На много места по света проявата на хомосексуализъм е забранена,а сватбите между хомосексуалисти са позволени в страни,които не могат да се изброят и на едната ми ръка...май не на нас ни куца нещо! Хомосексуализма не е присъщо на човешкия вид!
Въпреки че съм на мнение тотално различно от това на Private , мисля, че тя е поне искрена в това което казва. Как го казва е друг въпрос. Всички говорим за толерантност, дискриминация и тем подобни, а се оказва, че за пореден път толерантността на българина зависи от модата. Нямаше да го напиша, ако тази и музикалната тема не бяха една до друга и списващите бяха различни потребители. Излиза, че повечето потребители тук, биха "преглътнали" син гей, но не и син чалгар
Въпреки че съм на мнение тотално различно от това на Private , мисля, че тя е поне искрена в това което казва. Как го казва е друг въпрос. Всички говорим за толерантност, дискриминация и тем подобни, а се оказва, че за пореден път толерантността на българина зависи от модата. Нямаше да го напиша, ако тази и музикалната тема не бяха една до друга и списващите бяха различни потребители. Излиза, че повечето потребители тук, биха "преглътнали" син гей, но не и син чалгар

Въпреки че съм на мнение тотално различно от това на Private , мисля, че тя е поне искрена в това което казва. Как го казва е друг въпрос. Всички говорим за толерантност, дискриминация и тем подобни, а се оказва, че за пореден път толерантността на българина зависи от модата. Нямаше да го напиша, ако тази и музикалната тема не бяха една до друга и списващите бяха различни потребители. Излиза, че повечето потребители тук, биха "преглътнали" син гей, но не и син чалгар Препоръчани теми