Дюкан ни показва какво да ядем, а ние докато не отслабнем не ще се спрем - 206

• 24 798
  • 487
  •   1
Отговори
# 285
цъфка, какво имаш предвид под нередовно ходене до тоалетна по време на почивката - по малка или по-голяма нужда?
Иначе, очевидно е, че си задържала течности и много правилно се ориентираш кой е начинът да ги изхвърлиш. Единствената тревожна вероятност е да има проблем с бъбреците и те съветвам, ако до утре нямаш видимо подобрение, да отиваш веднага на лекар. 

# 286
  • България
Здравейте всички Hug Hug Hug
Два, три дни не съм се мяркала тук, брей че много сте изписали Shocked
За протокола - във втора фаза съм, в П дните. От началото на режима съм - 3 килца, още пет имам и съм във форма. По-бавничко е при мен, щото не са ми много килцата за сваляне, а и съм малко "имунизирана" от диети, разни гладувания съм правила, както и да е, писала съм го това.
Имам въпросче: четах някъде, мисля, че тук в някоя от предишните теми (не помня съвсем newsm78), че може да се хапва пушена риба. Истина ли е, предвид, че е доста солена? Питам защото вчера така се случи, че не успях да си приготвя обяда вкъщи и взех една пушена скумрия и хапнах от нея (не цялата), та се питам сбърках ли?
Поздрави и много Heart Eyes

# 287
  • София
Имам въпросче: четах някъде, мисля, че тук в някоя от предишните теми (не помня съвсем newsm78), че може да се хапва пушена риба. Истина ли е, предвид, че е доста солена? Питам защото вчера така се случи, че не успях да си приготвя обяда вкъщи и взех една пушена скумрия и хапнах от нея (не цялата), та се питам сбърках ли?
Поздрави и много Heart Eyes
Ми тя е позволена, но наистина е много солена, което може да доведе до задържане на вода и съответно кг. Според мен може да се хапва, но рядко, когато няма друго - както е при теб  Hug Hug Hug

# 288
цъфка, какво имаш предвид под нередовно ходене до тоалетна по време на почивката - по малка или по-голяма нужда?
Иначе, очевидно е, че си задържала течности и много правилно се ориентираш кой е начинът да ги изхвърлиш. Единствената тревожна вероятност е да има проблем с бъбреците и те съветвам, ако до утре нямаш видимо подобрение, да отиваш веднага на лекар. 

за нередовното ходене до тоалетна - 4 пъти за 2 седмици по голяма нужда, по малка няма проблеми

не знам за бъбреците и аз се уплаших понеже вече 5-6 часа откак съм станала и оше ми е подпухнало лицето, обикновенно подпухвам ако спя много, а снощи нямах и 7 часа сън  newsm78

# 289
за нередовното ходене до тоалетна - 4 пъти за 2 седмици по голяма нужда, по малка няма проблеми

не знам за бъбреците и аз се уплаших понеже вече 5-6 часа откак съм станала и оше ми е подпухнало лицето, обикновенно подпухвам ако спя много, а снощи нямах и 7 часа сън  newsm78
А добре, аз се разтревожих да не би бъбреците да са забавили преработката на течности още по време на почивката, тогава щеше да е доста сигурно, че има проблем.
Ти днес почна ли от сутринта на протеини, както сама предлагаш? Пи ли много вода и как е пишкането? Никак ли няма намаление на отока за тия 5-6 часа? И още нещо, за днес най-добре напълно спри солта. За по-дълго недей, че и това не е съвсем безобидно. А, и друго ми дойде наум, свари си липов чай и го пий вместо вода.

# 290
Здравейте,сладури!

Само да се обадя,че съм жива,пътувам из България,нямам възможност да чета и пиша,режимна съм колкото мога Embarassed,искам само да кажа,макар и с огромно закъснение,че срещата в Дивака на 7 Август беше страхотна,момичетата Люси,Мирка,Боби,Светлат и Викито-много мили,усмихнати,точно каквито си ги представях,благодаря ви!Снимки ще кача,като се прибера след две седмици.

Усмихнат ден и прегръдки на всички ! Hug Hug Hug Hug

# 291
Здравейте,момичета!
Вече съм трети ден във втория етап,за тези 13 дни(10 дни ударен режим) съм свалила почти 6 кг. и съм много щастлива!Досега се въздържах да споделя,защото около 5 дни не бях свалила и грам и малко се бях обезкуражила,но за разлика от друг път се амбицирах повече и продължих и сега мога да се похвал с резултатите!
Много се радвам,че ви има и стискам палци на всички да постигнат това,към което се стремят!
Усмихнат и успешен ден на всички!

