Twilight/"Здрач" : юбилейна тема 31 (за вампири-вегетарианци и върколаци)

• 17 636
  • 440
  •   1
Отговори
# 270
Divana Едуард никога не е бил студен в мсиъсл като емоции Simple Smile Напротив. Контролира кога да спре а не какво изпитва  Hug

Да, съгласна съм, но целувките са нежни, без натиск, държи я като кристална статуетка, защото я притисне малко, я... Тръгне ли тя да се разгорещява, той се дърпа с усилие на волята... В този смисъл...

Не не държи я достатъчно силно за нея и достатъчно слабо за себе си. Даже на моменти Белла казва че я оставя без дъх настоятелна целувка твърда Simple Smile и т.н.

# 271
Бела , много добре се е получило това с песента и снимките , браво !  Heart Eyes Hug

Убийте ме с камъни, ама на Роб му отива да е гей. Мисля, че би станал гей икона:-)
Joy Joy Joy Joy Joy Уби ме ....  Joy hahaha

Цвети , мерси за снимките !   bouquet

# 272
Цвети,мерси за поздрава сутринта!  Hug
Бюлетина е много интересен!
Относно оплождането,нали знаете има една приказка ''за да срещнеш идеалния мъж трябва да го родиш''.
Роб е много красив,но прекалено светъл за моя вкус,светъл като синът ми,като брат ми.Едуард е друго нещо.Аз обожавам Киану Рийвс,гледам че и той е в списъка за на-желаните.

# 273
А, не- да ме прощават Робстен шипърите, пак гледах снимките- не се целуват, не се прегръщат, Кристен говори на ухо нещо на Роб.

Кака Лейни също не е убедена както и тази блогърка
 hahaha
Война!!! Война!!

# 274
  • Разпиляна във въображението
Аз също не смятам, че се целуват и изразих съмнение - при такова отричане, да го правят публично Naughty

Реклама, реклама ... интерес... истрия... клюки... и двамата на първа страница

# 275
Днеска препрочитах края на Новолуние и много силно се надявам да пресъздадат във филма сцената след Волтера, когато Едуард е в стаята на  Бела. Praynig 
Но не смея много да се надявам, че в Здрач голяма част от нещата бяха променени... Rolling Eyes

# 276

[/quote]
Не не държи я достатъчно силно за нея и достатъчно слабо за себе си. Даже на моменти Белла казва че я оставя без дъх настоятелна целувка твърда Simple Smile и т.н.
[/quote]

Simple Smile Че тя спира да диша само като го гледа:-)

# 277
Тийм Робстен на линия Mr. Green Нагласено..нагласено..колко да е нагласено?!
 От Съмит все едно са им казали : Кристен вдигни си краката на парапета под ъгъл 45 градуса, Робърт наклони се към нея в 22.38 ?!?   Crazy

Старо-ново във въпросната статийка на Лейни има доста забавен коментар за трейлъра и разочарованието й от него
Цитат
If the movie isn’t ready, if it’s still being cut, don’t con them into the goddamn theatre to make money for Vanessa Hudgens. Please.

едит: сега се заглеждам по някои кадри и ми изникват няколко въпроса....Защо очите на Едуард са златисти, а не черни?!
Иии имаше ли нещо в книгата за надписа в залата, адски ми е интересно какво значи???? Някой? Латински?  Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 18 авг 2009, 19:46 от c.v.e.t.i.

# 278

Страхотен аватар. Това не е ли онази актриса, дето си я бяхме харесали за Бела ?????

# 279
             "Реклама, реклама ... интерес... истрия... клюки... и двамата на първа страница" - цитирам Мириел и
           имайки предвид посоченото от Цвети мнение на Лейни , се чувствам като пълен галфон. Как си играят с нас феновете! И аз как се вързвах, щото съм лековерна, но отскоро пък на нищо не вярвам. Ама гледам да не изпусна бюлетина.  Laughing 

# 280
  • Разпиляна във въображението
И само един е снимал в цялата зала? Нашите може би трябва да поработят върху известността!

От Съмит все едно са им казали : Кристен вдигни си краката на парапета под ъгъл 45 градуса, Робърт наклони се към нея в 22.38 ?!?   Crazy

Напълно възможно е. Това се нарича пиар. Казват им какво, кога и къде да кажат. Какво могат да си позволят и какво не. Не казвам, че случая е точно такъв, но много нагласено ми изглежда. Продължавам да мисля, че на такъв шумен концерт е много трудно да се разговаря нормално, а като се има в предвид на колко бири сигурно са или колко са се напушили, задачата става още по трудно. Те само си говорят.

се чувствам като пълен галфон. Как си играят с нас феновете! И аз как се вързвах, щото съм лековерна, но отскоро пък на нищо не вярвам. Laughing  

Недей, не трябва да се чувстваш така. Всеки има право да мисли каквото си иска. Това са си мои разсъждения. Може и да не съм права, а ти. Докато не се получи официално потвърждение, на цялата тази история около тях, не вярвам.

# 281
            "Реклама, реклама ... интерес... истрия... клюки... и двамата на първа страница" - цитирам Мириел и
           имайки предвид посоченото от Цвети мнение на Лейни , се чувствам като пълен галфон. Как си играят с нас феновете! И аз как се вързвах, щото съм лековерна, но отскоро пък на нищо не вярвам. Ама гледам да не изпусна бюлетина.  Laughing  
Не съм съгласна - за каква реклама говорим тука- розовите бузи на Робърт и столичната кърпена тениска или рокаджийския вид на Кристен, или позата им, или наелектризираните погледи и огледалните жестове - хайде сега стига - не можете да отречете, че химията се усеща от километри!!!Дори и да не са се целунали Робстен е факт!!!
Тийм Робстен!!! Mr. Green Mr. Green

c.v.e.t.i. , надписът в залата значи "Животът е кратък- изкуството е вечно!" Mr. Green Няма го в книгата и няма нищо общо май, просто го има в залата където е снимано.  Wink

Последна редакция: вт, 18 авг 2009, 20:00 от valka1979

# 282
Валка мерсииии! Ти си мастър!  Hug И аз въобще не се сещах в книгата да има нещо такова, че чак си мислех да попрелистя...ама тц...и от одеве размишлявам какво и къде съм пропуснала Mr. Green
Тийм Робстен!!!!!  Даже да няма целувка /кхъ кхъ/ достатъчен е езика на тялото. Отказвам да повярвам, че биха направили такова нещо, за пиар. И без това всекидневно стотици папараци им следят живота - няма защо да дават допълнителен стимул...

# 283
c.v.e.t.i. с теб сме от една марка хероин Mr. Green  Hug
 Shocked Shocked  Shocked Стари, но невероятни снимки на Роб http://www.robsessedpattinson.com/2009/08/oh-hot-red-lips-batman.html
Днес казах ли, че Роб е прекрасен, страхотен, невероятен!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 284
Аз съм съгласна-химията лети от километри, чак аз я усещам Mr. Green А сега сериозно-на снимката по-скоро тя му шепне нещо в ухото, защото главата му е наклонена някакси направо, пред нея и от тази гледна точка ми се струва невъзможно да се целуват, а и ако беше така щеше поне някой от страничните зрители да ги гледа ако се целуваха, а там никой не им обръща внимание Thinking  Обаче аз съм тийм Робстен и много ще се радвам ако... химичната реакция експлодира Laughing

Общи условия

Активация на акаунт