако е тази или другата седмица вероятно и аз ще мога да дойда,защото мъжа ми е отпуска и ще се гледат.

# 154
Здравейте! Ние утре, здраве и живот, ще се разходим до Мелник и после ще останем в Кресна. За среща съм ЗА.

# 155
здравейте

кога точно обмисляте да се срещнем ще ми бъде много приятно да дойда?

Anelia20  за пъпчето съм чувала че където го хвърлиш там ще бъде късмета на детето. Най странното нещо което преди 2 години една майка ме помоли беше да и хвърля пъпа на детето и в сградата на американския университет (тогава още учех там)
от тогава знам бабините приказки за детското пъпче.....

хайде лека от мен че много глупости ви наговорих Shocked

# 156
И аз да се включа за срещата съм ЗА  Peace
Нямам проблеми за деня  Wink

# 157
  • Сандански
Не е много за кафе по това време, но като гледам няма събудили се, така че:

Wink Wink Wink

# 158
Привет момичета,

прибрахме се от морето снощи към 21ч. ,след 8 часа път и задръстване на изхода от София.
Бях много уморена от пътуването, все още съм, довечера ще ви изчета и ще пиша повече.
Приятна почивка на всички

# 159
  • 42.016399,23.101179
Здравейте,
Петя дбре сте се завърнали. Как изкарахте? Чакам снимки с нетърпение, пък може и разказа да е на живо на някое кафе.
Ние с Вики днес се прибрахме от Кюстендил, пътувахме много добре двете самички.  Laughing
Cutie_Honey благодаря за кафето, с удовволствие бих пийнала нищо че не е време. Wink Одеве в колата получих SMS, и веднага го погледнах да не би да е от теб, ама не беше. Sad
Боби нищо не правя по нашият въпрос аз, а много ми се ходи и на мен. Обещавам тази седмица да се обадя и ако има места ще се запишем. Wink Приятно изкарване на Кресна и погледни дали има и сега луди дето се спускат. Joy
Питаше за Нинка, не пише защото е на моренце. Ще се прибере направо за срещата и то с тен. Wink
Anelia20 на Вики още в болницата и падна пъпчето, и така и не я видях голичка с него, та ме е много яд. Sad ти реши ли къде ще го хвърлиш?  newsm78
Ana2 приятно изкарване и на вас. Laughing
За срещичка и аз съм за, когато и където  кажете, без претенции. Wink

# 160

Anelia20 на Вики още в болницата и падна пъпчето, и така и не я видях голичка с него, та ме е много яд. Sad ти реши ли къде ще го хвърлиш?  newsm78

Ами още не сме решили,това си е трудно решение Wink
Ти къде се загуби днес?Да не беше на работа отново ?

# 161
  • 42.016399,23.101179
Ами още не сме решили,това си е трудно решение Wink
Ти къде се загуби днес?Да не беше на работа отново ?
Трудно си е верно. newsm78
На работа съм утре, вчера и днес бях на Кюстендил. Laughing

# 162
Ле ле Марси,като каза Кюстендил се сетих...Като родих ме настаниха в една стая с една жена от Кюстендил,ама страшно много ми напомняше за тебе-и гласа,и визуално...Разпитах я за теб,ама не можа да се сети.То Кюстендил да не е толкова малък де  Laughing

# 163
Добър вечер момичета
аз днес не бях на работа и цял ден семейно си живуркаме  Crazy
с децата пихме кафе по центъра те доста се полюляха на една въртележка дето е под ГУМ,
поръчахме си щори най-накрая(те са ми подарък от свекитата за рд) Blush
и много хубаво се наспахме следобед,
децата са добре,на Аско само тогава си му беше Т и в петък си бяха на детска
Петя добре завърнала се,чакам снимки Peace
то ние нали неможахме да отидем до морето та сега постоянно мисля за някакви уикенди,проучвах едно хотелче за следващата събота и неделя на Ванско-Сънрайс се казва,изглежда ми добре и много приемлива цена дори се бяхме уговорили нещо със Фантичка да ходим ама май те другаде са си решили та ще видим,
иначе за срещата ако искате да е в петък,но все пак повечето когато са свободни де Thinking

А пъпчетата и аз мислих да хвърлям на американският и още не съм го направила newsm78

# 164
Здравейте, момичета от Благоевград  Grinning

Утре ще ходим на гости, в този мой любим град от студентските години  Grinning Искам да пообиколя някой и друг детски магазин. Ще ми препоръчате ли хубави магазини, добре заредени  Grinning
Благодаря ви предварително  Hug

Общи условия

Активация на акаунт