ФЕВРУАРЧЕ МНОГО ШАВА ВЕЧЕ, НИЩО ЧЕ Е ОЩЕ МАЛКО ЧОВЕЧЕ!!! (11)

• 12 203
  • 302
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
За херпеси, тя е отдавна http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=384931.new#new. Пуснах я за тези които имат чести проблеми с херпесите.

# 226
Radi, няма смисъл да си правиш второ БХС. според мен даже и първото е излишно след като ехографа е казал, че всичко е ок, макар че и аз си го направих ей така за успокоение. не се впрягай излишно.

el_P , при мен това стягане се оказа контракции и сега пия магнерот. казаха ми, че е нормално в този етап на бременността организма да започне да изпитва недостиг на магнезии, защото той бил необходим за уголемяването на матката, а и бебето си взима. споко, не  естрашно, но трябва да кажеш на док.

# 227
siqna.muk , благодаря за споделената информация, прочетох темата . Дано всичко при вас се нареди, дано резултатите са по- високи от очакванията ти  Hug.

Radi, мисля че си направила повече от необходимите изследвания и повече ще е излишно. Радвай се на чудесните резултати.

el_P, аз също чувствам периодично определен дискомфорт. Не знам на какво се дължи, в момента е леко напрежение долу, като съвсем леки предменструални болки. Дори болки не е точната дума. Не съм споделила с докторката, не изпитвам сериозни притеснения.
Нищо не пия, дали не греша ? Какви може да са рисковете ако са контракции ?

# 228
Стар сподели с докторката си,ако са контракции по-добре да пиеш нещо,но дано не е това!
Сияна,дано нещата скоро се наредят по възможно най-добрия начин! Praynig
Аз чак в четвъртък съм на преглед а вече нямам търпение!

# 229
Момичета,някой разгледа ли сайта който качих ,много бих искала да ми кажете ако ви харесва дали искате да го сложим в първата ни страничка за повече информация....мисля че е подходящ пак ще го кача ако някой е пропуснал....http://www.ehd.org/resources_bpd_illustrated.php?page=9&language=13  Копирам го така защото тука има и на бг пък вие си разглеждайте каквото ви е интересно,албума е уникален.....  Grinning мен много ме впечатли първата страница на януарските мами колко много информация има за всичко.Приятно гледане от мен,аз бях в захлас няколко часа докато изгледам всички клипчета...особено бебето как ходи до wc  newsm62

# 230
  • София
Svetla R  не знам какво имаш предвид под много голям Simple Smile Моят  е с 10г по голям от мен и общо взето ако аз искам нещо гледа да ми угоди, да ре4ем сватба ще се ожени  Joy няма къде да ходи, щом аз искам  hahaha  Ина4е и аз мн си го оби4ам и не съжалявам за разликата, даже има предимства  Heart Eyes  Сега ще се върна да по4ета още малко и ще пиша пак  Hug

# 231
 Много пишете едва смогнах да ви изчета,беше ми и много приятно.Marijaan,честито!Нека се радвате на дълъг и щастлив семеен живот.

# 232
rumi_m , всякаква инфо можем да сложим на първа страница  Peace Този сайт го знам и ми харесва  Heart Eyes Който ще пуска новата темичка може да го добави.

# 233
  • offshore & overseas
Руми, ще погледна клипчетата при първа възможност, но защо направо да не сложим линка на заглавната страница, надали някой ще се възпротиви.

star, щом не боли, едва ли са контракции, особено пък от ония, опасните. За всеки случай, можеш да споделиш с гинито, да видим какво ще ти препоръча. Може и да се наложи да те прегледа, знае ли човек.

# 234
Благодаря за отговорите, доки е на почивка, като се чуя с нея може и да и споделя ! 

rumi_m, харесва ми сайта, даже много, нямам нищо против да го добавим.

# 235
  • София
Аз ходих на преглед, не съм особено о4арована , мислех 4е ще е подробен, а то се оказа, 4е е едно нищо, само видя бебето за 2 секунди нито снимка даде нито нищо.. и ми измериха кръвното, което е нормално Simple Smile аз мн се бях притеснила да не е пак високо . Стискам палци за вси4ки  изследванията да са добри, на вси4ки с проблеми да се разрешат скоро, много ме боли главата и не мога се съсредоточа да пиша поименно, но стискам палци вси4ко да е наред  Hug

за сега 4ао от мен и лека ве4ер на вси4ки  Hug

# 236
ЗДРАВЕЙТЕ ПАК Hug
АНДЖИ ЧЕСТНО КАЗАНО ДОСТА СЕ ПРИТЕСНЯВАХ КАК ЩЕ КАЖЕМ НА СИНА ,ЧЕ ЩЕ ИМА БРАТЧЕ ИЛИ СЕСТРИЧЕ И ОЩЕ ПОВЕЧЕ ,ЧЕ ПРЕДИ ДА ЗАМИНЕ ЗА ФРАНЦИЯ КАЗА" И НИКАКВИ БЕБЕТА ДОКАТО СЕ ВЪРНА", А ПРЕДИ КАТО ЗАМИНАВАШЕ НА ЕКСКУРЗИЯ И ВИКАШЕ"АЗ СЕГА ТРЪГВАМ А ВИЕ ПРАВИТЕ СТРУВАТЕ-БЕБЕ ДА ИМА КАТО СЕ ВЪРНА" newsm78.
И СЕ ОКАЗА ЧЕ КАТО ПОРЪЧА  ДА НЕ ПРАВИМ БЕБЕ ТО ПЪК ......... Embarassed
КАКТО И ДА Е НАКРАЯ ПРИЕ НОВИНАТА МНОГО СПОКОЙНО И СЕ ЗАРАДВА МНОГО Hug
МОМИЧЕТА КАКТО ВЕЧЕ КАЗАХ СТЕ МНОГО ХУБАВИ НА СНИМКИТЕ,БУЛКИТЕ -СА СТРАХОТНИ СТЕ , САМО КЪДЕТО СЕ ПРИТЕСНЯВАХТЕ .
НИКА -ЧЕСТИТО ТИ МОМИЧЕНЦЕ,ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО!ХАЙДЕ ,ЧЕ СЕ ОТНЕСОХ-ЛЕКА ВЕЧЕР НА ВСИЧКИ.

# 237
Sashkova, и на мен ми угаждат, но имах друго предвид. Както и да е. Относно цифрата - малко над 13г.

# 238
Здравейте, момичета! Мен ме нямаше няколко дни, а вие сте изписали почти 1 тема. Почвам да ви чета след малко  Crazy
Ника честито ти момиченце  Hug и аз много искам, но по бабешкия метод със солта излезе момче  Crossing Arms
Marijaan честита сватба  married

# 239
Днес една приятелка която е бременна 2-3 седмици след мен,от мартенските мами ми сервира новината че момичетата от техния сайт карали мъжете си да си да лягат върху коремчетата им и да слушат бебетата им,и се чувало,на някоя от вас случвало ли се е нещо такова,защото на мен ми се стори много странно...какво може да се чуе? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт