Дюкан ни показва какво да ядем, а ние докато не отслабнем не ще се спрем - 206

• 24 796
  • 487
  •   1
Отговори
# 300
bluelady♥D неузнаваема си! Shocked Peace Ама докато разгледам снимките,получих схващане на шийни прешлени. Mr. Green

Режимна съм(втори ПЗ ден от втора фаза),днес съм със страшно главоболие, на малката и растът зъби.. Tired Довечера ще ви изчета! Hug

# 301
Здравейте,момичета!
Вече съм трети ден във втория етап,за тези 13 дни(10 дни ударен режим) съм свалила почти 6 кг. и съм много щастлива!Досега се въздържах да споделя,защото около 5 дни не бях свалила и грам и малко се бях обезкуражила,но за разлика от друг път се амбицирах повече и продължих и сега мога да се похвал с резултатите!
Много се радвам,че ви има и стискам палци на всички да постигнат това,към което се стремят!
Усмихнат и успешен ден на всички!

HugАко не си беше тормозила организма с тези десет дни ударен, щеше да имаш по-голям успех,след петия ден ударен ,организмът просто се заинатява и спира отслабването.В момента си го стресирала предостатъчно и ще е бая зор в последващите дни, докато се излъже да се разделя с мазнинките Peace
Успешна втора фаза Heart Eyes

Блулейди  bouquet,а паспорта смени ли си? Grinning

Варненки, до е дна сте нагушкани,  Hug Hug Hug Hug Hug Hug, да пиете една вода и заради мен!

# 302
Блулейди, браво, направо си неузнаваема
как го правите номера с коремчето, колкото и да съм отслабнала все си имам една издатинка под пъпчето, хич не мога да се похваля с плосък корем, все съм като бременна в 3ти месец

# 303
  • Варна
bluelady♥D, права е Зори за паспорта!това е друг човек!браво! Hug
Марпълче, миличко! Hug
Снейкче и на теб! Hug Hug Hug

Отивам на среща в Мола! newsm68 айде идвайтееее!

# 304
Здравейте на всички  Wink
Имам един въпрос: С тази диета може ли да се използва Л-карнитин и някакъв фетбърнар? И ако да има ли значение дозировката?
може, дозировката е стандартна. Аз съм пила федбърнър, за Л- карнитина нали знаеш, че трябва и спорт, за да има ефект...

# 305
Bluelady - гледам и не вярвам   Shocked  страхотно изглеждаш, спортуваш ли?
Тумба-лумба - и ти си супер, браво!  smile3501

Аз още не смея да си сложа снимка, но скоро ще имам материал за 'Преди' и 'По време' и обещавам да пусна да ме видите
  Hug  Hug   Hug

# 306
  • GYM
БОДЛИВКА , zorita , цъфка ,Petenci-cvetenci ,  pikabu , благодаря ви за милите думи Hug

# 307
Блулейди,направо не мога да те позная,неузнаваема  си,поздравления!
И аз да попитам как свали коремчето и въобще спортува ли нещо,толкова си стегната?!
Зорита,
направих 10 дни ударен режим,защото имам доста за сваляне,след тези 6 ми остават още 13 кг.Другото,което ме накара е това,че от позволените зеленчуци обичам само краставици,така че за мен не беше от голямо значение дали съм само на протеини  или на ПЗ дни...
И аз се надявам втора фаза да мине успешно,благодаря.
Поздрави на всички!

# 308
Petenci-cvetenci
miss Marple
happysmile

Mira1919 благодаря ви  Hug Hug Hug
Mira1919 да ти е живо и здраво лъвчето
tanyatais браво,дано скоро видиш 7-ката  Peace
megan 79,talyyy добре дошли
ahinora 6 кг. е добър резултат Peace
bluelady♥D нямам думи,промяната е очевадна,изглеждаш страхотно

# 309
Здравейте!
Днес се регистрирах и исках да споделя как се чувствам. Втори ден съм на Дюкан, но нямам много финансова възможност. Вчера бях на 2 сварени яйца+190гр.пил.филе+2л.вода, днес същото. Чувствам се отвратително, гади ми се. Имам нужда не само от съвет, но и от морална подкрепа. Забравих да спомена, че само с вас споделям, никой от семейството ми не знае. Не мога да се понасям, изпаднала съм в черна дупка само гледам старите снимки и не мога да повярвам как съм допуснала да стана мечка.

# 310
Здравейте  bouquet!
Режимна съм! Много усилия ми коства да го кажа след дупката, в която бях изпаднала. Сега с чиста съвест си карам ПЗ + плод, а утре ми е протеиновият ден.
Бях обещала на Боби1973 да пиша за моите неволи с МЦ.
Разминаха ми се проблемите. За моя огромна изненада днес след поредния гинекологичен преглед и след като казах на лекарката, че съм отслабнала с 20 кг, тя ме окуражи да продължа с Дюкан. Каза ми стриктно да си спазвам 1П ден в седмицата няколко пъти и да внимавам пак да не кача отново. За съжаление имало момичета, на които след подобни загуби на тегло губят цикъла си завинаги, но като чу че съм била 85 кила зимата, ме подкрепи. Сега си продължавам с вас и дано дотук ми приключат притесненията.
Хеписмайлче  Hug Hug Hug !
Blueday, много си хубава! Резултатът ти е впечатляващ   bouquet !
m9m9, не се тормози. Давай смело напред! Спазвай възможно най-стриктно режима и ще видиш колко ще се харесаш след това. Обяснения на никой не е нужно да даваш. Даже може да е по-добре, че хората около теб не знаят, понеже, понякога като съм казавала, че съм на диета, умишлено са ми предлагали повече сладки. Успех!
Да не забравя накрая да кажа, че и Тумба Лумба много е лъчезарна и чаровна!

