Евридика, наша видна ЮЛКА, скоро ще е булка! (тема 124)

• 12 509
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
Мамка му.
Изтървах си чашата с кафето на плочките  Twisted Evil Е как да не се ядосва човек. 5мин да имаш свободни и да ги изкараш в чистене на кафе и стъкла  Banghead

# 211
Благодаря,момичета!  Hug Снощи малкия не е вдигал темп.,но спа адски неспокойно.Този АБ му причинява някакъв дискомфорт на стомахчето,видно е ,че го боли и има много силни газове,които предполагам  newsm78 са и болезнени.Дано днес нашето педи  Praynig даде по-адекватно лечение за туй гърло,че иначе не ми се мисли  ooooh!
Не ми стига,че дребуса е крив ами и на кухня не сме,защото предвиждахме ходене на Камчия/което се провали/ и сега подивявам как ще му готвя и какво,той и без туй трудно яде.

# 212
Сиси, и Боби неспа. Рева цяла нощ, в 7 сутринта го разхождах в количката из квартала  Tired.

А от къде ти хрумна това???  Crazy Копираш ли ме, аа?  Laughing

От три дни не спим и ние. В 4 се буди и реве яко до към 7 и се разсъннва накрая и нема спане. Целия горен венец е пудут. И отново неиска да суче. Искам да отбивам и аз вече, че ми писна да разчитам, че ще заспи на гърда и да ме чака вместо това рев и истерия  Tired Наскоро погледнах какво съм писала в последно време и все нещо съм се оплаквала и реших да не пиша известно време, но може пък оплакването тук наистина да ми помогне, че имаме нужда.

Дени, Кики на Лучия е болен, не Мики на Юцка

Лучия, дано бързо му мине на Кики

# 213
Оле, благодзаря за помощта. Ами в  23 часа какво искате от мен Mr. GreenИзвинявай, Юцка!

# 214
  • Варна
Сиси, и Боби неспа. Рева цяла нощ, в 7 сутринта го разхождах в количката из квартала  Tired.

А от къде ти хрумна това???  Crazy Копираш ли ме, аа?  Laughing

А пък ако знаеш какъв студ е в 7 сутринта  cold. Аз бях по потник, Боби по боди. Обаче аз не го приспивах, а го изведох, за да не откача. Как е възможно да му утихне дискомфорта от зъбите като излезе навън  Thinking. Въобще в голяма фаза е , снощи заспа в 12.
И аз искам да спирам с кърменето, от 3 месеца, обаче идея си нямам как да стане това. Боби яде само това и бисквити и хляб  Rolling Eyes.

# 215
А пък ако знаеш какъв студ е в 7 сутринта  cold. ......

Знам, знам, ии там бяхме  ooooh!

Аз ако намеря начин да я приспивам не на гърда или на ръце, не мисля, че отбиването ще ми е проблем, тъй като тя вече хич не ме търси. Няма проблем с млякото, водата и твърдите храни, единствено спането ми е проблем. Майките по-компетентни, помогнете на невежата тука. Как да науча Симона да заспива сама в леглото? Четох и методите на Сиърс и метода с "нареваването" (CIO), но оставам с впечатление, че са методи за много по-малки деца, които не могат още да стават от леглото. Ако оставя Симона в леглото й за 3 минути както казват, незнам дали ще реве, но 100% ще стане, едва ли ще си стои легнала да чака, съня да дойде  Thinking

# 216
  • Варна
Оле, как хем не заспива на гърда, хем  разчиташ на това. Щом неиска да суче и ти неискаш вече невиждам проблем.
Според мен заспиването може да се уреди от трето лице. Например някоя баба. Ти се изнасяш и не се интересуваш от метода. Аз вече почти съм  решила  да пробвам Tired.

