142 първолачета бързат към немското школо

• 14 740
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
  • Germany
Здравейте, набързо се включвам - вчера всичко мина супер, беше много вълнуващо за мен и мъжа ми, Сашко беше много превъзбуден, дано днес се поуспокои малко.

Въпрос: търся Влакчето Томас - дървено, другата седмица имаме рожденник, Лауфрад сме го купили вече, но искам освен книжките и купчетата и едно влакче томас - той го познава и много харесва влакчета. Препоръчайте ми  Praynig , гледала съм само в майтойс за сега и почти нищо не ми хареса  Confused

# 91
  • UK
Мерси ви много. Трябва да си купя чадър. Simple Smile

# 92
Деси, браво на младежа. Все пак е нещо ново за тях, нормално е. Чакам ваши коментари по темата. МАй ние ще сме последните тръгнали на училище.
За влакчето не знам къде може да има.

# 93
# 94
деси , виж и тук http://holzeisenbahn-offensive.de/?pid=9&bid=38&gclid=CL … 5wCFQESzAod23cZjw , но аз вси;ки съм ги жзимала от амазон и гледай достав;ика да е амазон и ако си над 20 евро не плащаш доставка.

# 95
# 96
  • Германия
Мърморанке, оборудваш се задължително с анти-дъждовно яке и обувки и някое пуловерче и панталонче и си готова. А през септември..поне тук в гората почти винаги е приятно топло.

Ламма, уикенд-билетите са за до 5 човека и важат цял ден из цялата държава НО само за регионалните влакчета.

Ако някой реши да пазарува от незнамсикво-оффензиве- имат безплатна доставка за над 15 поръчка, пичовете са много точни с доставка и т.н. Досега  съм купувала играчки и пъзели от тях.

# 97
Здравейте момичета,
Моля ви, имам нужда от помощ за някои термини на немски. Искам да пусна запитване до немски клиники и евент. в зависимост от отговора им да отидем на преглед / операция.
Та молбата ми е за превод на:
-трета сливица
-задна хрема / така го наричат бг. лекари, но нямам идея дали на немски няма да е примерно нещо като вътрешна хрема
-запушена тръба
Разбира се много ще ми помогнете и ако ми препоръчате клиники УНГ около / в Мюнхен.

Благодаря ви предварително!

# 98
  • Варна
Привет,моми4ета

Ние сме във слън4ева Варна.Ве4е сме супер 4ерни.
Макси пийна малко морска води4ка и сега е с дрисок Confused
Ина4е вси4ко(е по4ти,но да не влизам в битови подробности) си е супер.
Мама естествено се грижи добре да ни угои.

Много морски и слън4еви целувки на цялата банда.
До скийв Wink

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 15:04 от diangeli

# 99
  • UK
Всички са във Варна тея дни. Simple Smile

# 100
Здравейте момичета, ние отново сме на немска земя.  Grinning

Сърдечно ви благодаря ( извинявам се за закъснението) за прекрасните пожеланията за моя юбилей!  newsm51
След 2 месечна почивка се чувствам прекрасно и заредена със сили и положителни емоции.

Lamma/ може да пътуваш с Рачич от Берлин до Дрезден и обратно.

Сбъдваща, благодаря за пожеланията ти! Прочетох , че искаш да посешаваш интеграционен курс. Аз също съм се замисляла върху това и не е никак лоша идеята да подобря знанията си по несмки, без това сега не ходя на работа и Коци от октомври ще тръгва на градина. Благодаря ти за споделената информация, скоро ще я прочета. Спестяваш ми ровене из сайтовете, а това беше една от първите ми задачки в списъка, който направих в БГ.  smile3525

# 101
Благодаря много за помощта. Имам още месец и половина да замина, но е хубаво още от сега да се ориентирам как стоят нещата. Simple Smile

# 102
Ламма, провери и в Mitfahrzentrale. Там хора, които пътуват някъде и имат свободни места в колата, ги предлагат и човек може да пътува с тях срещу малка сума за бензин  Peace

# 103
  • Германия
Здравейте момичета,
Моля ви, имам нужда от помощ за някои термини на немски. Искам да пусна запитване до немски клиники и евент. в зависимост от отговора им да отидем на преглед / операция.
Та молбата ми е за превод на:
-трета сливица
-задна хрема / така го наричат бг. лекари, но нямам идея дали на немски няма да е примерно нещо като вътрешна хрема
-запушена тръба
Разбира се много ще ми помогнете и ако ми препоръчате клиники УНГ около / в Мюнхен.

Благодаря ви предварително!
Ха така де, аз сливица си го знам като Mandel  Thinking задна хрема, това не са ли Polypen, заради което оперираха моя терминатор? И все си мисля, че германските лекари ще разберат и латинското наименование на телесните части Simple Smile та ако имаш направление, просто им го представяш и готово. Уффф, ама и аз едно изказване направих  Embarassed

newsm23  детското куфарче дойде, Мартин не слиза от него  ooooh! само *лети* от хола до детската и *гостува* на баба Laughing

# 104
Rachenmandel не ли е 3та сливица?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт