Twilight/"Здрач" : юбилейна тема 31 (за вампири-вегетарианци и върколаци)

• 17 596
  • 440
  •   1
Отговори
# 360
Леле какви дискусии рано рано Grinning Heart Eyes
Старо- ново,чакам с нетърпение снимков материал за фф Peace
Искам официално да обявя (по запитване на Мона hahaha ),че НЕ игнорирам новата тема,а правя много неща наведнъж Peace
Днес например доизпипвам поредната глава на фика,стига са подскачали Стич и Старо- ново  Grinning
Освен това майка ми става на 50 години   bouquet и следобед ще я уча да си кара подаръка,който и купих (колело Mr. Green)
И накрая пускам и бюлетина днес Crazy Sunglasses Така,че много се извинявам,ако не мога да се включа активно в дискусиите...
Хау ! (цитирам индианския вожд Sunglasses )

# 361
  • София, България
Хриси погледай малко от клипчетата , които се въртят в нета  Rolling Eyes
Ама ако ослепееш ... има и такава опастност да знаеш .
Ученици пикаят по кошчетата за боклук в час, пред учителя, момиче  се съблича голо пред директорския кабинет, бой на ученици над учителка, секс на задния чин в час и тогава говори за разликите между преди и сега  Hug

# 362
  • София, България
Леле какви дискусии рано рано Grinning Heart Eyes
Старо- ново,чакам с нетърпение снимков материал за фф Peace
Искам официално да обявя (по запитване на Мона hahaha ),че НЕ игнорирам новата тема,а правя много неща наведнъж Peace
Днес например доизпипвам поредната глава на фика,стига са подскачали Стич и Старо- ново  Grinning
Освен това майка ми става на 50 години   bouquet и следобед ще я уча да си кара подаръка,който и купих (колело Mr. Green)
И накрая пускам и бюлетина днес Crazy Sunglasses Така,че много се извинявам,ако не мога да се включа активно в дискусиите...
Хау ! (цитирам индианския вожд Sunglasses )
Днес направо ме спасяваш с бюлетина  Mr. Green
айде деее аз си чакам главата  Mr. Green
Много ми стана мило като разбрах за подаръка на майка ти - много е свеж и забавен  Peace

# 363
Гаджосването обаче ми беше професия Simple Smile флиртуването де Simple Smile
Не се вписвах в "стериотипите" много нахакана като поведение, но бързо на позволилите си волности им ставаше ясно че има граници Simple Smile Както и да е Simple Smile И си намерих майстора така да го кажа Simple Smile На 18 години

Още малко и ще почнем да вадим стари снимки как сме изглеждали на 18/19  Peace Снимки от абитуренските ни балове на затворения блог!! Laughing Laughing
Аз пък бях точно обратното (като ме гледаш колко съм претенциозна за филми, представи си за мъже... Laughing) и или се влюбвах безнадеждно в някой по 1-2 години, или на "може би гаджетата" им създавах комплекси за малоценност и бягаха/или оставахме на ниво приятели (нали съм си цапната в устата... една моя съученичка имаше теорията, че жената трябва да се прави на глупава отначало, но аз бях на обратното мнение  Laughing   Laughing ). А, а и това, че имам по-голям брат (с 2 години), който забраняваше на приятели и познатите  въобще да си помислят нещо, също намаляваше кръга на момчетата, които биха представлявали интерес.... Grinning
Ех, младост...
Но, fast forward (превъртаме лентата напред), с мъжа ми се намерихме на 26 и естествено, аз пак си показах рогата напред (майка ми викаше "ох, горкия, да потърпи още малко, ти ще омекнеш... Laughing), защото моята философия е, че няма какво да си губим времето първо да се правим на мили, после на трудни- ако приема всичките ми недостатъци от самото начало, лесно ще приеме положителните неща... Laughing и така и стана, нагласиха се нещата  Laughing

# 364
Ученици пикаят по кошчетата за боклук в час, пред учителя, момиче  се съблича голо пред директорския кабинет, бой на ученици над учителка, секс на задния чин в час и тогава говори за разликите между преди и сега  Hug

Абсолютно съм съгласна , днешната младеж \има изключения , разбира се\ и животни да им кажеш пак е малко , за съжаление !  Sad
Аз имам брат на 19 години и съм много , много запозната с младежите на тази възраст !

# 365
Мила незнам каква зодия си но моя мъж е козирог Simple Smile
Той расъждава по почти същия начин Simple Smile Ако издържиш докато е лош после само ще се радваш като покаже и хубавите страни..
Ама я си представи че и аз мислех така и каквато съм ... сега / инато упорито и спорещо за всичко което не му харесва / как щяхме да се сработим ако я нямаше химията ??? Това което ми обясняваш няма как да сработи и в двете посоки винаги единия трябва да е добрия защото иначе само си губите времето да се надцаквате кой ще кара влака Simple Smile Накрая просто спирате да се возите в един и същи влак ... Simple Smile За мен всичко си има време Simple Smile Била съм безумно влюбена Simple Smile Разбивала съм сърца Simple Smile Била съм много добра била съм и супер деспотична и ината Simple Smile И за никой от тия моменти не съжалявам Simple Smile Сега мъжа ми знае че като съм проклета или ме е хванала вълната нещо да стиска зъби докато дойде неговия ред Simple Smile нагодили сме се ... Но винаги ще помни как съм го посрещала и по какво Wink
Как пътувах 6 часа защото той беше с 40градуса температура и сам за да съм с него .. как го чаках 48 часа в една зала неспала за да ми даде отговор ... И как дойде да ме вземе в 3 през ноща от плд и ми каза че неможе да живее без мен Simple Smile Зад всеки един момент има толкова голяма емоция и толкова много хормони Simple Smile Който едва ли бих изживяла на 26 Simple Smile Та аз на 26 ве4е имах 1годишен син.

# 366

Абсолютно съм съгласна , днешната младеж \има изключения , разбира се\ и животни да им кажеш пак е малко , за съжаление !  Sad

Не знам кое е по-лошото- че такива клипове са правени, или че вие знаете за тях и сте ги гледали  Laughing
Не, шегата настрана, но младежки екцесии имаше и аз като бях млада...само дето нямаше телефони с видеокамери и интернет, където да ги качиш... както и истории за видеоклипове с какво ли има и по датската преса, така че ефекта на 15 секудни безименна слава, или насилието сред младежта не е българско явление-(тук например, са на мода женските банди в училище, дето момичета побойнички бият и събличат  друго момиче, като я снимат и после разпространяват записа- и естествено, са арестувани и осъдени за нула време заради доказателството) ...просто тук не се вайкат, че светът се свършва или че сегашната младеж е деградирала, ами го приемат като единици или временна фаза за тези деца.. защото повечето, естествено влизат после в релси и стават конформисти...датското общество е стабилно, както се сещате, и пресата или политиците не си правят труда да правят трагедии от това, а пък като тема на разговор сред познати никога не съм го срещала- просто не им прави впечатление... Peace

# 367
  • София, България
Няма как да не сме ги гледали, при положение че ги даваха по новините Хриси  Peace

# 368
Охх не казвай само че защото българското общество е нестабилно затова правим от мухата слон.
Новините са тези които показват това навсякъде. Аз гледам новини почти всеки ден да не ти кажа колко убийства в западни училища има майки убили децата си захвърлили ги нанякъде си.
Да не говорим за серийни убийци които пък в България са огромна рядкост за разлика от другаде и да не говорим, че всъщност културата в България дойде от вън Simple Smile т.е. когат се американизирахме се получи слободията.
А това че такива извращения не им правят впечатление на познатите ти само буди съжаление в мен ... Все едно пред мен да изгорят кученце или да съблекат нечие дете и да го снимат и аз да го подмина като нещо нормално и незаслужаващо внимание / ежедневно /.

# 369
Мила незнам каква зодия си но моя мъж е козирог Simple Smile
Той расъждава по почти същия начин Simple Smile Ако издържиш докато е лош после само ще се радваш като покаже и хубавите страни..
Аз съм Риби... мъжът ми е Овен (така че май зодията не играе значение конкретно за този аспект)
Химията е едно на ръка- естествено, че без привличане не става... но - пак без лошо чувство- не всички сме толкова хормонални или емоционални (имам приятелки и роднини,които са, много ги обичам, знам как е) - но аз не съм, аз взимам решения с главата... и трудно прощавам някои неща, така че с мен е добре да се спазват граници- например, още от самото начало казах на мъжа ми, че обидни думи не искам да си разменяме (no name-calling) и че като се караме, спора да бъде не е кой какъв е като личност, а кой как се държи спрямо другия, как да поправим общуването и вниманието/уважението между нас, а не кой как да се промени като човек... казах му от самото начало, че го приемам такъв, какъвто е- няма да го променям, и искам същото от него - да си направи сметката добре...- но това, което искам от него е не да ми носи цветя и да ме нарича на умалително, а да не ме настъпва по мазолите... и за нас като формула работи много добре... а сега имаме едни приятели, дето с две малки деца ще се развеждат, защото тя искала той да се промени, а на него му било писнало колко "пролетариански" се държи- ами къде са гледали, като са се взимали, питам аз? Grinning

