ФЕВРУАРЧЕ МНОГО ШАВА ВЕЧЕ, НИЩО ЧЕ Е ОЩЕ МАЛКО ЧОВЕЧЕ!!! (11)

• 12 911
  • 302
  •   1
Отговори
# 75
Lemonny, с удоволствие ще го попитам като се върне от отпуска чак на 31.08 за съжаление сега е извън бг и няма как,затова се принудих да ви попитам ако знаете нещо.....Мимита,аз ходя при Сашо Георгиев... кажи ми какво знаеш за него много ми е интересно,аз само хубави неща съм чувала преди да си го избера и за сега съм доволна..... Simple Smile

# 76
  • София
Аз за изследванията при гинеколога платих 2 лева за епруветките и си плащам 40 лева за ехограф  yahoo_49. при личната си плащам такси като пич.  Crossing Arms

# 77
  • Burgas
Личната изришно ми каза,че бременните са освободени от такси,да знаете че ако ви поискат да си търсите правата,нито личната,нито генеколога или който и да е лекар има право да ви взима потребителска такса.

# 78
 newsm78  много интересно,аз нямам ГРАНУЛОЦИТИ в моите изследвания....

# 79
VELA,при кой мизерник лекар ходиш в Майчин дом,аз мога да ти препоръчам моя,той също е там но определено не е мизерник....дано не говориме за един и същи newsm62 пиши ако имаш интерес  Simple Smile

Хехе, я сега кажете и двете при кой ходите.  Simple Smile Имам известни наблюдения и аз върху лекарите от Майчин дом, а също и мнения от приятелки.

Момичета, вчера забравих да попитам, а и никой не се похвали  Rolling Eyes Видяхте ли метеоритния дъжд?
Ние с мъж ми го пропуснахме, заспахме рано, рано  Laughing

Г.Георгиев-доло в поликлиниката fight

# 80
  • Бургас
...Мимита,аз ходя при Сашо Георгиев... кажи ми какво знаеш за него много ми е интересно,аз само хубави неща съм чувала преди да си го избера и за сега съм доволна..... Simple Smile

Лично аз не съм била при него, но близка приятелка го е посещавала и беше много доволна.  Peace

Г.Георгиев-доло в поликлиниката fight

А този не го знам, даже и не съм го чувала...

newsm78  много интересно,аз нямам ГРАНУЛОЦИТИ в моите изследвания....

И аз нямам такова нещо в изследванията, ей сега погледнах. Хм...

# 81
Къде е този Сашо Георгиев-на кой етаж е?

# 82
Здравейте, днес ходих на консултация. Всичко е наред !
 Мислех , че днес ще е БХС, но не, ще го правя в 15 седмица. Все пак ме погледнаха на 3Д апарата, с надеждата да видим пола, но и това не стана . Живот и здраве следващият път. Бебчо спеше в началото, но после се размърда.
 Върви една седмица напред , по размери на глава и бедро. Плацентата ми е малко ниско, но според лекарката ще се вдигне. Терминът ми този път излезе за 17.02, предполагам още много пъти ще се мени.
Следващата ни среща ще е на 04.09, има три седмици , а вече нямам търпение  Crazy.

# 83
  • offshore & overseas
Е, най-после и аз да разваля отчасти конспирацията Twisted Evil и да се запиша при вас, че време си е вече, пък явно и доста изпускам.

Първоначалните ми интенции бяха да мина само с една отчетна (февруари 2007), но там се пише със скорост един постинг на 4-5 дена, а се оказа, че имам нужда от повече динамика...

Все пак да не забравяме причината да се присъединя към вас: чакам/е второто си бебче през февруари (отново), макар че още не съм успяла да се зарадвам, къде от неразположения, къде от съвсем странични за бременността тревоги. Терминът ми е 20, но това е по ПРМ от календара на сайта бг.мамма.

Имам една голяма малка водолейка, Калина, само на 2 години, 6 месеца и 2 седмици, очаквана на 14 февруари 2007, но своенравна и нетърпелива, излезе на 31 януари. Поради тази, а и много други причини, сега ще я натирим рано-рано на детска градина, настроила съм се от една страна позитивно, а от друга -- че ще се леят реки от сълзи... Аз много исках да имам водолейско чадо (сега пак искам), ама да знаете, че не са цветенца и те, маймунчета, диктаторчета, но и надарени с изключителен интелектуален заряд (Роро ще потвърди, струва ми се Wink).

Засега не мога да се включа към всички дискутирани теми, но за добре заварила да спомена, че Rh- не представлява нищо особено и може да предизвика проблеми, и то в много редки случаи, само при т.нар. кръвногрупова несъвместимост на партньорите, тоест ако съпружеството е с положителен резус фактор.

Нагледно, аз съм АБ отрицателен резус фактор (или A1 отрицателен, така и не стана ясно) и имам един спонтанен аборт, след който ми биха анти-Д гама глобулин - ваксина, която си закупих от онкологията, и нямах никакви проблеми с втората си бременност, поне в това отношение. След раждането на Халюша се установи, че тя е с положителен резус фактор и отново получих една дебела игла в дупето, този път "подарък" от Шейново, където раждах, без дори да си отворя устата, че има нужда от такава.

Какво, какво друго да ви споделя -- още не съм си записала час за ФМ, а ми се ще този път да ми се случи туй шоу и на мен, защото с миналата бременност нямах възможност и не ходих, въпреки че много исках, а сега такава апатия ме е обзела, чак не е за вярване! Звънях на Марков, а там никой не отговори и с това се приключиха моите терзания. Laughing

Може би другата седмица, като се запиша за ЖК в Шейново, живот и здраве, ще попитам те дали наистина предлагат това като допълнителна услуга. Пише го в ценоразписа, но аз докато не го чуя от удушевено лице, не вярвам. И тогава не вярвам, но това е една друга тема...

И БХС не ми се прави, преди беше задължително в шейновския пакет, сега обаче гледам, че не е, и ми минават едни къдрави мисли, дали да не го попропусна, но май ще се подложа и на тоя стрес. Whistling

О, и малко да се пооплача и да попитам кърмещите бременни, ако има такива (май мернах поне една майка) Embarassed дали изпитват ужасните болки в гърдите, които аз изпитвам. Е, ако децата са по-малки, допускам и да не боли, но моя дзверко така ме е подпукал, че едвам дишам вече.

А не съм вярвала, че може да боли и да ме изтощава толкова много най-нежното ми занимание през последните две и повече години! Но Халя е и агресивна, рита ме, качва се върху ми, застава на глава и суче така, обръща се с краката към главата ми, абе... не е за приказка. А аз съм станала един таласъм, злобен и нервен... newsm36

Ама хайде холан, че много стана...

Вие още не знаете, но аз съм по "чаршафите"... Може би този път няма да съм толкоз лингворейна, поне се надявам, заради вас... Mr. Green

Но пък винаги съм казвала, който не иска, да не чете... bowuu

Последна редакция: пт, 14 авг 2009, 16:07 от Мяуче

# 84
  • София
Сега се сещам, че като ходих за БХС в Майчин дом и двата пъти ме преглежда д-р Майсторов, той също е в поликлиниката. И двата пъти ме прегледа доста обстойно, мери гънки, размери на главичката и колко е пораснало, гледа му гръбначето, крачета ръчички, показваше ми всичко. Даже като четох на някой от момичетата ФМ не е била толкова обстойна. Е вярно че ми взе различни пари двата път, ама здраве да е. Каза ми че ако искам може да ми води ЖК.

Това са ми единствените впечатления от доктори в Майчин дом.

# 85
  • Burgas
newsm78  много интересно,аз нямам ГРАНУЛОЦИТИ в моите изследвания....
Аз имам в кръвната картина-брой гранулоцити и гранулоцити %,незнам каква е разликата.

# 86
  • offshore & overseas
-максимума е 70,00,а моите са 70,20...

Това е такава дребна разлика с горната граница на норма, че въобще не е необходимо да се изпада в размисъл. Аз лично се опитвам да си наложа да не чета и да не се ровя, да не сравнявам с референтните стойности, за да няма излишен шаш и паника, но, уви, така сме устроени, майките, а и жените, де....

# 87
star, радвам се, че бебун е добре  Hug То му се е спяло на човека вие пол искате да гледате  Grinning Ще си почакам и аз с теб докато разберем новината по-натам  bouquet

Мяуче,  welcome Лека бременност ти пожелавам   bouquet

# 88
  • София
Здравейте,момичета и от мен.  Hug

Не съм писала тия дни,но следях темата и сега нз кое по-напред да напиша... Crazy
Честито момиченце на Дороти'с ! И аз много искам,но имам усещането за момче. Whistling
Вчера бях на преглед и док ме изненада,че съм края на 13 и началото на 14 г.с. И бебето отговаря на тази гестационна възраст.И очаквах да ми изтегли термина по-назад,а пък той каза 25.02 чак. newsm78  Странно ми се видя.Бебока този път не спеше имахаше наляво надясно.Попитах дали се ижда нещо между краката,(аз мисля,че видях нещо там,като точка беше точно между краката  Blush ),но док въобще не погледна дори-било рано. Tired Можеше поне да погледне...

В крайна сметка в понеделник ще ходя да се записвам на ж.к. и тогава ще ми правят изследванията,а пък в четвъртък съм на ф.м. във Фемина при доц.Димитрова - дано мине добре,че нещо някои от вас се оплакаха,а и съм чак за 18.30 ,та дано не е много уморена и не в настоение.

Приятен ден ви желая!

# 89
  • Burgas
Мяуче добре дошла,лека и безпроблемна.

Общи условия

Активация на акаунт