Бихте ли простили изневяра?

• 10 693
  • 171
  •   1
Отговори
# 120
Боже, преди сватбата! Shocked Да беше изчакал след това, както си му е реда.

# 121
не, не бих простила, това е на4алото на края. познавам 4овек, който изневеряваше с години на жена си, успя да се сдобие с две извънбра4ни деца за това време. в крайна сметка на стари години напусна жена си и отиде да съжителства с една от много си любовници.

# 122
Препоръчвам френския филм "Бракове" - има и изневери, и прошки, и сватби, и разводи, и смях...

Официален сайт: http://www.mariages-lefilm.com
http://avtora.com/reviews/rewiuta/brakowe__mariages

Финалната реплика е след като изтекат всички надписи накрая Wink)

# 123
  • Най-сетне у дома
Въпросът не е прошка или не.
Въпросът е, че човекът изневерява преди сватбята и го прави така, че да се разбере.
За мен това е вик за помощ, така, де, вик за откачане от куката. Не е сигурен този човек, че иска да му се случи брак. И несъзнавано или полусъзнавано прави така, че да бъде хванат.

Не бих се подписала не толкова, заради самата изневяра, колкото заради явния опит да се откачи и да прехвърли отговорността за решението върху мен. Т.е. - ето, изневерих ти, "уволни" ме, за да не се налага аз да бъда лошият.

# 124
не,не бих простила изневяра.но е по добре още преди началото да се сложи край.другият вариант е търпиш до край

# 125
Да простиш не значи изричането на "Прощавам ти"
Да простиш, означава да осмислиш ситуацията, да се оттърсиш, да забравиш...
А никой, на който са изневерили не забравя, т.е - никой, никога не прощава.
По-скоро става въпрос какво ще ти коства компромиса да останеш и какво ще ти коства решението да си тръгнеш.
Не пожелавам на никого да преминава през този ад. За съжаление с горчивина забелязвам, че не се случва само на мен или на вас.. Случва се постоянно.

# 126
Много откачен старт за ново семейство.И да простя /защото незнам/ бих отменила брака,.

# 127
Ми аз колко неща съм "прощавала" на мъжа ми.... Но аз съм си виновна де, като си вра носа където не ми е работа.... Докато бях бременна засякох чат между него и бившата му..... Какви неща четох......как не абортирах незнам. След като ми обеща, че повече няма да се повтаря, днеска разбирам, че са си бъбрили сладко по тел, а аз в къщи чат-пат и шамари отнасям, като не коментирам "милите" думи де. Оправда се, че нямало чувства, поне от негова страна, било само, защото искал да я чуе как е, имали хубави споменни..... Та и аз незнам какво да правя вече, той ако при всеки наш скандал и се обажда да поплаче на рамото й.... 

Та незнам, съгласна съм, че да простиш значи да забравиш.... но такова нещо забравя ли се.... до човек си е, аз съм от "Многострадалните геновеви" и продължавам някакси

# 128
След като ми обеща, че повече няма да се повтаря, днеска разбирам, че са си бъбрили сладко по тел, а аз в къщи чат-пат и шамари отнасям, като не коментирам "милите" думи де. Оправда се, че нямало чувства, поне от негова страна, било само, защото искал да я чуе как е, имали хубави споменни..... Та и аз незнам какво да правя вече, той ако при всеки наш скандал и се обажда да поплаче на рамото й.... 

И този ли беше най-свестния от кандидатите ти ?!  newsm78

# 129
 Е в тоя случай не бих простила. Sick
Още не сме се оженили и той да ми кръшка #Crazy ами да беше изчакал поне малко от благоприличие   ooooh! ooooh!

# 130
# 131
Лошо няма,стига да е само секс.Без значение преди или след.

# 132
никога!!!

# 133
Имаме 17 год. прекрасен живот и 2 деца - Да, бих простила!

# 134
Изненадващо и за мен самата- най-вероятно да.
Зависи какви са му подбудите, и дали съм разбрала случайно, или ми го е наврял в лицето тенденциозно.

Общи условия

Активация на акаунт