Дюкан ни показва какво да ядем, а ние докато не отслабнем не ще се спрем - 206

• 24 788
  • 487
  •   1
Отговори
# 330
 Аз се прибрах, дочетох и сега да ръся акъл.  Mr. Green

Аз съм в офицялна четвърта от 1 април. Аз карах трета 4 месеца повече, без особена причина просто ме беше шубе от четвърта.

Мойта четвърта е трета с неограничени плодове и малко повечо вечери c по чаша вино към ПЗ меуто. Аз тренирам много, но знам че и ти тренираш Пина. Тренировките пазят много и кантара не играе почти при мен и държа 3 кг под калкулатора(сега съм едно и половина след едонмесеча ваканция без P четвъртък де). Но днеска бях в залата и ще разкарам плюса сравнително бързо. Но както каза Блеки това със спорта мoжe да даде малко лъжлива сигурност, че тялото гори всичко, така че ограничение на количеството трябва да има винаги... Наблюдаването на организма от какво качва килограми е много важно в четвърта. Аз примерно като изям голяма порция картофи, което се случва много рядко нищо ми няма на килата, но от две бири например регистрирам веднага плюс на другия ден.
Аз мисля че ограничение на храната трябва да има още във втора. Така желанието за плюскане ще се възпитава през всичките фази на режима.

Лабело, мила успех! И на другите завърнали се... Извинявайте че не е по именно но изчетох 4 теми днеска и не съм много у ред вече.

А Зоритке РД имаше по рано из темите днеска, жива и здрава. И всичи други рожденници и именници поздравявам.

Хубавици Варненки..

Блеки
ти беше писала май че след яка тренировка беше регистрирала плюс на другия ден. При мен се случва често това но до следобяда се разкарва. Върти ме че е нещо с водния баланс ама не ми се разъждава и за тва...

Да гушна мойта мила Светлат  Hug и да пожелая на всичи ви лека нощ. Hug Hug

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 00:42 от tatianka

# 331
M5 - моля те притегли се пак, след тоя бой дето си го метна ще да си свалила поне 2 кила. Не се отчайвай може в нещо да е имало много сол, знам че си яла сладки неща но не се знае нещо от менюто през деня може да е било по-солено и да си задържала, знаеш как е. Сигурна съм че кантарът утре ще е по-благосклонен
 Hug

Хайде и една среща в Чикаго моля ви се, няма ли тук мацки от Чикаго???  newsm56

# 332
добро утро!
нони, пикабу, благодаря Simple Smile...аз си знам че това е задържана храна в стомаха, дрехите са си ок, ама въпросът е принципен...днес Кантарев е по милостив, ама аз 59 искам да задържа, д аму се не види:) няма пък да си сменя линийката!  Laughing
ама тая седмица никакви гали повече!
х Laughingубав ден и  Hug Hug Hug Hug

# 333
Родих на 21-бях 90кг, след това имах проблеми и за 1 година без диети станах 58кг. Но след това без ограничения постепенно си ги възвърнах-на година по 5кг. Сега съм 91,300кг на ръст 165см, цел 63кг. Реших днес да съм на мляко и рибка. Мерси за рецептите ще почна по малко да си готвя от тях. Поръчах си книгат още декември, но мобилизация ми липсваше, сега съм твърдо решена. От утре съм на работа-дайте съвет какво си взимате за работа. Аз по принцип съм такава, че като съм на работа не се сещам за ядене, мога спокойно до 17 часа да изкарам без нищо само на вода, проблема ми е като се прибера-хладилника изчезва. Разбирам, че това трябва да се промени и затова искам съвет какво да си правя и нося. Работата ми е на компютър и е доста динамична, понякога не мога да стигна до собствения си комп, защото трябва нещо да свърша на някой друг комп-с една дума все съм в движение.

# 334
  • София :(
         Добро утро  Hug

Момичета и момчета, тази сутрин си тропнах танца на радоста - видях 80 на кантарЯ  newsm68 newsm44 newsm68 и ако не ме забавят на работа до довечера ще съм с нова глава - обещанието си е обещание  Grinning А за протокола - 80,8 кг и за да е сигурно се метнах три пъти връз него  hahaha
          Усмихнат, красив и режимен ден ви пожелавам  Hug Hug Hug

# 335
Добро утро  Laughing
mimensita, благодаря за кафето.
Я аз пък да ви загрея с една вълнуваща песен, аааах, тези китари ...  http://vbox7.com/play:84f3c4a2&al=1&vid=237866
Варненки, много сте хубави и лъчезарни!  Hug Петенци, май ти хлопа тоя панталон?  Wink
waq, честита ти дюканска годинка!   bouquet
m5 и pikabu, ще ви разочаровам, но съвсем наскоро май Боби 1973 беше обяснила, че когато се ядат сладкиши, се повишава драстично нивото на инсулина, което води до извличане на 101% калории от абсолютно всички храни, които ядем и съответното им натрупване като запаси. Ей така една непишеща дюканка (която много ми се иска да пропише  Hug) се беше изумила как тъй от две топки сладолед - 2 кила плюс. Но тъй или иначе трета е за това, да включим постепенно всички храни, да видим кое как ни действа и да дадем възможност на организма да привикне. И да си извадим поуки също  Wink
m9m9, Дюкан не ни слага график, но същевременно настоятелно съветва да не се пропуска хранене. Една голяма част от хората надебеляват точно от тоя навик цял ден да се стои гладен и вечер да се изпразва хладилника, но защо ли ти го казвам, ти го знаеш. Съветът ми е да се храниш под час, нищо, че не е задължително, за теб ще е добре. Постарай се да си го наложиш и дано се получи, най-вече дано успееш в работата си да го утвърдиш, защото сега всички са свикнали да очакват от теб да си на разположение по всяко време май? А храна аз си нося всякаква (само супа май не съм си носила  Laughing), всичко издържа и в най-големите горещини, освен киселото мляко и изварата, когато е разбита с кисело мляко и степче. Когато е чиста извара обаче, нищо й няма. И нарязаните домати също не траят. Успех, мила!  Hug
Еййййй, забравих менюто бе  Laughing Значи, 2 ден ПЗ: закуска - пица с шунка и домати; обяд - пангасиус с доматен сос с чесън и босилек; следобедна закуска - яйца по мексикански (с лук, чушка и домати); вечеря - пиле със зелен боб+кисело мляко със степче.
За всички вас  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 09:05 от miss Marple

# 336
  • Варна
добро утро, любими мои!
срещата снощи беше прекрасна!!!макар и за два часа, беше много, много хубаво и зареждащо!
Кали съм я виждала и преди, но не съм имала голяма възможност да говоря с нея!е, снощи просто не спрях да се смея с нея!страхотно чувство за хумор! Hug Hug
Тумбичка си е Тумбичка!Фурия!такова омяйно и прелестно същество е! Hug Hug

Лорчето е страхотна!нищо, че е на поправка, пак е хубава!стискай здраво фронта, ей! Hug Hug

За Криси нямам думи!слабинкааа!много лъчезарна и красива!душичка!  Hug Hug Hug Hug

с Дани Год не се бях виждала, сега разгледах и снимките и - Браво, миличко!  bouquet много е хубава, малко тихичка, не алармаджийка като нас, но сигурно се притеснява!ще свикне!има разкошна коса и прекрасни сини очи! Hug Hug

и на края една дюканка от Разград, свалила 34 кг!много миличка, беше на почивка във Варна и прочела за срещата, та дойде!да вземе да се регистрира и да пише казвам аз! Simple Smile Hug Hug
неможахме да се наприказваме!но живот и здраве, на 29.08. ще се видим!
И най- важното - всички са отслабнали много!

Много, много са зареждащи и амбициращи тия срещи!!!

Марпълче, наистина хлопа мило!добре че съм по- широчка в ханша, че там се спира! Laughing

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 08:46 от Petenci-cvetenci

# 337
добро утро и от мен  Hug
аз отново съм подута, днес лицето ми е малко по-добре, но пръстите на ръцете - ужас
тез ходения на палатка хич не ми се отразяват добре, при условие 4е съм си режимна и на галата изядох 10тина бисквити с дупка, възможно ли е толкова да кача  newsm78
на дупе и крака  обиколките са си ок, ама корема пак се завръща, днес съм едва с 300гр по-малко от вчера, но пак 48.7 са си много, преди 2 седмици бях 46.3-4
Възможно ли е трайно да съм си качила тез 2 кила, при условие че вече си ходя нормално до  smile3550
Дали да не мина на няколко дни само на протеини, какво ще кажете Praynig

# 338
Мира1919 честит ти рожденник с леко закъснение  bouquet
Блулейди,бравос..... Hug
Talyyy,  Hug.Изкарахме си страхотна ваканция.Ама какви са тея цени на храната там бе Shocked.Направо ми се уплаши окото,като влизах в магазина за дреболийки,като детски кис.млекца,пр млека и т.н.Ами отивам да купувам каша на малката ...и гледам цени над 8 лв.(само на бг марка слънчо бяха около 3,50)..Как си гледат децата там хората с тези заплатки Rolling Eyes.Тук услугите може да са скъпи,но храната не е.В смисъл има и скъпи марки храни,но ако нямаш финансова възможност има евтини магазини.А в БГ всичко на едно,имаш,нямаш...Ние се хранехме само навън,и мога да кажа,че то си излиза май същото,ако си го приготвиш в къщи newsm78.В смисъл по заведенията цените не са се променили кой знае колко...ама в магазина много скъпо ми се видя  Close.Може би защото сравнявам и цените от тукашните ресторанти...незнам
Ми вие дюканки..то си е направо лукс да го караш този режим там.Аз тук си купувам мляко 0% vet за 85 цента.Кисело мляко литър ,пак 0% vet за 65 цента....за месото незнам раликите,ама получихме реклама в къщи,пилешко филе 10 лв килото...(беше на промоция)..ми то и тук си е толкоз....ох голям чаршаф стана..sorry,но съм много възмутена

# 339
Miss Marple, четох онзи пост на Боби, впечатли ме...  хубавото е че след малко Дюкански "пост" и молитва вчера, днес пак показва 60 кг. а сега знам че гала гала, ама не искам да се огалвам...

# 340
Петенце, много благодаря за милите думи. Вчера наистина си прекарах страхотно и се надявам да се видим на 29. А да се похваля, че днес имам -1 кило #Shocked. Направо е невероятно. След около месец нагоре-надолу сега един такъв хубав. Сигурна съм, че е от срещата, затова  ме чакайте на следващите newsm51

# 341
добро утро и от мен  Hug
аз отново съм подута, днес лицето ми е малко по-добре, но пръстите на ръцете - ужас
тез ходения на палатка хич не ми се отразяват добре, при условие 4е съм си режимна и на галата изядох 10тина бисквити с дупка, възможно ли е толкова да кача  newsm78
на дупе и крака  обиколките са си ок, ама корема пак се завръща, днес съм едва с 300гр по-малко от вчера, но пак 48.7 са си много, преди 2 седмици бях 46.3-4
Възможно ли е трайно да съм си качила тез 2 кила, при условие че вече си ходя нормално до  smile3550
Ами ти и вчера се канеше да минаваш на протеини, и галата искаше да пропускаш, а накрая предпочете да постъпиш както ще ти е приятно, а не както ще ти е полезно. Не разбирам в такъв случай защо питаш нас???

# 342
  • Варна
Срещата беше много стимулираща и ще имам грижата да приканвам варненки за регулярни такива. Надявам се да се включат нови момичета, защото винаги се научава още нещо, освен че винаги се забавляваме страхотно!

Установих, че ми е много лесно да съм режимна, след като съм си написала менюто. Та така за днес:
1. Закуска - обичайното, трици с канела
2. Обяд - пуешка пържолка на скара (малко жилава, ама ще се справя Mr. Green)
3. След обедна - кисело мляко със степче
4. Вечеря - скумрията от вчера, с фалшива млечна салата, желирано кремче за десерт (ако успея да го приготвя)

Лек и отслабващ ден на всички!

# 343
добро утро и от мен  Hug
Ами ти и вчера се канеше да минаваш на протеини, и галата искаше да пропускаш, а накрая предпочете да постъпиш както ще ти е приятно, а не както ще ти е полезно. Не разбирам в такъв случай защо питаш нас???

вчера не съм правила гала както си е по план, яла съм млако, таратор, едно кюфте със салата зеле и моркови и вечерта пилешко с тиквички и чушки

ама щом е така няма да питам повече, вчера никоий не ми отговори дали е добре да минавам на протеини или не, така че спирам

# 344
Здравейте, милички,

Искам да попитам според вас в трета има ли голямо значение да се спазва графика, който сме си приготвили за седмицата. Например ако галите са ми в сряда и събота, може ли всяка седмица да ги променям според ситуацията, като се съобразявам да не са два последователни дни?
Блулейди, браво, невероятна промяна, страхотна си!

Ламята неСпаска , аз също взимам храносмилателни ензими от самото начало на режима, също и пробиотици. Сега, в трета, спрях пробиотиците, но ензимите си ги продължавам и смятам да ги взимам и нататък.

Общи условия

Активация на акаунт