Дюкан ни показва какво да ядем, а ние докато не отслабнем не ще се спрем - 206

• 24 787
  • 487
  •   1
Отговори
# 345
добро утро и от мен  Hug
аз отново съм подута, днес лицето ми е малко по-добре, но пръстите на ръцете - ужас
тез ходения на палатка хич не ми се отразяват добре, при условие 4е съм си режимна и на галата изядох 10тина бисквити с дупка, възможно ли е толкова да кача  newsm78
на дупе и крака  обиколките са си ок, ама корема пак се завръща, днес съм едва с 300гр по-малко от вчера, но пак 48.7 са си много, преди 2 седмици бях 46.3-4
Възможно ли е трайно да съм си качила тез 2 кила, при условие че вече си ходя нормално до  smile3550
Дали да не мина на няколко дни само на протеини, какво ще кажете Praynig
Ами ти и вчера се канеше да минаваш на протеини, и галата искаше да пропускаш, а накрая предпочете да постъпиш както ще ти е приятно, а не както ще ти е полезно. Не разбирам в такъв случай защо питаш нас???

вчера не съм правила гала както си е по план, яла съм млако, таратор, едно кюфте със салата зеле и моркови и вечерта пилешко с тиквички и чушки

ама щом е така няма да питам повече, вчера никоий не ми отговори дали е добре да минавам на протеини или не, така че спирам
Точно аз ти отговорих, но разбрах, че няма смисъл и млъкнах. Както ще млъкна и сега. Искрено ти желая отоците да не са признак на здравословен проблем.

Кали 08, я признавай бързичко каква  е тая фалшива млечна салата  Hug

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 09:23 от miss Marple

# 346
Здравейте,
първо Нелсънчето hug  love001
Вая, честита годинка миличка smile3525
Варненки, всички Ви познах, чудесни сте Hug Hug Hug Hug
Мис Марпъл, Кали08,Емили,Тали Hug Hug Hug
 Hug HugТатянкееее  
уелкъм ту Бг smile3553 smile3540 bishop  af   umnikuu  #Bad Talk  finger

Цъфка, не се фтелясвай, Peace,изчезвам по спешна работа, иначе щях да ти изчета постовете и да ти отговоря.
Все пак ги прочетох, обаче в трета има само ЕДИН протеинов ден, това с няколко протеинови дни е вариация, свободно съчинение или собствена заблуда.Напълно възможно е да качиш трайно 2 кила през трета, ако и да си режимна.А за подуването , мисля, че отдавна трябваше да си на хекимин Hug
От това ,което си изброила, като меню за деня (таратори-маратори), преобладават зеленчуците, а де са ти протеините, освен ако кИфтето е било поне половин кило, а пилешкото , поне половин пиле, тогава съм съгласна?????

ЕДИТ хекимин=доктор Grinning,спокойно, всичко ще е ОК, звучиш ми леко панически и незнаещо какво да се прави, успокой се, всичко ще си дойде на мястото,специално за теб ще кажа отново, че моята първа трета фаза по книга беше неуспешна, качих 5 кила за норматив, сега карам втора трета, не по книга и държа 2 кила под калкулатора без особени притеснения, даже никакви притеснения.

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 09:40 от zorita

# 347

Цъфка, не се фтелясвай, Peace,изчезвам по спешна работа, иначе щях да ти изчета постовете и да ти отговоря.
Все пак ги прочетох, обаче в трета има само ЕДИН протеинов ден, това с няколко протеинови дни е вариация, свободно съчинение или собствена заблуда.Напълно възможно е да качиш трайно 2 кила през трета, ако и да си режимна.А за подуването , мисля, че отдавна трябваше да си на хекимин Hug
От това ,което си изброила, като меню за деня (таратори-маратори), преобладават зеленчуците, а де са ти протеините, освен ако кИфтето е било поне половин кило, а пилешкото , поне половин пиле, тогава съм съгласна?????