Последна редакция: вт, 18 авг 2009, 19:18 от ВИКИТО

# 311
  • София
m9m9, добре дошла! Обаче имам забележка към теб и то доста сериозна  Naughty Значи, първо трябваше да се запознаеш с режима, преди да започнеш, а не си го направила, съдейки от менюто ти:
1. Никъде не си писала за прием на млечни продукти, а те са задължителни
2. Количеството на дневното ти меню е крайно недостатъчно - т.е направо си гладуваш. При този режим се отслабва с ядене, не с глад.
3. Финансовото изражение на режима е доста относително, защото зависи какво точно ядеш. В блога http://dukanskirecepti.wordpress.com/ има колкото си искаш рецепти за П и ПЗ дни, които ако ползваш ще ти е много по-лесно на режима - и като време за приготвяне и като финанси, защото съгласи се, че по- евтино излиза да ядеш готвено ястие, отколкото нещо готово.
4. В началото е нормално да се чувстваш отпаднала, а като прибавим и глада - ясно защо си така.
5. Купи си овесени трици - те са задължителна част от режима и освен, че са полезни - са и вкусни и приготвени с кисело мляко и подсладител могат да ти бъдат закуска.

6. Прочети внимателно какво пише на първа страница, както и блога!

Успех ти желая, а за моралната подкрепа - ще я намериш тук!  Hug

Блу Лейди, браво! Hug

Тумбичка, просто нямам думи!  Hug

Зорита, само варненките ли, бе моме?!  newsm78

# 312
Здравейте!
Днес се регистрирах и исках да споделя как се чувствам. Втори ден съм на Дюкан, но нямам много финансова възможност. Вчера бях на 2 сварени яйца+190гр.пил.филе+2л.вода, днес същото. Чувствам се отвратително, гади ми се. Имам нужда не само от съвет, но и от морална подкрепа. Забравих да спомена, че само с вас споделям, никой от семейството ми не знае. Не мога да се понасям, изпаднала съм в черна дупка само гледам старите снимки и не мога да повярвам как съм допуснала да стана мечка.

Здравей, менюто ти е много оскъдно. Вкарай кисело мляко, овесените трици също. Извара (не е скъпа), пил. дреболии, риба... Нищо чудно, че ти се гади. Кажи и малко повече за себе си, колко кг. си, колко искаш да си. Успех ти желая!  Peace
За протокола аз поддържам тегло без особени усилия. Включвам се, защото чета в темата много мнения на провалили се в трета и четвърта фаза. Искам да окуража тези, които сега започват, че има начин да успеят и да не върнат килата.  Hug
Не забравяйте да се теглите! Мисля, че там е расковничето. Нека тези от поправителната споделят в кой момент спират да се качват на кантара, защото имам чувството, че всичко идва от там, че от един момент човек си заравя главата в пясъка и не осъзнава какво прави и после вече е късно...

# 313
Блулейди и Тумбичка, какви сте ми хубавици, не мога да ви се нагледам  Hug Hug Hug
Мира1919, да ти е живо и здраво лъвчето и много да те радва   bouquet
Ахинора, днеска се въздържах, но понеже четат и други нови, не мога да отмина. Изобщо не се съмнявам, че на теб 17 кг ти се виждат доста и да, не са малко. Все пак обаче те не са достатъчно много, за да се налага удължаване на ударната фаза над 5, че на всичко отгоре и до 10 дни. 5 дни са ти били достатъчно, а повече от 5 се правят задължително под лекарско наблюдение, защото са сериозно изпитание за организма. Виж на линийката ми колко имам аз за сваляне и ще ти кажа, че моята ударна фаза беше 5 дни. Което не попречи да сваля първия месец 11 кг и да продължавам успешно и досега.
m9m9, това количество е много малко, ако финансите не позволяват да увеличиш протеиновите храни, не знам как ще я караш, ами че ти направо гладуваш. За мен това е основният практически проблем, а емоционалният, разбира се, е да опиташ да спреш да се мразиш и да повярваш, че заслужаваш да направиш нещо хубаво за себе си. Днес на втори човек го казвам, негативната нагласа е сериозна пречка по пътя към успеха.

# 314
Здравейтеееее, малко нямах възможност да пиша днес.. бях на доктор.. очертава ми се още един месец на хапчета, след който ако коляното ми не е наред вече трябва операция.. кофти.. дано се размина  Confused

success Успех с режима, и аз съм на твоите години... получава се с повече воля...

lora_1 с теб съм духом, не се предавай...

Аз всеки ден по цял ден си мисля какво ще ям.. как и кога да приготвя нещо.. как ще сваля.. пълна мания ми е.... защо ли не мога да правя магии, че да отслабна по-бързо... все се сещам като бях слабичка... яд ме е как допуснах грешката да си върна килограмите, че сега отново да си цепя главата в камъните... ама няма как.. гледам да се концентрирам към режима сега, да не мисля за миналото, за да не се депресирам..

Купих един пакет Пангасиус и се чудя кой ден да си направя протеиновия ден с него.. като в офиса нямаме хладилник и ако си взема рибата на топло сякаш няма да издържи... Ще го обмисля внимателно Wink

Желая ви лека вечер и много минуси. Аз силно се надявам, че утре сутринта като стъпя на кантара ще се зарадвам  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт