Споделете 117

• 8 505
  • 245
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Може ли брачният съюз да влиза в сатурнова дупка? А?
Нашият утре ще навърши дървена сватба/пет години тоест/. Провокирана от децата/особено от едното дето сватба не е виждало/ пуснах записа. Струва ми се, че милото буквално, ама съвсем буквално се разтопи, щото нито вечеря, нито лека нощ каза, а си легна скоропостижно и в невъзможност да промени нещата. Като прибавим, че младежите ме изнудиха да си облека цялото булчинско одеяние, с все була и ръкавели и се установи, че брюнетка съм много по- красива булка според всички/три броя/ мъже....дали това не гътна милото...Уф, едва ли ще разбера... Crazy Пък и за първи път от сватбата е "на суша" и ще празнуваме заедно.
Поне се снимахме за майтапа- не се смейте- булото ми е омачкано, а роклята голяма...

Наздраве, на който пие!

# 76
Наздраве, Катюш!
Весел празник!

# 77
Катюша, не знам как си изглеждала на сватбата, но така си чудесна булка.

# 78
  • Русе
Чудесна си!
И какво по-хубаво от това, че роклята ти е голяма  Mr. Green
Капитанът хич да не спи!  Naughty

(искам снимка от сватбата, да те видя с друг цвят)

# 79
Хехе, Катюш, наистина при вас е весело, ама си много хубава булка  Laughing

Никакви дупки, а много щастие, обич и сплотеност ви желая!  Hug

# 80
Хехе. Били твърде млади за Бургас... Shocked Да не би да го объркахте с Каварна? Или с феста на мегданя в Ловеч? По скоро сте elegantly wasted Simple Smile Ако някой все още се чуди с кво да пътува, с удоволствие ще го закарам утре до Бургас. ПИшете на лс.
Аре наздраве! Hug  Peace  Heart Eyes

Вълк, на връщане ще мина през Търговище. По една бърза бира на ОМВ?

# 81
Аз утре житкам към тъща си, кога е то на връщане?

# 82
# 83
Красива си Катюша  bouquet

# 84
Аз утре житкам към тъща си, кога е то на връщане?

Е и аз да имах ново мицубиши, щях да се похваля първо на тъщата .  Mr. Green
Тръгвам обратно към София в Събота.
Но ако безчинствата излязат извън контрол, може да остана в Бургас и до неделя. Whistling

# 85
  • Русе
Катюша, прекрасна си. Аз за миг помислих, че цветът е бил коренно различен... разбирай рус. И не можах да си те представя  Mr. Green

# 86
Бургазлийки са горещи жени, темпераментни, пък и три, много си храбър.
Мицубишито не е ново, но като се има предвид, че преди десет години съм слязъл от Москвич,
ще ме резбереш. Всъщност, ако не си карал Москвич, нищо няма да разбереш.

# 87
  • Майничка
Катюшо, много хубава булка си, и преди, и сега!

# 88
Катюша, честита годишнина! Hug

Ние с мъжа ми също трябваше да празнуваме 5 години брачен живот, но за нещастие в същия ден почина майката на най-добрата ми приятелка и бях неотлъчно край нея. Ясно е, че не сме отбелязали датата... Какво да правиш, живот...

# 89
Тъкмо се чудех утре дали да хвана към Бургас без цел и посока и Марадона пуснал оферта. Шегувам се, никъде няма да ходя.

Споделям, че толкова много сладкиши погълнах тези дни, колкото за последните 3 години не бях. Не искам да поглеждам сладко повече ... Толкова ми е криво тия дни, мисля да ида да скоча с бънджи, от хилядя години го планирам. Не, че ще си го изправя.

Катюш, много мъничка изглеждаш на втората снимка Simple Smile Честита годишнина, не ви познавам, но усещам, че сте страхотно семейство.

Общи условия

Активация на акаунт