ФЕВРУАРЧЕ МНОГО ШАВА ВЕЧЕ, НИЩО ЧЕ Е ОЩЕ МАЛКО ЧОВЕЧЕ!!! (11)

• 12 911
  • 302
  •   1
Отговори
# 90
Здравей от мен Мяуче,добре дошла при нас,аз изчетох всичко Laughing и за резус фактора ще кажа че аз съм – а мъжа ми + но имам сложена инжекция анти тела след мисед януари Cry та се надявам сега всичко да си е ОКИ с това бебенце...

# 91
  • offshore & overseas
...и за резус фактора ще кажа че аз съм – а мъжа ми + но имам сложена инжекция анти тела след мисед януари Cry та се надявам сега всичко да си е ОКИ с това бебенце...
Ще бъде. Много рядко има проблеми от такова естество. Hug

# 92
Star, радвам се че всичко е наред.

Мяуче, добре дошла в отбора.

Miss_Butterfly, като отидеш при Димитрова бъди настоятелна и си питай. Аз така направих.

Момичета, пожелавам ви приятна вечер и хубав уикенд. На отпускарите още веднъж да пожелая весело изкарване, много положителни емоции и да показват снимки като се върнат!

# 93
  • София
Желая на всички много хубав уикенд!  Hug

# 94
  • София
Лемъни,дано не се налага да я питам много,а тя да си говори. Grinning
Аз да се похваля,че днес бях на зъбар като си мислех,че имам вече 100 кариеса  Mr. Green ,защото като ям сладко специално много ме болеше.А пък се оказа,че имам два мънички и то на други места.   Simple Smile И все пак се чудя защо ме боли така,чак очите ме болят заради зъба!  Sick Зъбарката не можа да ми каже защо.Има ли някой с такъв проблем и от какво може да е?  Thinking

Съни,хубав уикенд и на теб !   bouquet

Последна редакция: пт, 14 авг 2009, 17:27 от Miss_Butterfly

# 95
Miss_Butterfly има много други зъбни проблеми освен кариеса.... Не съм специалист и не мога да кажа, но съвсем кариеса не е единствена причина за зъбобол. На мен в понеделник ми извадиха мъдрец, уж видимо беше здрав, но зъбарката каза че е забрал много гной...Тъй че ето още една причина за болка и дискомфорт.

# 96
  • София
Mushmulche,това с ваденето на зъба е много неприятно.. ooooh!
Зъбарката каза ако продължава да ме боли да отида другия месец пак.Ама мен си ме наболява от доста време и бях сигурна,че имам огрооомен кариес. Whistling Другото е,че там имам пломба и нз дали не се получава някаква чувствителност на зъба,но май си е само мое обяснение по въпроса.
Както и да е,важното,че вече няма да се притеснявам толкова. Wink

# 97
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=420002.90 Ето едно интересно сайтче,може да видите как изглежда вашето бебче как ходи до тоалетна и всякакви интересни неща седмица по седмица.... приатно гледане... Simple Smile

# 98
Руми, това е линк към нашата тема  Grinning !

# 99
Здравейте на всички!  bouquet

Днес бях на лекар. Всичко е наред с бебо. Дог каза че сме в началото на 2 гс. Което си е така. Поне сме наваксали за две седмици, че на предния преглед пък изоставахме с една гс. Поне вече сме си в норми. Едвам успя да му измери главичката. Рита шава не се спря. Дог толкова се радва, че е толкова активно. Следващата ни среща ще е на 24 този месец.

star радвам се, че и при теб всичко е наред. Както казваш и аз нямам търпение до следващата ни среща.

mushmulka Моята лекарка също си взима резултатите от лобораторията  и стоят при нея. И при предната ми бременност беше така. Накрая като дойде време да раждам ми даде цялата папка с всичко. По този начин не ми се налага да ги нося с мен ако и се наложи да види нещо със задна дата.

Относно прегледите те да безплатни за бременни мисля че два или три ехографа  са безплатни, а за други ако искаш си плащаш.

На всички които са на почивка приятно изкарване.

Мяуче добре дошла при нас и лека бременност. 

# 100
 Здравейте на всички "стари" и "нови" мами във форума  Simple Smile !
 Извинете ме за дългото отсъствие, но бяхме малко на почивка и като се върнахме  ooooh! - работа, работа, работа, не ми остава време да ви пиша. Ето сега е петък и имам време да попиша, но едва ли ще мога да ви изчета  Wink .
 Почивката изкарахме добре, с изключение на неприятен инцидент- изкървих в 9-та г.с. Слава Богу беше малкия дявол, беше слабо и за малко време, сега съм добре и пия Дуфастон.
 Ще се включа пак в темата като "влезна в час" и погледна малко назад в отминалите теми.
 Приятен уикенд!!!

# 101
 af ...........тези киселини ме побърквааат..... не спират

# 102
  • Варна
По киселички ябълки и веднага минават. Всеки ден ям по една и нямам проблеми.

# 103
Мяуче, добре дошла  Hug
Балеринка, важното е, че е завършило добре. Но не се пренатоварвай, защото това прокървяване може да е предупреждение.
Мушмулка, не можеш ли да определиш от какво ти се получават киселините и просто да избягваш тези храни и напитки. По време на първата си бременност получавах киселини от банани и степче и от тогава съм ги отказала.
Райче, благодаря ти за паролата на албумчето  Hug. Още един палавник си носиш, а  Wink
Мериджейн, утре си булка.... едва ли ще седнеш да четеш какво сме писали тази вечер, но ти пожелавам чудна сватба   love001. И да знаеш, че ще чакаме снимки...
Руми, пусни линкчето, което обеща, копнала си нашата темичка.
Мис Бътерфлай, бързо наваксваш с писането  Wink
Дороти, честита ти розова панделка   bouquet.
Поздрави и на всички останали бремелинки  Hug
Аз да се отчета, че все още съм добре, а почти влязох в 12 седмица. Продължавам да "стискам краци" упорито. Май се очертава да откарам хоризонтирана до края на бременността. Още в началото съм, а ми писна този режим  Sad. Вече не ми се спи, не ми се гледа телевизия, не ми се рови в интернет......... Абе ще се оправя, само още някакви си 6 месеца  Wink. Между другото, все още ми се гади сутрин и вечер.
Лека нощ на всички и приятни сънища  Hug

# 104
  • София
Andjy,като си помисля,че някои карат  бременност с толкова ограничения и ме хваща срам,че съм тръгнала да се оплаквам за дреболии.  ooooh!
Дано ти отпуснат режима малко или ще трябва да заглеждаш сериалите по тв-то !  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт