Размяна на парфюми ХХІV

• 43 631
  • 744
  •   1
Отговори
# 45
    Мдааа, много си ми харесва, благодаря на Chockolina за прекрасния аромат !   bouquet

# 46
  • Варна
Търся мини количество от Тялото на Готие едт, колкото да пробвам да го понося 1-2 пъти. Не вярвам на тестерите в магазините, развалени са и ми докарват позиви за повръщане  Blush

# 47
  • Варна
Търся мини количество от Тялото на Готие едт, колкото да пробвам да го понося 1-2 пъти. Не вярвам на тестерите в магазините, развалени са и ми докарват позиви за повръщане  Blush

Намерих!
Благодаря на двете момичета, които ми писаха  Hug

# 48
Между другото на все повече места попадам на развалени тестери...
Ужасно е! Tired

# 49
Ужасно е! Tired
Развалени са, защото ги държат директно под лампите. Mr. Green
От светлината и топлината бързо се скапват.
А в Блик срещу Съдебната палата имаше някакъв тестер, миришеше ужасно. Когато попитах момичето, колко време седи, то каза- "Ами аз съм тук от 3 години, като дойдох, този тестер си го имаше."
 От толкова парфюми са ме отказвали тия тъпи тестери, а впоследствие се оказва, че наистина пропускам интересен аромат.

# 50
Ужасно е! Tired
Развалени са, защото ги държат директно под лампите. Mr. Green
От светлината и топлината бързо се скапват.
А в Блик срещу Съдебната палата имаше някакъв тестер, миришеше ужасно. Когато попитах момичето, колко време седи, то каза- "Ами аз съм тук от 3 години, като дойдох, този тестер си го имаше."
 От толкова парфюми са ме отказвали тия тъпи тестери, а впоследствие се оказва, че наистина пропускам интересен аромат.

Проверка и редовно подновяване...Нищо не ги оправдава...

# 51
това прилича на евтина спестовност - нали им дават нов тестер с всяка закупена серия, за 3 години все са им дали още един.... newsm78

# 52
това прилича на евтина спестовност - нали им дават нов тестер с всяка закупена серия, за 3 години все са им дали още един.... newsm78

Зависи от тях...Аз редовно си врънках тестери и не съм имала проблем да ми носят при всяко зареждане...
Друг е въпроса, че всички приятелки идваха да се пръскат преди рандеву в Петък или Събота вечер Crazy

# 53
е да ама нали трябва и от тях да спечелят парички да ги продадат и тях, Mr. Green

# 54
Търся класическия Ж"Адор, Пантерата на Картие, Делис на Кратие - о дьо парфен вариант, може и цветния воал на Том форд. Предпочитам количества около 50 мл.

Мога да предложа доста работи.

# 55
  • София
Търся класическия Ж"Адор, Пантерата на Картие, Делис на Кратие - о дьо парфен вариант, може и цветния воал на Том форд. Предпочитам количества около 50 мл.

На първа страница Тина предлага Делис на Картие!

# 56

обаче едт  Peace

# 57
  • София

Спешно търся Max Mara Kashmina Touch в по-голямо количество! Моля ви, помагайте!  Praynig

# 58

Видях, благодаря ти - малко с моята суховата кожа тоалетната вода в началото ми дава спиртен дъх. Чудя се все още.... newsm78 Thinking

# 59
  • София

Видях, благодаря ти - малко с моята суховата кожа тоалетната вода в началото ми дава спиртен дъх. Чудя се все още.... newsm78 Thinking

Малко спам, ама да си кажа.
Доколкото си спомням едт и едп на Делис са различни и като аромати.
Единия е едт - прозрачна капачка, другия е едт - червена капачка.
Аз по едно време го бях харесала и се чудех кой да си избера от всичките варианти.

Последна редакция: пн, 17 авг 2009, 11:19 от Дилянка

Общи условия

Активация на акаунт