Размяна на парфюми ХХІV

• 43 710
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Търся си малко количество от Чистата отрова на Диор, може и отливка.

# 556
Благодаря на kaloqnis2007,
  bouquet  bouquet  bouquet

# 557
  • виртуално
Търся Нина - според количеството мога да предложа различни неща

Последна редакция: пт, 04 сеп 2009, 09:04 от Рапунцел

# 558
  • Sofia
Аз търся Very Irresistible или sensual  поне 45 мл.

# 559
Търся този  ooooh!

# 560
Здравейте момичета, имам за размяна:

купуван от fragrancexhttp://www.fragrancex.com/products/_lid_K-am-pid_63140W-am-cid_P … me__products.html
Пръснат е само веднъж за проба.

# 561
  • Шумен

Разменям Grey Flannel . Подарих го на мъжа ми като рядко срещан аромат , но на него не му допадна дървесната нотка/по-остра е/ , а аз много го харесах  Embarassed, но......Нов е 120мл , без кутия е , така дойде от Фрагранса . Ето и линк със съставките http://www.fragrantica.com/perfume/Geoffrey-Beene/Grey-Flannel-4608.html . Разменям го също за мъжки аромат  Peace
Peace

# 562
# 563
Разменям този:

сега го получих от Fragrancedirect.50 ml ,пръснато само за проба , с кутия ,пазя  и фактурата.
Търся :Vivara Black Edition на EP, Flora na Gucci,Star Dust Midnight Fragrance na L.Lempicka или го продавам.
Приемам и други предложения за замяна и при евентуална продажба намалявам на 50 лв.Купен е за 48 евро+дотсвката.

# 564
  • София
За размяна:

Murmure 30/50ml

Kashaya 70/75ml

Kenzo Ca Sent Beau 50ml нов

Versace 22/30ml

Много ще се зарадвам на:

Black Cashmere

Fracas

Alien EDP

Gaultier 2

но ще обмисля и всякaкви други предложения.... Peace Мога да дам и два, дори и три за един!

# 565
уау уау уауууу moonlady71  мнооого ти благодаря  newsm51

# 566
оп, да си опъна сергийката  Mr. Green

Jacomo - Paradox 23/30ml - ОБЕЩАН
Cacharel - Amor Amor Eau Freiche - 23/100ml
Body shop - Cassis Rose Body Mist - 30/100ml
Celine - Celine - 14/30ml

много искам City Glam - Emporio Armani, Hypnotic Poison - Dior и малко Chanel 5; но приемам и други предложения  Simple Smile

# 567
Разменям чисто нов (от днес ми е),само тестван B*Men (for men) Thierry Mugler 100 мл .Взех си го насляпо за себе си,но ми идва прекалено мъжествен. Страхотен е за мъже- стилен,мъжествен и силен,но на мен не ми стои  Sad Sad Sad Парфюма е като на снимката!
Приемам предложения на лични и за мъжки и за дамски парфюми Peace

Peace

# 568

Момичета, разменям или продавам чисто нов Pure Poison - Dior100 мл , с кутийка,целуфанче и лепенка стикер отгоре на Диор, от франгрансес ми е- пръснато веднъж за проба. Не е моята подорда за жалост. Заменям срещу 100 мл Ангел на ТМ (дамски или мъжки). Ако има желаещи-на лични  Crazy Hug Crazy

да добавя още няколко за които бих разменила
: Angel Garden Of Stars - Le Lys-100 мл, Angel Garden Of Stars - La Rose -100 мл.,Ma Dame-Jean Paul Gaultier-100 мл.

# 569
  • Варна.....
Разменям чисто нов (от днес ми е),само тестван B*Men (for men) Thierry Mugler 100 мл .Взех си го насляпо за себе си,но ми идва прекалено мъжествен. Страхотен е за мъже- стилен,мъжествен и силен,но на мен не ми стои  Sad Sad Sad Парфюма е като на снимката!
Приемам предложения на лични и за мъжки и за дамски парфюми Peace

Peace

Версаче - Брайт Крлистал, с кутийка, пръснат за проба, 100 мл не искаш ли?? От БЗ е купуван.
Белият Дел Позо- пак пръснат, без кутийка, 100 мл, от Фрагранса
и Соня Рикей- Бел,  също пръснат за проба, с кутийка, 100 мл. от Фрагранса.

Общи условия

Активация на акаунт