# 370
  • София, България
А и да допълня ,Хриси, не можеш да ме убедиш , че такова поведение е нормално и здравословно за едно общество - това че има изстъпления и в Дания, не означава че е нормално. В поста ти се прокрадва мнението , че децата са били такива и преди, но не е имало интернет, телефони с камери и т.н Е, не е така. И аз съм била ученичка и то не чак толкова отдавна и си бяхме деца - не някакви невротизирани чудовища. Интересуваха ни съвсем други неща - книги, първи трепети, приятелите, кой какво мисли да прави със живота си.
Знам за Швеция например, че там каквото и да стане го съобщават един път - дали изнасилване или обир на банка - и кой чул, чул. Такава им е политиката. Тук е обратното всичко се раздухва, но не това е важното. Важното е , че се наблюдават процеси на дезинтеграция на обществото, съпроводена логично с криза на идентичността.
И тук не говорим за поколението Х, поколението У, а за нещо много по-дълбоко.
Знам , че ме разбираш  Wink

# 371
Съгласна съм с мона лиза , напълно си права , хората , технологии и всичко в днешно време не е същото като преди 10-15 години !
В 6 клас аз още си играех с кукли , а сега някои момичета в 6 клас са ги минали половината училище !

Хайде да сменим темата , че нещо много се задълбочихме !

# 372
Охх не казвай само че защото българското общество е нестабилно затова правим от мухата слон..

не, исках да кажа, че друго им прави впечатление- даже тръгнах да пиша каква е историята, която се тиражира от вестниците в момента, ама реших да не задълбавам, но щом сега ще говорим как е при тях и при нас (при нас и при вас? че като имигрант, естествено ми се размиват нещата....), да я разкажа. Един баща уби 13 годишната си дъщеря онзи ден-  мащехата на момичето се обадила на полицията, докато се карали двамата в другата стая, но не са спасили момичето за съжаление. Сега, в БГ може би е нещо за 3та страница във вестника или новина за един-два дни, но тук всички- ама всички медии- само за това приказват. Семейството е средностатистическо, не са имали проблеми преди- и народа не може да си обясни как и защо. Една човешка драма я разнищват от всеки ъгъл, цитират го как я е ритал и биел като паднала на земята, защото още мърдала  (брр. ..) и други такива потресаващи неща- и - като случаите в Австрия и Германия- не могат да се примирят като общество как нормални хора, които не са "социално обременени" превъртяват... Иначе като статистика съм сигурна, че убийствата са също като в БГ...не са "измили зората" и не са "построили комунизма", имат си същите социални отклонения, даже по-зле (имаше преди време един случай в малко селце/градче как един баща беше проституирал непълнолетната си дъщеря на 10-15 чичковци), но мисълта ми е, че интерпретират нещата (на маса, в пресата или като политически изказвания) по различен начин.
Специално за младежта, не им прави впечатление, защото имат голяма толерантност към това- както и към пияните датчани по принцип (някои от които стават свине и направо губят ум и разум понякога)... приемат го като нещо, което ще отмине... нещо, което ако нарушава закона има кой да се заеме с това...
 Peace

# 373
Добре аз да питам Еклипс се снима на закрито така ли? Смисъл не е като remembe me т.е няма да има дневна дажба от робпрелести?

много се смях на robsessed за stoli shirt-а, вижте сами - http://www.robsessedpattinson.com/2009/08/robert-pattinson-and-m … ses-of-stoli.html

# 374
добре ти сега си противоре4иш.. Хем не го обсъждали а хем се нищело от всички страни ???
Как може да стане не ми е ясно ? Или датчаните не четат весници не гледат новини и затова не коментират ?

Общи условия

Активация на акаунт