Twilight/"Здрач" : юбилейна тема 31 (за вампири-вегетарианци и върколаци)

• 17 643
  • 440
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте, момичета!  Hug Аз пък идвам с новина за проект за Лея - ама много ми е грозновата тая  Sick- искам друга!!

# 241
Според мен "става", но не е нещо особено Rolling Eyes
Валка ПОДПИСЪТ ТИ Е СТРАХОТЕН, като го гледам получавам сърцебиене  newsm20

# 242
Валка ПОДПИСЪТ ТИ Е СТРАХОТЕН, като го гледам получавам сърцебиене  newsm20
  Blush Благодаря,  Hug  и аз много си го харесвам Mr. Green

# 243
Момичета, каква е тази полу-целувка между Бела и Джейкъб  newsm78 Аз се сещам сами за един такъв момент в книгата - преди да видят колата на Алис, а според мен в новия "трейлър" мястото е друго

# 244
  • София, България
ДНЕВЕН БЮЛЕТИН
изготвен от Мона Лиза

НОВИНИ

- Това разбира се е новината на деня !

Новият трейлър на Новолуние с перфектно качество!

( дано не го изтрият пак)

- Topp Magazine провъзгласи Робърт Патинсън за най-горещият в Холивуд.

Всички сканове  в по-голям размер
( предупреждавам, че не са на английски)

- Нови “стари” снимки от снимачната площадка на Little Ashes

източник

- Снимки под надслов – 2 вампира, 1 човек и 1 върколак на задната седалка

Kristen Stewart, Elizabeth Reaser, Taylor Lautner и Robert Pattinson напускат Water St. Cafe във Ванкувър на 15ти август.

източник

- Kelly Clarkson пее I want you  на Роб

клипчето

(иска й се ,ама няма   Mr. Green )

- Ето и гифче на страхотната целувка в началото на трейлъра, вече с отлично качество

гифчето

- Страхотни screen caps от трейлъра

източник

-

Cryobank sperm bank вече направи възможно изкуственото оплождане от донори, които приличат на известни личности!
Много жени искали детето им да прилича на Брат Пит, Робърт Патинсън , Джони Деп или пък Киану Рийвс.
Ето това е решителна крачка, от тук нататък twilight татуировките вече ще бледнеят като решение.

източник

- Peter Facinelli обяви в twitter акаунта си, че снимките на Eclipse са започнали вчера (17.08)

източник

- И много много интересна игричка - целта е да се редят пъзели с картинки от филма Здрач.
(подсказано от danir  )

ето и самата игра

# 245
Момичета, каква е тази полу-целувка между Бела и Джейкъб  newsm78 Аз се сещам сами за един такъв момент в книгата - преди да видят колата на Алис, а според мен в новия "трейлър" мястото е друго

Със сигурност са набутали повече секс и страст във филмите, за да са по-гледаеми. И Роб изглежда твърде страстен за студен и контролиращ се вампир:-)

# 246
Мона страхотен бюлетин , благодаря !   bouquet

Това пък за изкуственото оплождане направо ме разби ....  Joy 

П.П. А бъдещата Лея нещо много грозна бе , хич не ми харесва , дано друга да е  Sad ..... аз си я представям някоя много готина индианка , а тая нещо не ми тича !  Crossing Arms

# 247
Мона Лиза tnx за бюлетина! Hug
Ама Дакота като Джейн е вледеняваща, много ме кефи newsm36

# 248
  • София, България
Да, на Дакота очите са един път!!!
Ужасно се изкефих.
 Mr. Green

# 249
Divana Едуард никога не е бил студен в мсиъсл като емоции Simple Smile Напротив. Контролира кога да спре а не какво изпитва  Hug

# 250
Meрси за бюлетина  bouquet
Вече трябва да ви чета по диагонал и да прескачам части от бюлетина, за да оставя малко неизвестни докато дойде време за филма Grinning
Като си спомня, че по клипа на Парамор си представях един вид сюжет на Здрач, а като гледах филма се оказа друг (а нямах очаквания или претенции), сега ще е по-страшно...или ще съм разочарована, че няма нищо ново в сравнение с пуснатия рекламен материал...или че има разминавания с въображението ми (с книгата може да има колкото искат, това е отделно),
няма угодия, ей...
затова намалям с очакванията и визуалния материал
(да не се окаже наесен, че на мен ми е харесал, а на вас не... Joy)

# 251
Благодаря за бюлетина, много е интересен! Hug Peace Дакота наистина са я направили Shocked уау! Лея и на мен не ми харесва Rolling Eyes , а най-хубавото е, че са започнали снимките Heart Eyes и скоро пак ще изпадаме в блаженна меланхолия Mr. Green

# 252
     Мона, благодаря за бюлетина. Разнообразен е. Още сутринта се чудих как така се побраха толкова хора в една кола. Дакота е много опасна с този поглед, направо убива от разстояние. Изкуственото оплождане с идеята за Роб визия ...нямам думи, макар че, какъвто пазара, такова и предлагането  Laughing
       staro-novo, благодаря ти за включването ми в затворения блог.  Съфорумки, вече се запознахме,  така да се каже. Много свежа компания сте - всички мами, момичета, деца, туай-партнъори (че думата "вдовци" все нещо ме притеснява). Приятно ми е!

# 253
Мона и аз благодаря за бюлетина.   bouquet
Много се забавлявах, но като стигнах до изкуственото оплождане направо се втрещих. То бива, то може, ама чак пък толкова? Чудя се дали да се смея, дали да плача.  newsm78

Лили, благодаря за комплиментите. Hug

# 254
Мона-лиза, благодаря за бюлетина!!!  Hug
Дакота е разкошна, Лея е грозна , а Робърт е прекрасен!!!
И вече не е нужно да чакам да се появи идеалният мъж - просто ще си взема една епруветка с подходящия материал hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ужас какво ли не правят хората за пари!!!Изумена съм направо!!!! #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт