ОСМИ КЛАС 2009/2010

• 29 669
  • 367
  •   1
Отговори
# 285
  • София и там където не се пуши
Но любопитството ме загложди-какво ще има на 3-ти?

Тук коментирахме, че ви е предложен курс по информатика, дори тогава написах, че сме заедно.

# 286
  • София
Здравейте момичета!  Hug
Супер - срещата се заформи!
На 13.09 от 11,00 е идеално!
Само да уточним - в Заимов къде ще се чакаме - до оградената детска площадка или пред бившата Л.Димитрова...

Охх,. ако знаете аз колко лош физиономист съм,..
Направо предлагам да си закачим по една табелка: "Lady-B - името"  hahaha 
Познавам Мънки и Margaritavass Simple Smile Те пък - други и така мисля, че ще се справим! Идеята за табелка на масата ми хареса Simple Smile
А и нали имаме отбори по училища - така че на 10.09 ще се запознаем с майките от 1АЕГ bowuu

Заведението "Добро" преди беше с високи цени и лоша кухня/лично мнение/ - сега не знам,..

Asss62 , може ли срещу майките в списъка да отметнеш коя ще дойде с осмокласника/чката си?   Wink  Надявам се и Христо да дойде с мен Simple Smile

За майките , които не са от София - поканени сте!
За мен ще е удоволствие да се запозная с всички от форума!     bouquet

# 287
  • През девет земи в десета
Лейди,нали говорихме на дървеното заведение срещу Лиляната,което е до новата детска площадка Peace

# 288
  • София
Лейди,нали говорихме на дървеното заведение срещу Лиляната,което е до новата детска площадка Peace

Ами,.. аз да си кажа честно не знам коя е новата площадка , но на родителската на 10.09 ще проуча Wink

Среща на форумските майки - 13.09/неделя/ от 11,00ч
в Дървеното срещу дом"Средец" /Л.Димитрова/ -
до новата детска площадка!

Asss62 се грижи за актуализиране на списъка  Peace

Който желае - да разменим GSM-номера на лични!  Simple Smile

# 289
Здравейте, момичета! Hug
Браво на вас- изписали сте цяла нова тема! И среща вече сте заформили! Радвам се, че осмокласният отбор е на линия!!!

# 290
  • Sofia
Момичета, да ви се похваля, че след голямо обикаляне нагоре- надолу или нагоренадолу(?), най-после купих 3-месечна карта за детенце от Плиска. На другите места продават само едномесечни, т.к. не било сигурно дали детето ще продължи образованието си, представяте ли си?

# 291
  • София
Момичета, да ви се похваля, че след голямо обикаляне нагоре- надолу или нагоренадолу(?), най-после купих 3-месечна карта за детенце от Плиска. На другите места продават само едномесечни, т.к. не било сигурно дали детето ще продължи образованието си, представяте ли си?
Това е важна новина - ние купихме през Август - до началото на Септември - да, за един месец поради ...  същата реплика!
  ooooh! #Crazy

# 292
  • София
noshtna_ptica , къде на Плиска има билетен център?

# 293
На спирка х-л"Плиска"  ,на бул. "Цариградско шосе",в посока Центъра.Има и от другата страна посока ж.к."Младост".

# 294
Здравейте всички,
Надявам се, че сте успели да се порадвате на лятото, далеч от грижи и в лежерен режим.
Пишете ме и мен за срещата. Никого не познавам, защото това ще е първото ми включване, но предполагам, че ще намеря групата на най-готините, шумни и леко превъзбудени момичета (не съм сигурна дали има и момчета?).
Аз съм с червена коса, както подобава на една хетера, макар и доста поизрусяла от слънцето и морето. Синът ми ме подиграва, че минавам в групата на блондинките Simple Smile.

# 295

Пишете ме и мен за срещата. Никого не познавам

Как бе,мен ме познаваш,нали се видяхме в НПМГ Laughing Mr. Green

# 296
Хайде мамите да се изредят, които ще идват с дечица за списъка, моля.

за срещата

1.   rosisd
2.   marqaritavass - без детенце
3.   ellytza - "Може да доведа третокласничка.За осмокласника няма никакъв шанс."
4.   prekrasna - ако няма котки на пътя й
5.   Asss62 - моята госпожица отказа
6.   noshtna ptica
7.   Lady-B - "Надявам се и Христо да дойде с мен."
8.   (x)Dorothy
9.   ana
10. AnnaLee - "Аз мисля да си взема щерките."
11. мънки - сама
12. Знаток - "С Гарганела идвам." - партизанското име на Лили
13. Зла Гад (затруднена съм със запазената марка)
14. Донесена от вихъра
15. borondy - ако не я отвлекат в друга посока
16. titico - още се колебае
17. SofiaV - с млад господин за охрана
18. heterata

Последна редакция: вт, 01 сеп 2009, 16:25 от Asss62

# 297
Да, така е  Grinning. Аз не съм била тогава много внимателна, но мисля, че ще те позная и ще ми е много приятно този път да се запознаем официално.

# 298
Гледам, че списъка с мамите, които ще идват набъбва.Предполагам, че ще продължи да се увеличава.
Отдавна не съм ходила в тази градинка, а преди ни беше любима.
До тези, които са ходили във въпросното кафе-ще се съберем ли толкоз народ?
Със мен деца няма да има.Освен, ако малката дъщеря не прояви желание.
Това кафе закрито ли е?
Аз никого не познавам.Мисля,че мога да разпозная и SofiaV защото съм я виждала на снимка.

# 299
  • България
Аз мисля, че ще позная ana_ и  Зла Гад® от снимките Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт