Благоевградската тайфа с много вълнения, посреща принцесата на мама Анелия!!

• 15 207
  • 294
  •   1
Отговори
# 135
  bouquet Добро Утро и от мен

Виждам че си говорите за свалянето на килограми

Аз понеже съм още в ранна фаза не ми личи хич, само едно малко коремче дето расте....иначе как е с качването на килата аз на 31 ще бъда в петия месец и така като чета по книги пише че до 20 седмица нормалното тегло за качване е между 3-5 кила. Аз качих за момента 3 но после пише че всяка седмица се качва по половин едно кило и така до края на бременността.....11-14кг

Интересно ми е на вас как ви се е отразило newsm78 и дължи ли се на прекомерно ядене защото мене там хич ме няма. Храня си се напълно по същия начин както и преди.

Приятен ден на всички 1stroller

# 136
Добро утро!

sear145,и аз до 6-7 месец не бях качила много.В 8 и 9-ти месец май се качва най-много.За цялата бременност качих 13кг.А отностно апетита...и аз нямах много изострен апетит,само в началото.Но и времето е много горещо,така че нормално е да не ти се яде.

Ели и Марси
не знам точно къде си видяха коремите и килограмите.И двете изглеждате страхотно.

Вчера си купих списание "Моето дете" и познайте кой видях вътре Билянка и Румчо Laughing .

Малката нещо ме притеснява.От 1-2 дни след всяко хранене повръща обилно.Мислех,че се дължи на преяждане и започнах да и давам по-малко,но пак си повръща.После ще звъня на педиатърката.

# 137
Добро утро и от нас
Ели, Благодаря че попита за Ивет. От вчера няма толкова висока Т и определено е по весла. Надявам се и днес да и мине, поне Т. Тази нощ, много често се събуждаше явно сънуваше някакъв кошмар постоянно казваше : "Не искам, не искам" и пищи направо не знам какво да я правя, напоследък много често се случва това
Ели, а Ивана как е минаха ли малко пъпките

# 138
  • Сандански
 Добър ден от мен! Колко сте ранобудниии, аз чак сега ставам! Mr. Green

Анелия, това сигурно е рефлукс,дето го описваш ти.Моята племенничка повръщаше след всяко хранене, но наддаваше нормално на килограми и педито каза на сестра ми, че не е нещо опасно. ето ако искаш една статийка, за да се успокоиш, докато викнете вашия лекар:
http://missby.wordpress.com/2008/01/08/reflux/

wildgirl и Marci, грехота е ако кажете, че имате и един излишен килограм.Много добре изглеждате!!! Което не е комплимент, а истина!!!

daniela_ch, стискам палци Ивет да се оправя по-бързо и да и мине уплахата!!! Hug

Аз днес съм на преглед при Терзийска,тъкмо да видим докъде е стигнала плацентата и бебо с растежа.
                                                           Чао от мен!!! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 139
Анелия - пробвай да изцеждаш първите няколко грама кърма и след това да поставяш детето на гърда. Други съвети (не от мен, разбира се, от педиатър):
Повръщането не е задължително при рефлукс.
Не хранете под 3 часа (2-минимум).
Храненето особено под 2 часа неминуемо води до преяждане, голям прираст на тегло, газове и неспокойствие.

# 140
Здравейте,
нещо като в обедна почивка съм  Wink щом колегите са на такава значи и за нали Mr. Green

Ани да ти кажа и моите повръщаха до 6 месец след всяко хранене и си наддаваха по 1 кг на месец,но после им мина Peace
Ели,ти си я възпитавай как си знаеш Ивана пък аз няма да се намесвам във взаимоотношенията им с Аската(нали се разбрахме с тебе само ще помагаме) Wink
Сутринта Аси плачеше че му е лошо имаше Т и повърна и си останаха с татко им да се гледат в къщи,все още се въздържаме от лекарско посещение,дано премине,защото ако е вирус неискам излишни лекарства,сега на обяд пак е имал Т и му е лошо ,ама да видим Praynig
Ади ,ти ще дойдеш много подготвена ,хайде стъпка по стъпка вървите към брака с голегата за ръка виждам Hug
Препоръчайте ми инструктор че сериозно съм се замислила за шофьорските курсове,докато не е дошла зимата Thinking

