Размяна на парфюми ХХІV

• 42 894
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
Момичета, разменям или продавам чисто нов Pure Poison - Dior100 мл , с кутийка,целуфанче и лепенка стикер отгоре на Диор, от франгрансес ми е- пръснато веднъж за проба. Не е моята подорда за жалост. Заменям срещу 100 мл Ангел на ТМ (дамски или мъжки)или 100 мл Ангел и Демон на Живанши. Ако има желаещи-на лични  Crazy Hug Crazy

да напомня  Peace

# 331
И аз две седмици вече чакам парфюм от Хулулу.Май няма да дойде-първо писа,че някакво момиче така и не получило пратката си,а сега ме пита какво да правела/две момичета не сме получили парфюмите си от нея/-тя нашите можела да ги върне,но какво щяло да стане с нейните?
Според вас какво се отговаря на този въпрос?
Сбогом,Хулулу.

Момичета, съжалявам, че ви занимавам с това, но не мога да се сдържа, защото съм бясна. Вижте какъв отговор получих след подкана по мейла да си получа парите в рамките на определен срок:

"като не си получишзаписа ще ти върна парфюмите аз също не съм беден човек и честно да ти кажа с тия бележки за изпратени пакетчета и пари можеше и въобще да не ми пука но аз постъпвам човешки и ви казах че ще ви върна нещата аз също мога да подам жалба за тормоз и съм в пълно основание да го направя,както ти в случая си потърпевша така и аз"

Нямам какво да коментирам това, то напълно показва интелекта на девойката. И аз спирам да се занимавам, писна ми.

# 332
Някой да има за продажба/размяна малки количества от тези?  Simple Smile

и

# 333
Търся малки количества от Black Orchid - 10-тина мл мисля, че ще са ми ок.

Продължавам да търся и 10-20 мл от Narciso Rodriguez For Her.

Отделно от това мога да предложа

- около 40-тина мл CKIn2U Heat
- около 20-25 мл Red Jeans, Versace

Очаквам предложения на ЛС.

# 334
Дами ,търся си

Може и по-малко количества Hug

# 335
Някой предлагаше Балмия на Пиер Балмен. Дали е свободна още?

Аз пък ще трябва да разтоварвам гардероба поради мулти причини Laughing

# 336
Разменям Bronnley Аpricot and almond EDT 40/50 мл. (пети поред от показаните в линка)
Събрах доста опушени аромати и затова реших, че мога да разменя един от тях. Много е хубав и много траен, но искам разнообразие.
Напомням! Прииска ми се Зелен Ковет, ако някой предлага... Grinning Ако няма, да поръчвам! Crazy

Последна редакция: чт, 27 авг 2009, 12:34 от Бижy

# 337
  • Враца
До онзи ден аз, закъсня само с три дни Sad ... и някак нарушихме традицията  hahaha

# 338
  • Варна
Някой предлагаше Балмия на Пиер Балмен. Дали е свободна още?

Аз пък ще трябва да разтоварвам гардероба поради мулти причини Laughing

polly jean я разменяше, пиши и. Не видях да е зает засега Simple Smile
Обявата е на 9-та страница.

Последна редакция: чт, 27 авг 2009, 12:38 от moonlady71

# 339
Зает е...Засега   bouquet

# 340
Някой да иска да се сдобие с 30 мл нов неразпечатан дори  Cavalli  Her?

Roberto Cavalli Roberto Cavalli Her
Не знам и аз какво търся newsm78, така че приемам всякакви предложения.

# 341
Разменям чисто нов (от днес ми е),само тестван B*Men (for men) Thierry Mugler 100 мл .Взех си го насляпо за себе си,но ми идва прекалено мъжествен. Страхотен е за мъже- стилен,мъжествен и силен,но на мен не ми стои  Sad Sad Sad Парфюма е като на снимката!
Приемам предложения на лични и за мъжки и за дамски парфюми Peace

# 342
  • при морето
Предлагам за размяна ENJOY-Jean Patou,35/50мл.,много красив аромат,но...
 предпочитам нещо силно и ядрено! Thinking

Предлагам и 3-4мл. виалче на Relaxing Shiseido/получих го от една сладурана,пръснах,пробвах,
усетих,готова съм да го преотстъпя за проба на друг да му се радва Peace
Да напомня пак! Peace

ДА напомня! Peace

# 343
  • София

Искам Хипноуз!!!

Продължавам да търся малко количество /10-15мл/ от Angel или Anglel Sunessence TM [/b]
Code Armani
Allure Sensuel Chanel
Ma Dame JPGaultier

Предлагам:

Coco Chanel edt 2x15ml /шишенце и рефилче/.

Now Azzaro - 25 ot 30ml

XS Paco Rabbane мъжки класически 25 от 30мл.

Sheer Obsesion Calvin Klein edp - 15 ot 50ml.
Jeans Trussardi - 10 ot 30 ml.
Heritage Guerlain - 15 ot 50ml.
CTHRU - 3 вида по 25 от 30мл.

# 344
  • Варна
Не мога да се сдържа да не БЛАГОДАРЯ на alexa27   bouquet
Аз и изпратих нещо, за което ми беше неудобно да поискам каквото и да било, а днес получих прекрасен ванилен боди мист (дано не греша, че е боди мист  Embarassed), който отгоре на всичко е и огромен - май към 200 мл. Много ми харесва и не спирам да се усмихвам от радост. И това не е всичко - прибавила е за малкото ми момченце и супер сладко камионче от серията за "колите". Това  е изключително мил и ценен жест! Пожелавам на мен и на вас да срещат повече такива прекрасни момичета като алекса27 във форума!  bouquet

Последна редакция: чт, 27 авг 2009, 15:24 от stenly

Общи условия

Активация на акаунт