Дюкан ни показва какво да ядем, а ние докато не отслабнем не ще се спрем - 206

• 24 792
  • 487
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте отслабващи момичета,хванала ме беше липсата,но пак съм на линия.Карам си я моята трета,но .........когато видя минус на кантара  и се почва :ми сега мога да си хапна сладоледче,вафличка и други нережеимностии  и така докато не видя един огромен плюс и после съм стриктна пак до минуса.Варирам между 72и 75.Само аз ли съм такава шматка?Реших да се меря само в понеделник.
Лека и отслабваща Hug

# 316
Аз само да кажа, че днескашната срещичка беше супер. Запознах се с много красиви и чаровни мадами. Благодаря ви  Hug
И малко снимчици за който иска да гледа :http://my.opera.com/blackbebo/albums/show.dml?id=857905

# 317
labelo, и на моята работа няма хладилник не ми се е случвало да ми се развали храната,аз си нося само домашна храна.Най-често това е пангасиус  и пил. филе на скара в ПЗ дните прибавям и краставица

# 318
Аз само да кажа, че днескашната срещичка беше супер. Запознах се с много красиви и чаровни мадами. Благодаря ви  Hug
И малко снимчици за който иска да гледа :http://my.opera.com/blackbebo/albums/show.dml?id=857905
Hello и от мен! Запознах се с много готини мадамки на срещата в МОЛА, а снимките ме мотивираха за нови дюкански успехи.  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 319
   Ей , красиви Варненки  ... страхотни сте , много слънчеви и красиви !  Hug  bouquet
 Не съм ви чела .... утре дано да имам време !
 Гушкам всички и лека вечер  Heart Eyes Hug

Последна редакция: вт, 18 авг 2009, 22:34 от mmmshushy80

# 320
Здравейте и от мен! Минавам само да ви нагушкам и да ви постна няколко снимчици Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
http://donnakokonna.snimka.bg/family/mmama-madama.377078.14258277.big ето от това започнах преди години Confused
http://donnakokonna.snimka.bg/family/mmama-madama.377078.14258367.big  -това не е от най-дебелите ми снимки, но е с по-добро качество и се вижда горе-доллу дереджето
http://donnakokonna.snimka.bg/family/mmama-madama.377078.14258319.big - аз съм с черната рокля
http://donnakokonna.snimka.bg/family/mmama-madama.377078.14258347.big - пак съм аз Laughing след Дюкан!
Пояснявам само, че двайсетина кила свалих доста преди Дюкан, но резултата не ме задоволяваше, а и методът беше зверски глад и инат Wink
Днес правя 4 месеца на режима Simple Smile Трета фаза върви гладко, кг - стабилни
Успешен и отслабващ ден  bouquet

ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, Блулейди, направо немога да повярвам каква разлика #Crazy #Crazy #Crazy

# 321
Като ви чета и си мисля че е много лесно.Днес бях на лекар по причини но ми каза и за килограмите че са ми били множко,така гадно се почувствах все едно сам някакво прасе.Затова мисля да взема да се стегна и лека полека да почна режима наново като ви гледам всички какъв резултат имате да ви завиди човек.ПОЗДРАВЛЕНИЯ НА ВСИЧКИ.  smile3501 newsm44

# 322
Здравейте момичета и момче,
аз имам днес празник - 1г. с вас и Дюкан.Искам да ви благодаря.Ако ви нямаше не съм сигурна,че щях да се справя...беше ми за 100 път и резултата от неуспешните опити беше на лице.
Чувствам се и виновна пред вас,защото аз рядко се появявам,и съм един комнсуматор-паразит.Изчитам всичко,а не намирам смисъл да пиша....вие просто казвате всичко.
БЛАГОДАРЯ ви още веднъж и ви желая усмивки и всичко каквото искате да ви се случи.
Искам да се извиня и на момичетата,които бяха с Мирка онази събота на Графа....толкова се шаштисах като ви видях,че дори и не се запознахме...толкова съжалявах после,че не в Дивака,а в Халбите обядвахме...мамка му...
Иначе аз съм си режимна...достигнах килата дет според калкулатора трябва да съм,но нали човек все иска...и иска,та и аз се каня да манекенствувам в някой старчески дом
Уфф ,ми май това е...прегръщам ви всички и ви обичам.
 newsm51

# 323
  • София :(
         Добра ви вечер  Hug
     waq, честита ти годинка с Дюкан  Hug
     Много хубави снимки видях, на красиви жени - усмихнати, елегантни, изобщо... стимул за такива като мен  Hug
     Хайде от мен лека ви нощ и да сънувате ангелчета  Hug Hug Hug

samantha_jouns, добре дошла и успех  Hug Не се сърди, но би ли си сменила аватара, този, който си избрала е баш на днешната ни "рожденичка"

# 324
Здравейте, мили мои!!!!
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
нямам време да чета и тази тема почти цялата съм я изпуснала.... така стана и с миналата...дано скоро успея да наваксам, или поне по- често да се включвам, че без вас не може!!!
Емили, май е всеобщо явление...то само плюс ни амбицира!!!
след свирепо огалване снощи- никакво първо и второ- само на десерт бях- само шоколадови вкусотии...днес Кантарев беше....беше.... 61  Embarassed докато не видя пак 59 никакви гали и въглехидрати!!! то бива, бива, ама мойто никаде го няма!!! толкоз зор, толкоз чакане, за да рухне всичко с един замах!!! и понеже сте прекалено добри към своята блудна посестрима ще се самобичувам!!!
 #2gunfire Banghead Banghead Banghead #Sniper #Sniper #Sniper smile3537 smile3537 smile3537 smile3538 smile3538 smile3538  341uu  341uu bambam bambam fight fight

# 325
Привееетттт....Варненската среща беще чудесна...нямам думи, изкарахме си страхотно....Всички момичета до една са прекрасни, красиви, лъчезарни, усмихнати, мили и страхотни....думите не ми стигат, а уж имам дар слово-  Петенце Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, Кали Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, Криси Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, ДаниГод Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, Лора Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и момичето от Разград Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, както и двете малки сладки принцеси Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes на Криси и на Лора, прекрасни сте момичета и се радвам, че ви познавам.... А няма ли още снимчици...Крисииии давай и ти фотоотчета....

Блулейди bouquet bouquet bouquet, промяната ти е удивителна, бравоооо...изглеждаш чудесно.....нямам думииии.......

Еееее днес направо ме оставихте без думи, добре, че още има букви на клавиатурата Laughing Laughing Laughing...... всички сте страхотнииии.....

Милички благодаря на всички за отзивите за колажчетата....гушки и целувки от мен.... Heart Eyes Hug Heart Eyes за всички вас.... Heart Eyes Hug Heart Eyes...Лека и прекрасна вечер желая, много минусчета на кантара и много плюсчета в настроението.....

Саманта Джоунс Hug, Добре дошла сред нас! Успех!

Waq Hug, Честита дюканска годинка!  bouquet bouquet bouquet

ПП Гарденийка ми се губи по трасето Rolling Eyes.....

Последна редакция: вт, 18 авг 2009, 23:26 от Tumba_lumba

# 326
М5 що се дъниш,бе момиче,взимай се в ръце smile3512 tantrum smile3537  341uuСтига ли ти толкова,яд ме е заради теб.Аз в такива моменти се сещам за новите си дрешки,и се вкарвам в релси отново,пробвай с това.Успех ти желая Hug

# 327
Ето ги снимчиците  bowuu bowuu bowuu

http://kris70.multiply.com/photos/album/7#25

Ама сме красиви и готини и....

След малко ще им сложа имена, че нямах време докато се вредя до компа  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Ама много готино беше и Кали обеща такава събирачка на всеки две седмици  newsm44 newsm44 newsm44
Тумбе Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes аз не че не съм гледала снимките ти, ама колажите са си стрували времето  newsm51

Лорка, много вярвам, че ще си върнеш постигнатото от преди, когато си се чувсвала супер  newsm51
Петенци   Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes сладурка отвсякъде  Hug Hug Hug
И гушки  Hug Hug Hugза една дюканка, която изглежда прелестно, но не иска да се снима и все още не се е регистрирала  newsm51

Добре дошли на новички  Hug Hug Hugи добре завърнали се на старички  fight

# 328
Ей, Лабело, защо не дойде днес в Мола?
Защо не пишете , а висите на балкона?

# 329
  • Варна
Здравейте, момичета! Аз не можах дса дойда в мола, че бях на работа и още съм де. Видях снимките, много сте яки. Красавици  Hug Hug Hug
Измъдрихте ли къде ще бъде срещата на 29.08. и в колко часа? Тогава жива умряла ще трябва да дойда.
Днес ще си призная, ако щете ме тиганосвайте, ама пих една Маргарита на работа, не се стърпях  Embarassed Embarassed Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт