Re: Да играем заедно Куест игри 3

• 66 723
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
  • Бургас
Зависи какви игри харесваш. Аз обожавам куестове от този тип - има история, има фабула, иска се логично мислене, а не просто наблюдателност за да цъкам по разни предмети, както в малките бързи игрички... Ако ще я играеш, препоръчвам ти да минеш първо 1-вата част (пак я има в Замунда на български), за да проследиш историята отначало, а и за да изиграеш две страхотни игри, вместо само една. Адски зарибяваща е - седнах днес към 13 часа уж за малко и току-що излязох от нея, виждайки колко е часа (а не защото ми е омръзнала) Mr. Green

# 676
  • Там, където ме обичат
И аз харесвам такива игри. Мразя игри "hidden objects", по-скоро играя "escape rooms", че не са много дълги, пък и има някакво логическо мислене. Графиката също е много важна. Гади ми се от едни игри /не знам как се казват/, но от движението насам-натам ми прилошава.
Така че, мерси, тегля първа част.  bouquet

# 677
  • Пловдив
Аз като, че ли съм почитател предимно на quest-ове. Обаче играя с удоволствие всички предложени в темата игри. The Black Mirror беше може би една от първите изиграни от мен игри от жанра.

# 678
  • Там, където ме обичат
Аз като, че ли съм почитател предимно на quest-ове. Обаче играя с удоволствие всички предложени в темата игри. The Black Mirror беше може би една от първите изиграни от мен игри от жанра.
Тук не се ли предлагат само куестове?

# 679
  • Пловдив
Обикновено са Hidden object с елементи на куест

# 680
Играхте ли  тази игра? На мен много ми допадна. Препоръчвам я Peace

# 681
  • В градината...
"Тази игра" не се отваря.

# 682
  • Бургас
Не се отваря, защото в момента сайтът е с някакъв проблем и го няма. Иначе вчера я видях. Пробвай по-късно Peace

# 683
  • Където пожелая
Все още имат проблем мастерса,какво ли става? Rolling Eyes

# 684
  • Бургас
Ааа, лошо така Confused Дано да се оправи, че там беше голямо разнообразието от качвани игри Praynig

# 685
  • Където пожелая
И мен много ме е яд.Пък как ме човърка да видя дадената от stella 70 игра.Моля за името на играта,за да я потърся.

# 686
# 687
И мен много ме е яд.Пък как ме човърка да видя дадената от stella 70 игра.Моля за името на играта,за да я потърся.
Twisted Lands-Shadow Town Collector's Edition

# 688
  • В градината...
Бива играта. Изиграх трайъл вършъна-разнообразна е, ходи се на много места.

# 689
  • Gorni Bogrov
Зависи какви игри харесваш. Аз обожавам куестове от този тип - има история, има фабула, иска се логично мислене, а не просто наблюдателност за да цъкам по разни предмети, както в малките бързи игрички... Ако ще я играеш, препоръчвам ти да минеш първо 1-вата част (пак я има в Замунда на български), за да проследиш историята отначало, а и за да изиграеш две страхотни игри, вместо само една. Адски зарибяваща е - седнах днес към 13 часа уж за малко и току-що излязох от нея, виждайки колко е часа (а не защото ми е омръзнала) Mr. Green
bradata ,може ли да ми кажеш как точно се казва играта за да я намеря във Замундата?

Общи условия

Активация на акаунт