ми то в таратора едва се виждаше краставицата  Laughing, иначе наблегнах предимно на мляко и пилешко вчера
значи да си продължавам с режима колкото и да не ми се иска днес ми е нишестян ден Sad
а какво е хекимин, ще извинявате за въпроса ама не съм много наясно
откакто съм на режима не съм пила никакви добавки, витамини и т.н, даже и хапчетата си си за инсулинова резистентност спрях в началото на режима преди 4 месеца и инсулина ми за пръв път е ОК-  сигурно заради многото вода и спирането на сладкото  newsm78

# 348
цъфка , задържаната вода страшно много се отразява на килограмите. Не си надебеляла, задържала си вода, явно много, щом си подпухнала, подута... Не се притеснявай за храненето си и килограмите си и обиколките си, не прави допълнителни протеинови дни, ами виж дали нямаш здравословен проблем.

# 349

ми то в таратора едва се виждаше краставицата  Laughing, иначе наблегнах предимно на мляко и пилешко вчера
значи да си продължавам с режима колкото и да не ми се иска днес ми е нишестян ден Sad
а какво е хекимин, ще извинявате за въпроса ама не съм много наясно
откакто съм на режима не съм пила никакви добавки, витамини и т.н, даже и хапчетата си си за инсулинова резистентност спрях в началото на режима преди 4 месеца и инсулина ми за пръв път е ОК-  сигурно заради многото вода и спирането на сладкото  newsm78
Подута и неразположена -това е покана за лекар! Провери си и кръвното!Но иди просто да си отговориш на въпроса защо!
Извън това ,погледнах ти линийката-надявам се си наясно,че си в границите не на здравословното тегло ,а клониш към границите на недохранени и анорексии -индекса на телесната ти маса е под 19!!!!!!!!
 Hug

# 350
lora_1 не дойдох, защото не бях в града, а както вече казах по доктори... иначе ще дойда на някоя среща.. след няколко месеца..

Днес съм с минус 600 гр. от онзи ден, понеже вчера не успях да се изтегля. Днес мисля да карам протеини, но ще видим как ще стане..

Пожелавам ви слънчев и усмихнат ден!   bouquet

# 351
благодаря ви много за окуражаването
днес ще ходя до личната да ми даде направление за холестерол и ще си поискам и за бъбреците някакви изследвания, дано няма нищо сериозно, дано да е и наистина задържана вода

зорита , дори и 46 кила хич не изглеждам като недохранена, просто съм си дребосък и още има къде да шипне човек  Joy

още веднъж мерси и лек ден на всички   bouquet

едит: определено съм паника и ми е толкова изнервено че света ми е крив, хем спазвам всичко как си трябва хем накрая подуване и +2 кила, ама ще ми мине , надявам се  Joy

# 352
Здравейте, милички,

Искам да попитам според вас в трета има ли голямо значение да се спазва графика, който сме си приготвили за седмицата. Например ако галите са ми в сряда и събота, може ли всяка седмица да ги променям според ситуацията, като се съобразявам да не са два последователни дни?

според мен не е хубаво. Това дава извстна свобода, която moжe да подведе в един момент. Мои лични наблюдения са че по този начин човек няма само 2 гали седмично...

мименсита, честита радост!сега почва голямата неравна борба да видиш 79 Peace

Меган, такива неща забелязах и аз. Sad

Зоритке Hug, аз се завърнах от БГ tyk. Само със Светла се видях. Тази година бяхме само за 2 седмици, едната от които играхме турнир естествено по бридж и както се сещаш цялото кралско войнство в една седмица ме унищови псикически, физически и алкохолно Embarassed...

За протокола кило и половина нагоре, но за взети мерки за незабавното му отстраняване..

