Благоевградската тайфа с много вълнения, посреща принцесата на мама Анелия!!

• 15 216
  • 294
  •   1
Отговори
# 120
Значи - чакам си в засада снимките на снахата...
А иначе - Дани, права си - кумът от сватбата ни беше колега, помня го и аз.

# 121
Добро утро и от нас
Нещо не ми се пише за което се извинявам
sear145, къде ви е на вас магазина, може и от там да се познаваме, но може и да е ако ходиш в Карамба на кафе, най-вероятно там сме се засичали
Cutie_Honey как си ти, вчера ми беше много приятно  Hug
Ели, Ивана как е оправя ли се
Билянка къде се загуби  newsm78
Деси, ти няма ли да влезнеш да драснеш някой ред, какво е това покриване от теб  Naughty
Дани понеже по-рядко влиза сега аз малко да размахам пръст  Mr. Green

# 122
# 123
  • 42.016399,23.101179
Добро утро,
Анелия много се радвам че подаръка ти е харесал и че наистина сме успели да те изненадаме. Wink
sear145 благодаря за кафето. Надявам се скоро да пием заедно не само виртуално кафе.  Laughing
Cutie_Honey драсвай всеки ден по някой ред, да не се притесняваме излишно. И чакам съвсем скоро SMS с прекрасна новина. Wink
jinjer_78 време ти е да изкараш книжка, Жоро да ти купува кола и да идваш на обедните почивки на кафе по центъра.  Simple Smile

# 124
  • Сандански
Добро утро, днес всички сме много ранобудни!!!! Grinning

Анелия, много си се разхубавила. Явно майчинството ти действа по-добре и от бременността. Браво на теб! Дани може само да се гордее с такава готинка мама! Hug

Marci, всеки път като мога ще пиша, но някои дни мъжа окупира компютъра  и нали е зодия магаренце не ми дава да седна даже минутка. Simple Smile

daniela_ch, много се радвам, че се запознахме. Трябва по-често да си правите такива сбирки!!! Simple Smile

jinjer_78, на другата среща задължително ще се запознаем, пък може не снимки, ами направо бебо да показвам. Mr. Green  baby_neutral

# 125
Здравейте и от мен  Simple Smile аз малко се изгубих но сега отново ще съм на линия Grinning
Анелия честито да ти е жива и здрава малката сладурана и много много да ви радва (на снимките сте много хубави и двете и нямам търпение да ви видя и на живо)

# 126
Оооооо, Мимка се прибра. Добре дошла отново  Mr. Green, Ай де бе жена какво е това отсъствие от теб, направо се зачудих дали не реши да си останеш по Враца
Както виждате Ивет вече го изпробва фитнеса, даже малко си полежа, иначе тя подари букета, а фитнеса аз понеже и беше малко тежичък  Laughing

# 127
daniela_ch - Magazina ni e na ul. Marica sre6tu chastnata avtogara (bivshiq bileten Centur)  Peace

# 128
Здравейте.
Марси, добра идея за подаръка, Анелия аз също се радвам, че ти харесва и че си изненадана.
Къде ходите на разходки??? Може някъде да се засечем, нали живеем точно над вас. Но пък тук няма къде човек да се разхожда, ние сме или в Запад, или по центъра или ходим по алеята.
Със Силви сутринта пазарувахме неща за две бебенца, едното ще го видим тази седмица на Кресна, а пък другото живее точно срещу нашата врата и решихме да ги изненадаме и тях.
Хайде чао сега

# 129
Здравейте! ЧЕСТИТА ДЪЩЕРЯ НА АНИ!  ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И ДА РАДВА МАМА И ТАТИ  bouquet ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ИМАЛИ ПОВОД ДА ПРАЗНУВАТ  bouquet  Ние се завърнахме в градска обстановка! За пореден път установих, че живота на село ми харесва много. Децата се налудуваха на воля, а аз си починах страхотно.... Снимки няма, не търсете. Апаратчето само го разходих в едната чанта, а снимки не успях да смогна да правя... Трябва да мина курс при Дани по снимане....

# 130
  • 42.016399,23.101179
Ооооооо Джуджавка,
добре дошли отново в лудницата. Laughing Ходихте ли на Сандански? Определено ти трябва курс при Дани, ама не толкова на снимане, по скоро съставяне на план график за снимки и съответно изпълнение. Wink
bobi_i идеята за подарък не беше моя дойде на кафето онзи ден, мисля че Cutie_Honey я предложи, ама на всички присъстващи ни хареса и взехме решение без да ви питаме останалите.Laughing
sear145 Виждала съм го този магазин, ама така и още не съм влизала в него, трябва да го посетя скоро. Wink

# 131
Ехо аз съм тук и ви наблюдавам Naughty
е проведем курс по планиране на снимки и изпълнението им не се тревожете Hug
а кога се уговорихте за подарък даже не съм разбрала но много мило и много ми харесва,да си го ползва със здраве и много смях малката адашка Peace

# 132
Cutie_Honey,благодаря за комплимента.Аз не очаквах да сваля толкова много със самото раждане,но съм свалила 9 кг(имам още доста де ).Сигурна съм,че и на теб ще ти се отрази добре майчинството.Само като ги видиш тея две малки очички как те гледат любопитно и ти става толкова мило...

Bobi_i,ние излизаме от вчера,така че нямаме много ясен маршрут,но тук определено е неподходящо за разходки.Вчера ходихме към Галбата на кафе.Иначе се организираме една група от Грамада,Запад и нашия район и марш към центъра Laughing

Mimka7
,къде се изгуби бе моме?Дани само ми се оплаква,че и е скучно без теб.

# 133
  • 42.016399,23.101179
Добро утро,
като най-ранобудна днес кафето е от мен.

Снощи откарахме Вики на Кюстендил, да поседи още малко при баба и дядо детето, че от другата седмица мисля да я пращам на детска вече. Сутринта с Венци тръгнахме в 5,30ч. от там, за да може дастигне на време за работа той. А аз утре сутринта, щом ми свърши дежурството мисля да се върна обратно при нея. Даже изобщо не мислех да се пазаря да ходя с колата, ама Венци сам си ми предложи, даже ми каза че  ще имам бензин и да отида и да се върна. Laughing
Anelia20 хич не се притеснявай за свалянето на килограмите, бързо ще си върнеш предишните. Аз успях за 1 месец да си ги върна,  бях качила само 11кг, през цялата бременност, но виж корема докато го прибера доста време мина (всъщност още не съм успяла, ама ще чакам да го прибирам чак след второто Joy)
А Cutie_Honey не си я виждала как изглежда и сега. Честно по слаба бременна в девети месец никога през живота си не съм виждала. Wink
Лек и успешен ден на всички.  bouquet

# 134
Добро утро на всички!

Марси, наистина и нас ни видя Вики онзи ден, но нали знаеш, че съм си разсеяна и забравих да ти кажа. За тръгването но ясли и градини наистина дойде време, направо ми настръхва косата, на Ивана й се връзва 2 месеца и половина ваканция и само като бегло й спомена да иде да играе с децата, започва да реве, чудото ще е голямо и този път, усещам просто. Отделно като се сетя, че сополи не е имала от морето, а това беше края на юни, сега съм сигурна, че още първата седмица ще се обзаведе и много ми се иска да направим поне още 2-3 дни море, но моят глас е глас в пустиня, мъжо не ще и да чуе, а пък със свекито двете да отидем все пак ми звучи леко странно, макар че аз със сигурност ще си почина.

Анелия, килограмите не ги мисли, а наистина изглеждаш много променена в излъчването. Аз бях +17, но ги свалих за 2 седмици буквално. Лошото е, че сега съм по-дебела отколкото след раждането, което е много грозно от моя страна, но пък как не ми пука в момента  Laughing

Дани, да ти я дам Ивана отсега да си я възпитаваш, тъкмо после да не ме занимавате с несходство в характерите  Laughing

Дани Ч, Ивет как е с ангината, минава ли вече, има ли още Т, дано по-бързо се оправи детето.

Чао и приятен ден!

Общи условия

Активация на акаунт