# 217
Кики, бързо до оздравява  Praynig

Шада, мерси за рецептата   bouquet Както и на кака Дуци  Hug Продължавай да ни пускаш по някоя от твоите лесни, много сполучливи стават  Peace

Оле, Катето не заспива директно - играе, става, сяда и по някое време се предава. Ако почне да реве пронизително, явно не е дошъл момента и я взимам. Ако просто си мрънка - я оставям. И така до победата  Laughing

# 218
  • Sofia
Оле, как хем не заспива на гърда, хем  разчиташ на това. Щом неиска да суче и ти неискаш вече невиждам проблем.
Според мен заспиването може да се уреди от трето лице. Например някоя баба. Ти се изнасяш и не се интересуваш от метода. Аз вече почти съм  решила  да пробвам Tired.

Ние пробвахме вече. Резултат- и двамата с бабата почти не са мигнали Confused Още не съм се осмелила да повторя.
Пробвах и да го оставя да мрънка и прочее тактики - резултат: истерия до изтощаване.
Единственото, което понякога действа е да го оставя много да се измори, ама наистина много, чак ми става жал колко много видимо му се спи, после го вдигам обръщам го към прозореца да гледа колите, гася лампата и почвам да се люшкам и да пея. Той си слага глава на рамото ми, гледа си колите и заспива. Това обаче действа само ако е мнооого уморен.

# 219
  • Варна
Поне ме успокоихте, че не съм сама  Tired.

# 220
  • Sofia
Не си сама, но и фактът, че при нас не проработи не значи, че за всички деца важи. В интерес на истината в повечето случаи оставянето при баба работи, много такива истории четох, явно ние сме от малкото проблемни.

# 221

Ами разчитам, защото надеждата умира последна, нали знаеш. С много уговорки (айде ам) и заигравки и залъгваници, някой път успявам да я приспя на гърда, и пак е по-добре пред варианта носене на ръце, след който кръста не става за нищо, а сме двама вкъщи. Мартин, знаеш го колко е голям и той вдига ръце вече. Затова, винаги се пробваме и на гърда и се молим да стане  Tired

Може би като дойда сега за Мадона в София, да карам майка ми да пробва, но нали ние не трябва да сме в близост, или може и ние да сме там. Като знае, че сме там, ще се магари и ще иска ние да я вземем?

Гниде, вдъхваш ми доверие, ще се пробваме тиа дни до Мадона така, пък да видим.

# 222
Да вдъхна малко кураж,че всички бебешки неволи са до две години.Щом не може да заспи само детето,просто не е дошъл момента.Ако се погледнат нещата от друг ъгъл и не с толкова напористо желание от страна на майка да се случат нещата точно сега,всичко може да се случи плавно.Трябва огромно търпение.Съчувствам на всички които са в това положение,но един ден  децата непременно ще си заспиват самички.Докато дойде този ден едно голямо гуш от мен  Hug

С второто дете съм по-търпелива и гледам съвсем от друг ъгъл на всичко случащо се.Изморително е ,но както се казва "Не е лесно да си майка"

# 223
  • София
Гледам, че си говорите за отбиване. И на нас ни предстои съвсем в скоро време. И Габи е свикнала да заспива на гърда и ще бъде трудно, но когато не успее да заспи на гърда я слагам в леглото и както каза Гнидка, играе, става, мрънка, но накрая заспива. Ако много реве, явно не й се спи още и я вдигам да я поуморя още малко. Само през нощта не знам как ще е newsm78 Сега много лесно заспива като я накърмя. Ако реша да не ставам да я кърмя обаче, дълго мрънка. Аз съм решила да използвам свекърва ми за отбиването. През септември заминаваме за 4 дена с мъжа ми и тя ще се мъчи с нея.
Иначе напоследък Габи отказва вечер да яде пюрета или яденето от кухнята. Яде само това, което ние ядем, или сухари и солети.

Дещо, отдавна съм се сетила да те питам, с какъв апарат правиш тези страхотни снимки? Мислим да си взимаме нов апарат и затова разпитвам. Дуци, сподели и ти, моля.

# 224
  • Sofia
Мамаиви, така е, но на мен ми е притеснено какво ще го правят в яслата другия месец Thinking

Общи условия

Активация на акаунт