# 353
благодаря ви много за окуражаването
днес ще ходя до личната да ми даде направление за холестерол и ще си поискам и за бъбреците някакви изследвания, дано няма нищо сериозно, дано да е и наистина задържана вода

зорита , дори и 46 кила хич не изглеждам като недохранена, просто съм си дребосък и още има къде да шипне човек  Joy

още веднъж мерси и лек ден на всички   bouquet

Браво за доктора! не искам да те критикувам,но учавствах в кампании за анорексия ,и от опит зан това което казвам! Едното момиче което почина беше само с 4 кг по-малко от теб ,т.е. с индекс 18.3 и не е изглеждала недохранена,но вутрешните поражения .....друга тема! Продължавай да се храниш и ще си здрава и красива!Успехи! Hug

# 354
ИТМ = 18,7 е в нормата и съвсем няма общо с анорексия и недохранване  Wink

# 355
tanyatais не ме шашкай така  Praynig
аз си правя профилактично изследвания, но понеже съм с инсулинова резистентност и висок холестерол(нищо 4е съм на 27 холестерола ми е като на 50 годишен с проблеми), та затова реших 4е този режим ще е най подходящ -  поне спрях сладкото и инсулина е в норми, пък 46 кила на ръст 156 са си добре според мен Simple Smile

# 356
  • Варна
Мастърче, клюкарка такава, стига вися на тоз балкон и зяпа!слизай, че ми липсваш! Hug Hug Hug
Дани Год, браво за минуса! и после не се сваляло след среща, а?! Hug
Марпълче, не се ядосвай, любов! Hug
Зоритка, кога ще си идваш във Варна? Hug

# 357
Цъфка и аз преди няколко дни бях с 1,200 кг над това тегло с което влязох в 3-та и то след протеинов четвъртък, чувствах се като балон даже имах усещането, че дънките ми стягат в бедрата, продължих по схема 3-тата си и днес + го няма.Желая ти и при теб всичко да е окей.
Варненки страхотни сте.
И аз мисля,че 46 кг за ръст 156 см са добре.Поддържах без особенни усилия 48 кг при ръст 158 см,но спрях цигарите и гледайте какво става за няма 2 месеца и +7 кг, после странство и там + 5 после Дюкан първи път,пак странство+10 кг вече и Дюкан втори път и вече няма мърдане,задържам постигнатото в края на 3-та съм,но и аз имам желание за още-3кг, но още не съм решила дали да мина пак във втора или да пробвам с уграничения в четвърта.

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 10:23 от vilka42

# 358
Мастърче, клюкарка такава, стига вися на тоз балкон и зяпа!слизай, че ми липсваш! Hug Hug Hug

СЛУШАМ И ИЗПЪЛНЯВАМ!!!  smile3532 smile3532 smile3532

Ей ма на и мене.....
Здравейте,здравейе....

Режимна съм!!! Не съм сгафила ни-щич-ко....
На колограми не съм мръднала,но кат,че ли обиколките падат....Стават ми широчки разни дрешки  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Днес ще ям:
За обяд - пилешки кюфтета
За вечеря - сьомга на оребрения тиган.

Оф.....сериозно се замислям дали да не мина само на ПЗ....Дайте съвет?????

# 359
Здравейте , кукли !! Hug

Абе искам днес да напиша един съвет.
Знаем, че след отслабване ако тялото се отпуска трябва да спортуваме. И ще се стегнем.
Ноо има още един проблем. Затова се обръщам към дамите с повече кила за сваляне.
Аз го наричам проблем на пълното лице. Всички знаем , че като почваме да се топим първо се смъква лицето, после бюста и задника уви последен.  Thinking
Та важното е как да опазим лицето си от увисване , имам предвид брадичката. Значи мама преди години ми беше дала съвет и аз си го спазвам. А днес по един руски канал пак гледах същия съвет.Значи сгъвате на дълго хавлиена кърпа , намокряте я и сутрин и вечер енергично се пляскате под брадичката по 20,30 пъти.
Да знаете от мен , всякакви наченки на увиснала брадичка изчезват !!  Peace

Варненките, много сте готини.  Hug
Лорче, ти си все същата красавица. Hug Имаш да сваляш , но определено не като първия път..за разлика от мен.  Embarassed

Мастърче, пробвай 1/1 !!  Peace  Hug

Общи условия

Активация на акаунт