Дюкан ни показва какво да ядем, а ние докато не отслабнем не ще се спрем - 206

• 24 755
  • 487
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте и добър ден на всички,
аз продължавам да съм в кофти настроение, ама много проблеми ми се струпаха напоследък. По нататък ще разказвам защото сега още съм афектирана.
Иначе днес кантара показа 55.6. първоначално показа 55.2 но явно нещо не бях го нивелирала добре и като се качих още няколко пъти закова на 55.6. Хубаво е че свалям, но напослеък от тази депресия нямам никакъв апетит и не ям много много, а като ям го правя с нежелание, просто защото знам че трябва. Малко остана до целта, поне това ме радва.

Лек и отслабващ ден на всички Hug.

# 376
Привет и от мен!
Днес съм с минус 300 грама си съм доволан,че нещо позатихнаха нещата за последните дни,а ма и то притесенения и Радини вълнения та така!
Пу за мене ето този протеин
http://tanyatais.snimka.bg/family/dvoyika-predi-bebka.276857.14274211
че имам нужда от стимул,а пък той е в Сф за 15 дни  и ми е  Heart Eyes Crazy #Crazy!
хайде успешен и на вас! Hug

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 14:51 от tanyatais

# 377
tanyatais , какъв ти е този 'протеин'? Мъж ли ти е? Не трябваше да го показваш....  Crazy Да не би и да готви?!  Crazy

Момичета, днес не е петък, какви са тия протеини по снимки, а?  Wink

# 378
tanyatais , какъв ти е този 'протеин'? Мъж ли ти е? Не трябваше да го показваш....  Crazy Да не би и да готви?!  Crazy

Момичета, днес не е петък, какви са тия протеини по снимки, а?  Wink
Мъж ми е и готви,но сега го нема и скърбя! Embarassed
Не е петък знам,но имаме нужда от раздвижване и стимулииии! Hug

# 379
Альооооу....Объркахте ме бе....Помислих,че днес е петък... hahaha hahaha hahaha
Ама не е! Така че по-кротко....Виждам Вещи се е запътила към тиганЯ Joy Joy

# 380
stefi_svishtov, страхотно изглеждаш

# 381
  • София
Здравейте,
stefi_svishtov, Blue_Lady - изглеждате страхотно   bouquet Винаги много се радвам на такива снимки.
Днес карам протеинов ден, защото си изместих галата снощи. Иначе съм си режимна  Simple Smile
Викито - съжалявам за проблемите ти с МЦ, дано всичко се нареди. Стискам палци, пиши по - често, че ми липсваш  Hug Hug Hug
То и при мен нещо се бави, но ще изчакам още малко преди да ида на лекар Outta Joint
На всички - много хубав и успешен следобяд и край на работния ден   bouquet

# 382
Ехооо,помни ли ме някой??? Thinking Thinking Thinking
  При мен всичко е ОК!Килограмите са ми между 51 и 52 Hug Hug HugЧакам с нетърпение 29.08.за сбирката във Варна-да нацелувам Петенце-цветенце,Катетоджин/дано се появи този път/и всички,всички варналийки,а за бургазлийки-да не говорим!
  На всички целувки и силни гушки!!! Hug Hug  bouquet  bouquet

# 383
  • София
Стефи-Свищов, изглеждаш много свежо, а с тази прическа си като ученичка  Peace

bluelady♥D , ти си в топ 10 на промените  Laughing, браво!Ама какво правите с петимата тибетци  Joy  Joy

Блек Снейк , много си закачлива днес, виж какво настроение внесе в темичката  Joy Joy

Вая, четита годинка с режима  smile3525

Меган, скъпичко излиза диетата, но такава с хляб и майонеза само още не са измислили  Mr. Green.Странно, че и на теб ти се е сторило скъпо  newsm78.Разсейваш се нещо със снимките май  Wink

ТаняТаис, наистина не трябваше да го показваш твоя мъж, превъртях снимките да разбера какъв ти е, де  Mr. Green.Хубава двойка сте   bouquet

# 384
  • Бургас
Здравейте красавици и красавец си имаме да не го забравя.
Благодаря на всички които поздравиха малкото ми момченце,беше много щастлив снощи.
От днес започнах да пия Л-карнетин,преди тренировката,да видим какъв ще е ефекта,а иначе кантара се е заковал на 60кг точно,а снощи имах гала,но пък умерена гала може да се каже,не пих алкохол,че бях шофьор,хапнах много салата от домати с олио,пържоли на тиган без мазнина и накрая си хапнах малко от тортата(не знам как да зачеркна нережимните храни,сори)
Общо взето 3фаза,взе да ми харесва много,свикнах си с храненето и всяка нова храна е наслада за мен,а и спорта в допълнение ми дават невероятен заряд,пращя от енергия,може да се каже,че си виждам коремните мускули вече,а това през целия ми живот не се е случвало,та сега след 3 раждания,взех че станах човек, е още много път имам да извървя,но и това е нещо.
Вая,честита годинка,много успехи да жънеш и през тази.
Меган,скъпо е доста,ама няма начин,няма пълно щастие Grinning
Блу Лейди,браво на теб,ей такова плоско коремче искам и аз,невероятна промяна.
Стефи,още не ми отваря твоите снимки,а съм любопитнааа.
Цъфка,до преди няколко дни и аз пищях от 3 кг +,много ме беше яд,ама знаех че е вода и наистина всичко отшумя,а не правих промяна в режима,и допълнителни П дни.

# 385
  • Варна
Весинкооо, ши та убивам да знайш!много ми беше мъчно за теб!не зачезвай повече за толкова дълго!липсваше ми! Hug Hug Hug

Стефиии, сладурка голяма! Hug Hug Hug

ееей, днес не е петък!я се укротете, че с тез протеини....слаб ми е ангела днес! Joy

Снейкчето изби рибата днес с мократа кърпа за пошляпване! Heart Eyes

# 386
Mira 1919 дано тези +2 кила да са наистина от вода, че на фона на смъкнати общо почти 8 кг, да кача 2 си е направо   341uu
Сигурно почвам да досаждам но ще ме извините, направо и аз не мога да си се понасям

На всички целувки и гушки!!!  Hug

# 387
весито5, естествено че те помним  Hug

# 388
stefi_svishtov страхотна си
 smile3501 smile3501

# 389
цъфка мила има значение водата и аз като пия повече вода вечер-просто ми се пие-до касно до кам 22ч и сутрин като се тегля все съм с кило отгоре а вечер след работа като се прибера и като се изтегля-въпреки 2л вода през деня и каквото съм яла и съм по малко килограми.Явно през нощта задаржам водата докато през деня кое ли храсче вече не съм припикала по пътищата  smile3534 като кученцата станах   animal037 ПЪРВА ГЪБКА ТРА-ЛА-ЛА ВТОРА ГЪБКА ТРА-ЛА-ЛА   newsm81   moresmile
Супичката от рибката стана страхотна-абе баба ме е научила да шетам-да не си помислите че съм сгафила неееее изцяло е режимна  smile3516 аз съм си послушно дети  newsm44  
много цунки и гушки на всички   remybussi flower  
                                                                                                                           gydi

Общи условия

Активация на акаунт