Последна редакция: вт, 18 авг 2009, 13:43 от ahinora_

# 292

не знам за бъбреците и аз се уплаших понеже вече 5-6 часа откак съм станала и оше ми е подпухнало лицето, обикновенно подпухвам ако спя много, а снощи нямах и 7 часа сън  newsm78
А добре, аз се разтревожих да не би бъбреците да са забавили преработката на течности още по време на почивката, тогава щеше да е доста сигурно, че има проблем.
Ти днес почна ли от сутринта на протеини, както сама предлагаш? Пи ли много вода и как е пишкането? Никак ли няма намаление на отока за тия 5-6 часа? И още нещо, за днес най-добре напълно спри солта. За по-дълго недей, че и това не е съвсем безобидно. А, и друго ми дойде наум, свари си липов чай и го пий вместо вода.

ми лицето ми е по-добре, но ръцете са все така надути.
от сутринта съм изпила около 1,5 литра вода, изяла съм едно мляко с трици , а на обяд-таратор, салата зеле и моркови и едно кюфте
довечера смятам да пропусна гала вечерята, а може и утре и нишестените храни, дано има промяна на килограмите. А ако до утре вечер съм все така подута май ще ходя на доктор

# 293
Ехооо, красавиции !!!  Hug Hug Hug Hug
Днес вече твърдо казвам. -10 кила !
След вчерашната тренировка сУвсем олекнах. Съвсем сигурно е , че при темповете на трениране за следващите олимпийски игри ще съм на линия.  Crazy
Готино ми е, в четвъртък ще ходя на море. Дано удържа фронта !!!  Praynig

Талии, много ти се радвам, че се завърна !!!!  Hug Hug Hug Heart Eyes

Тумбе, ти си съвсем, ама съвсем друга жена !!!! Прекраснааа !  Hug

Мис Марпъл, Петенце,  Hug Heart Eyes ясно ми е какво имате предвид. Човек сам си причинява всички неудобства. Но и обкръжението ни е едно..деликатно.
Викам на приятелките си " Защо не ме спирахте като видяхте, че прасето е издивяло и беснее на свобода ?? " а те милите " Ами какво да ти кажем, нали ще се обидиш... ".Както и да е , сега ми се радват и подкрепят !

Лора, айде с пълни сили и този път за последно и завинаги !!!!  Hug

# 294
  • София
Викам на приятелките си " Защо не ме спирахте като видяхте, че прасето е издивяло и беснее на свобода ?? " а те милите " Ами какво да ти кажем, нали ще се обидиш... ".

те поне са тактични, за сметка на сестра ми  Laughing.Тя като посегна към нещо за ядене, ме поглежда възмутено и казва "ти пък къде?"  Joy Joy Joy

Блекче, хубаво изкарване и честити изчезнали 10 килограма  Hug

Мастерчето къде е, май не е писала днес  newsm78

Мира 1919, честит рожден ден и малкото ти детенце, да е живо и здраво и много да ви радва   bouquet

# 295
Блеки, интересно как, като вземем да затъваме, са много тактични и много се съобразяват с личните ни решения, а когато искаме да направим нещо за себе си, все ни уговарят как нищо няма да ни стане от един бонбон и да не отслабваме, че да не се разболеем.

# 296
Мира 1919, честит рожден ден на лъвчето и от нас!

# 297
  • Sofia
Здравейтеееееее Hug Hug Hug
Днес г-н Кантаров се съжали над мен и най-после ми смъкна 1кг smile3508 newsm57 kyllmg
Е разбира се ми стана адски кеф след като остана още мъничко.
Мина ми и апетита даже Simple Smile
Не мога все още да повярвам - 2 месеца Дюкан...11 кила минус Whistling
Успех и гушки на всички Hug Hug

# 298
  • GYM
Здравейте и от мен! Минавам само да ви нагушкам и да ви постна няколко снимчици Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
http://donnakokonna.snimka.bg/family/mmama-madama.377078.14258277.big ето от това започнах преди години Confused
http://donnakokonna.snimka.bg/family/mmama-madama.377078.14258367.big  -това не е от най-дебелите ми снимки, но е с по-добро качество и се вижда горе-доллу дереджето
http://donnakokonna.snimka.bg/family/mmama-madama.377078.14258319.big - аз съм с черната рокля
http://donnakokonna.snimka.bg/family/mmama-madama.377078.14258347.big - пак съм аз Laughing след Дюкан!
Пояснявам само, че двайсетина кила свалих доста преди Дюкан, но резултата не ме задоволяваше, а и методът беше зверски глад и инат Wink
Днес правя 4 месеца на режима Simple Smile Трета фаза върви гладко, кг - стабилни
Успешен и отслабващ ден  bouquet

# 299
Здравейте на всички  Wink
Имам един въпрос: С тази диета може ли да се използва Л-карнитин и някакъв фетбърнар? И ако да има ли значение дозировката?

Общи условия

Активация на акаунт