Бихте ли простили изневяра?

• 10 687
  • 171
  •   1
Отговори
# 105
Не бих простила преди сватбата със сигурност, не съм от типа колкото повече ги отхвърлят, толкова повече се натискат.
След години брак и деца не знам, и не искам да разбирам.
Най-вероятно няма да простя, но не знам как точно ще реагирам - развод, отворен брак, съжителство на приятелски начала или един бог знае какво (да го убия). Предполагам че не приемам "просто секс" за оправдание, защото за самата мен "просто секс" не е възможен.

# 106
  • Пловдив
Като се замисля - преди сватбата не бих простила изневяра ....

# 107
а каква е разликата дали е преди сватбата или след...все е изневяра

# 108
Имахме един подобен случай но беше просто целувки и имаше алкохол и много сълзи след това - простих много трудно и знам че половинката искрено се разкая и никога повече не би го сторил(убедена съм, защото го познавам), НО общо взето няма ден в който да не се сещам.... кофти е ама полека лека осъзнаваш че щом е с теб а не с която и да е и ти казва по 1000 пъти на ден че те обича и няма какво повече да иска.... ЛЮБОВ

# 109
а каква е разликата дали е преди сватбата или след...все е изневяра
Ами разликата поне според мен е, че тепърва ти предстои да градиш семейство, дом, деца и т.н с този човек и имаш време при евентуална изневяра да се запиташ дали познаваш този човек, наистина ли го обичаш и заслужава ли си и от този род въпроси. Докато след 10 год брак вече изградени всичките тези неща, имате деца, по дълбоки чувства и т.н аз лично не бих си оставила мъжа ако е моментна слабост, която на всеки може да се случи, бих искала обяснение, определено няма да ми е приятно, но ако той наистина съжалява бих му простила, не бих си разрушила семейството само заради една изневяра, виж ако е нещо което се повтаря често е друга работа  Peace

# 110
Да,ако го обичям прекалено много,но при втората издънка,ще му го върна три пати. Thinking

Последна редакция: пн, 24 авг 2009, 18:57 от roi-fik

# 111
Определено да се омъжиш за мъж, който дори и преди сватбата не може да устои на изкушенията в никакъв случай не е умен ход, това само говори какво ще е поведението му след сватбата. А иначе дали бих простила изневяра нямам идея тъй като не са ми изневерявали, но съм по-склонна да мисля че не бих, въпреки че всичко зависи от конкретния случай и от колко време съм с човека. Изневярата е много стара и неизчерпаема тема за съжаление   Sad Обичайте се  Grinning

# 112
Не бих се омъжила за него при тези обстоятелства, много е гадно.

# 113
Щом изневерява още преди сватбатата, след години ще е още по зле;(

# 114
И аз така мисля!  Crossing Arms

# 115
,но при втората издънка,ще му го върна три пати. Thinking

Да ти обясня ли след като "си го върнеш" какво следва?В момента в който започнем да мислим да си връщаме нещо,от там всичко започва да губи смисъл... Айде няма....бъдете щастливи Hug.

И още едно изречение от погорен пост ме предизвика да пиша днес Wink.butterfly01 "не са ми изневерявали"колкото и да познаваш човека до себе си,никога неказвай такива силни думи Peace

# 116
Навремето прощавах.Сега не бих простила,еднократна,многократна,все си е изневяра...

# 117

ее,ама то за това спор няма...

незнам може и наистина да съм доста крайна

# 118
Не. Това е едно от нещата, които не мога и не искам да простя.

# 119
  • София
еднократен секс може би бих простила
паралелна връзка - категорично ще доведе до развод  Confused

Общи условия

Активация на акаунт