# 141
bobi_i ми сподели че живеела на шар планина а Anelia20 ти си била някъде точно около мене. Аз съм зад БМВ сервиз в една нова жълта кооперация под нея има кафе Сани. Момичета....Та ние сме на една крачка разстояние една от друга..... Нямам търпение да дойда на следващото ви събиране и да се запознаем лично..... Hug

Много се зарадвах 1dating

# 142
sear145,сетих се къде е това кафе Сани.Аз от нас ви гледам терасите Simple Smile
Ние живеем в една нова кооперация,която се намира на 200м от Баркод в посока Поликлиниката.

# 143
Ами хайде другата седмица среща да си направим де Hug
 Drunk
Мислете от сега,но мястото на срещата е предложено от предната-във лятната градина на хотел Кардинал Peace

# 144
чудесен избор аз съм за.....само кажете кога?

лека вечер

# 145
Здравейте! Върнах се от село. Там бях и бе покритие на телефона, така че напълно се откъснах от цивилизацията:)
Ани, започвам с теб! Да ти е жива и здрава бебка, много да те радва! Голяма сладурка е!
Що е отнася до повръщането, може ли да ми кажеш кога се получава, по колко е горе-долу, какъв е видът на върнатото? Много деца връщат храна, и Румен беше между тях, в повечето случаи е напълно нормално. Не намалявай кърменето - просто бебешкото стомахче е такова, че повече така или иначе няма да поеме, а ще го върне, но сега е времето да се задържи лактацията. Иначе наистина за връщането е добре да те види лекар, а ти можеш по-честичко да оригваш бебка, да я държиш изправена след кърмене, ако не е заспала и така. Иначе какъв е режимът ви на хранене сега? Как усещаш гърдите си - ако са пълни и твърди, съветът на Андреа за първоначално изцеждане на няколко капки е добър. (Ако искаш, отговори ми на въпросите на лични) Simple Smile
Андреа, няма да се съглася  теб, че бебето не бива да се храни на по-малък интервал от два часа. Това е вярно за храненето с АМ, но по отношение на кърменето мнението на специалистите по кърмене е, че най-добре е бебетата да се хранят на поискване, което означава, че и по-кратки интервали са напълно нормални. Друг въпрос е, че физиологично кърмачето обикновено прави пауза от два-два часа и половина.
Ани, наистина ни има в "Моето дете" Simple Smile
Добре дошла на sear145 и лека бременност.

# 146
  • благоевград
Вчера бях на преглед,  беб4о е 2700кг Mr. Green голям мъж ще излезе   Sunglasses
Върви седмица напред ,наместил се е надолу с главата надявам се 4е няма да се обръща тепърва   Praynig
Плацентата ми е 1 степен    Simple Smile

# 147
Биляна - радвам се, че се включи. Що се отнася до интервалите на храненията - това не са препоръки лично от мен, а от педиатър, когото чета в друг форум. Нормално е да има различни мнения.

# 148
  • Сандански
 Здравейте!!!
Днес си направих едно ЕКГ, защото от време на време ми се появяваше много силно сърцебиене, придружено със задух. Всичко е наред и вероятно това е от бременността. Simple Smile Сега обаче се чувствам по-спокойна като знам това!!!
 Иначе имам чувството, че излъчвам някакви електровълни, защото вчера  на прегледа при Терзийска се развали принтера, а днес тая машинка дето прави ЕКГ-та се беше развалила... Mr. Green Rolling Eyes
             Айде приятен ден от мен !

# 149
Мисля 4е не е лошо да си спретнем една среща на бременните май4ета от темата  Thinking
Все пак бебоците ни ще са с малка разлика и заедно ще сме по градинките не е лошо да се познаваме  Peace
Аз се командировам на сф за 1 месец от 8 септември тъй 4е ако се организираме нека е преди това  Wink

поканени могат да се 4увстват и скоро родилите / Анелия/ Laughing

А другите не са ли поканени  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт