ФЕВРУАРЧЕ МНОГО ШАВА ВЕЧЕ, НИЩО ЧЕ Е ОЩЕ МАЛКО ЧОВЕЧЕ!!! (11)

• 12 911
  • 302
  •   1
Отговори
# 105
Мис Бътерфлай, най-много ме мори забраната за  luvbed. На моменти ми идва да ревна с глас .............. особено вечер  Blush

# 106
Милата  Hug Какво ли не се налага да правим/не правим в името на малките чудеса  Heart Eyes Няма как...стискай зъби пък ние всички сме с теб  hug

Лека нощ, милички! Да имате прекрасен уикенд!

# 107
  • София
между другото аз също не съм загубила желание за  luvbed,а повечето бременни казват,че нямали и ги било страх другото което е.Ох,дано забраната ти не е до края на термина,а само докато бебока се закрепи хубаво!  Hug

# 108
И моето желание си го има, но да ви кажа се чувствам различно по време на секс, откакто съм бременна. И не ми е толкова приятно като че ли, просто е друго усещането. При вас така ли е?

# 109
  • София
Blush На мен пък точно обратното- мноого ми е хубаво  Даже по-хубаво от преди бих казала Blush Само дето като се поувлечем и се сещам за бебето,че го друскаме много и само карам таткото по-внимателно. Flutter
Рали,може би не можеш да се отпуснеш от мисли за бебока или са си просто хормони .

# 110
  • offshore & overseas
Хайде, и аз на среднощния чат. А -- то все още е рано -- само 22:50...

Благодаря ви за приветствените слова и благопожелания, момичета!

И аз на свой ред пожелавам на всички вас лека бременност, леко раждане и щастливо майчинство, последното най-трудно сякаш се постига...

Малко физиологични размисли за секса по повод възбраната на Анджи:

Прогестеронът би трябвало да провокира и увеличава желанието за секс, така че при равни други условия, тъй да се каже, логично е желанието да се увеличи. Но се намесват и неща като преумора, други деца (особено под 3-4 годинки) и прочие...

Пролактинът (хормонът, който стимулира производството на кърма) напротив, би трябвало да потиска желанието за секс, и обикновено докато кърми, жената не се отличава с особено либидо (по-скоро обратното, така природата я пази от прекалено скорошна бременност), особено ако няма възстановен цикъл.

При мен в момента не знам как са нещата, но е логично прогестеронът да взима превес, за да се запази бебето. Обаче сигурно хормон хормона е хванал за косата и е люта битка, затуй съм толкова неадекватна на моменти. Надявам се да мине без сериозни последствия.

Все пак, за пръв път откак е родена Калина, аз имам истинско желание за секс и няма как да не се възползвам в разумни граници. Mr. Green При мен нещата са в пъти по-по-по, отдавна не съм се чувствала така. Пу-пу.  Embarassed

Не ме е страх за бебето, още повече, че често пъти Халюшка спи до нас в сюблимните моменти и не знам всъщност за кое по-напред да внимавам и кое първом да съобразявам.

Хубав ви и спокоен уикенд, ако не ми дойде музата през почивните дни.

# 111
Гледам за секс си говорите-аз вече забравих какво е,а милия ми чак му съчувствам,ама никакво желание нямам.
Ако наистина зависи от пролактина както каза Мяуче ме хваща малко страх,защото по-принцип ми е висок,а спрях бромокриптина и ме е страх да не стане нещо лошо...Май да помоля доки другата седмица да пуснем един да видим как е.
Лека нощ момичета!

# 112
  • offshore & overseas
...Ако наистина зависи от пролактина както каза Мяуче ме хваща малко страх,защото по-принцип ми е висок...
Е, само донякъде, не на 100%. Уф, не исках да предизвиквам страх, а само споделих наблюденията си. ooooh!

Някой беше питал от какво може да боли зъб. Ето един възможен вариант: аз по принцип страдам от чувствителни зъби, вследствие нарушен емайл. Има моменти, когато нищо не мога да ям, толкова силна е болката от студено, сладко, че дори и при дъвкане на по-твърда храна, например сурови зеленчуци.

Така широко рекламираната паста помага по принцип, но не и в тези моменти на хиперсензитивност. Почти всичките ми зъби са така, но има някои, които са по-чувствителни. И аз също често съм се заблуждавала, че устата ми бъка от кариес/и, пък то се оказва, че нямам дори един. #Crazy

Преди години, вече над 10, ми предложиха физиотерапия с лазер, която можеше и да даде резултат, но аз се помаях, а и зъболекарката не ми се понрави, та така... Сега вече е късно за каквото и да било, освен да коронясам всичките си зъби, което едно, дето не ми е по джоба, и второ, не се препоръчва. Може да се наложи и аз като бебетата да мина на попарка, ама здраве да е, ще го преживея.

# 113
  • Плевен
Здравейте. Добре дошли на новите. Честито на тези с хубавите новини. Мале, много народ сме се събрали. Жалко, че няма никой от Плевен. Аз след малко отивам на разкрасяващи процедури. Ще съм най-пъпчивата и целулитена булка, ама... пак ще съм чаровна вероятно... Laughing Ще сложа снимки, в момента, в който ги получа. Ще взема да кача сега някоя снимка за запознаване. Стискайте ми палци денят да е хубав и без гафове. Добре, че съм с дълга рокля, та няма да ми се виждат кълчиците... Laughing

# 114
  • Варна
Добро утро момичета  kaffeetrmker_2

Виждам за секс сте си говорили  Simple Smile, puhtar при нас е обратното моя мъж не ми пуска  Laughing, изобщо не ме съжалява. През седмицата на работа връща се късно, не остава време. Пък събота и неделя като почнат тия прости мачове никакво внимание не ми обръща, че и детето вече спи по един път на ден, вечер спи с мен. Не знам какво да казвам и аз съм за съжаление.  Joy Joy Joy

# 115
  • София
Добро утро ,хайде на закуската и кафето(нз колко е редно да слагаме такива вкуснотии при бременни жени... Crazy )

Merijaan,миличка,желая ти всичко да мине като по вода днес,а и за напред !   bouquet
Искрено ме разсмя с това за пъпчивата,целулитена булка !  Grinning Сигурна съм,че ще си много хубава,важното е ТИ ТАКА ДА СЕ ЧУВСТВАШ и да го злъчваш ! newsm10
Това ми напмня,че тази година няма да съм булка,но догодина не се знае ...
siqna.muk,съчувствам ти направо. Tired а пък и щом малката спи при теб...лоша работа,но трябва да измислиш нещо и да прелъстиш мъжото !  Crazy
Мяуче,Сега като се замисля наистина май съм с чувствителен емайл,защото дори зимата от студа ме болят зъбите! Но никой зъбар не е изказал такова предположение досега.А това,че няма как да се повлияе е много лошо.. Sad

Последна редакция: сб, 15 авг 2009, 09:44 от Miss_Butterfly

# 116
  • Варна
Аз сега съм на гости на майка ми и чакам мъжо да дойде да ни прибере. И ако се навие днес да оставим малката на свеки, може и да го прелъжа нещо. Joy Joy Joy А малката спи между нас  Joy, изобщо не иска да припарва до кошарата.

# 117
  • София
Ами,успех тогава и да се отчетеш после !  Joy

Искам да честитя Имения ден на всички,които празнуват днес на Голяма Богородица !!! Да им е живо и здраво името и да носи светлина по пътя им !   bouquet

# 118
Добро утро и от мен!  bouquet

Честито на всички които имат Имен ден днес. Да са живи и здрави!

Момичета има ли още някой на който и се гади или повдига. Аз още не съм се оправила. Продължавам  Sick да съм все така. Направо не се трае.

# 119
Добро утро на всички мами и ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН  на Марийките.Да сте живи и здрави.

Общи условия

Активация на акаунт