Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да видя снимките в албума?
Какво означава да имам киста на плацентата и бебето ми да е в свита позиция?
Защо моите левкоцити са по-високи от нормалното?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да видя снимките в албума?
За да видите снимките в албума, първо трябва да влезете в профила си и след това да потърсите опцията за албум или снимки. Обикновено те се намират на страницата на потребителския профил или в менюто. След като отворите албума, ще можете лесно да разглеждате снимките, да коментирате или споделяте тези, които ви харесват.
-
Какво означава да имам киста на плацентата и бебето ми да е в свита позиция?
Наличието на киста на плацентата обикновено не е причина за сериозна загриженост, освен ако не се установят други проблеми. Кистите на плацентата са обикновено безвредни и често се разрешават сами по себе си. Относно израза „нося бебето свито“, той може да се отнася до позицията на бебето в утробата, като например свита позиция на бебето, която може да бъде причина за по-сложен или по-дълъг процес на раждане.
-
Защо моите левкоцити са по-високи от нормалното?
-
Какво означава, че резултатите от генетичните изследвания показват риск 1 към 13000 за болест на Даун?
-
Какво представлява амниоцентезата и защо трябва да се подложа на нея?

Странно ми се видя.Бебока този път не спеше имахаше наляво надясно.Попитах дали се ижда нещо между краката,(аз мисля,че видях нещо там,като точка беше точно между краката
),но док въобще не погледна дори-било рано.
Можеше поне да погледне...
както и да е, ще му се доверя. сега влязох в сайта на Нац. Ген. Лаб., за да си видя резулататите от БХС , но нещо ми изкара, че ме няма в регистъра. аз идент. код нямам, по име и дати ги търсих. кръв ми взеха в пловдив и уж директно я пращат там, ама ся ша разбера ква е работата. не трябва ли все пак да съм си вкарана в регистъра, миналия четвъртък ходих чак.....
но пък още малко остава.Багажа е стегнат,къщата подредена и Рила и морето ме зоват
Дано направим всичко както сме го замислили
!
но ще си наваксвам
Завиждам благородно на тези от вас, които знаят отсега пола
сега вече повечко хора взеха да научават защото се изпускам без да искам за болници,иследвания нали тва ми е на дневен ред и само за това си говоря
пиши ако имаш интерес