Twilight/"Здрач" : юбилейна тема 31 (за вампири-вегетарианци и върколаци)

• 17 634
  • 440
  •   1
Отговори
# 285
... или позата им, или наелектризираните погледи и огледалните жестове - хайде сега стига - не можете да отречете, че химията се усеща от километри!!!Дори и да не са се целунали Робстен е факт!!!
Тийм Робстен!!! Mr. Green Mr. Green

Че флиртуват, сигурно- ама това какво доказва?!...Ти на 18-19 как беше?  Grinning
Я Монка да даде мнение как е при младежта и флиртовете колко съдържание имат...И Тринити може- те са ни от най-младите (необвързани)съфорумки
А иначе за Робстен...аали са двойка вече.,...дали засега не им се хваща- дали въобще не им се хваща, щото няма да мелят брашно...кой знае
Но не се целуват!!
Сега!
 Peace

Последна редакция: вт, 18 авг 2009, 20:24 от staro-novo

# 286
Ама,  Старо- ново, какво означава флиртуват само , просто флиртуват - как така флиртуват без нищо!!?? - нали за да флиртуваш с някого трябва да ти харесва??!!- и няма значение на колко си години Mr. Green
Права си - сега не се целуват , но ще се целунат - няма начин!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 287
Хайде, оставете по някой коментар в дира, че да видят, че има интерес към темата и да пишат пак за нас и за Роб Simple Smile
http://life.dir.bg/2009/08/18/news4941939.html

# 288
  • София, България
Хриси, ако погледнем какви са импулсите на 18-19 годишните, без да ни трябват снимки, мога да ти кажа че ... не е мираж ( сега въпросът е дали е било или е епизодично или ще прерасне във връзка)

# 289
Ама,  Старо- ново, какво означава флиртуват само , просто флиртуват - как така флиртуват без нищо!!?? - нали за да флиртуваш с някого трябва да ти харесва??!!- и няма значение на колко си години Mr. Green
Права си - сега не се целуват , но ще се целунат - няма начин!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ама те и Ашли и Джаксън флиртуват- по техни признания
означава ли това, че има нещо?
Има, ама ...изконсумирано ли е?  Знае ли човек...Я Красето да каже как е в актьорските среди...Тя ли каза, че има впечатления

А по въпроса за химията...наскоро четох, че Дъстин Хофман и Ема Томсън имат невероятна екранна и сценична химия- цял сценарий за филм са написали само за тях, и са заснели филм
Ама означава ли, че има нещо? Или това важи само за младите актьори? Laughing

# 290
Здравейте,
чак сега се включвам, но цял ден хвърлям по едно око  Mr. Green

Като един истински представител на team Robsten все си мисля, че е изключително трудно да не се получи химия (и нещо повече) м/у двама души, на които им се налага по цял ден, месеци наред да са заедно и да играят влюбени...
И двамата са млади и красиви, достатъчно диви и достатъчно богати за да могат да устоят на обстоятелствата.
Дори сега да "няма нищо" м/у дях, съм сигурна че е имало някога "нещо"...
Веднага ми изкача примера Бранджелина.  Peace

# 291
Надя, ти да не си смени типа хероин с някой друг?

Ами ..... оказа се, че съм силно податлива към герои от поредици  Embarassed
Става въпрос за Mortal Instruments, които са препоръчани и от Стефани Майер.
Младежа от снимката е единодушно избран като най-подходящ за Jace и аз, таковата .... доста го харесвам  Blush Heart Eyes

# 292

Страхотен аватар. Това не е ли онази актриса, дето си я бяхме харесали за Бела ?????

Благодаря Бела Hug
Да, това е Алексис Бледел, нали съм и голяма почитателка и следя всичко за нея, та като видях тази снимка иии  Crazy
Много хард визия е издокарала newsm36

# 293
Ама те и Ашли и Джаксън флиртуват- по техни признания
означава ли това, че има нещо?
Има, ама ...изконсумирано ли е?  Знае ли човек...Я Красето да каже как е в актьорските среди...Тя ли каза, че има впечатления

А по въпроса за химията...наскоро четох, че Дъстин Хофман и Ема Томсън имат невероятна екранна и сценична химия- цял сценарий за филм са написали само за тях, и са заснели филм
Ама означава ли, че има нещо? Или това важи само за младите актьори? Laughing
Говори си, говори  Laughing  - не ми пречиш  Joy - не те чувам юююхуу!! Mr. Green Whistling шегичка Hug
Аз съм явно вече Робстен до кръв Mr. Green- чак на себе си се учудвам - и не можеш да ме убедиш, че няма Робстен! Но не съм сигурна на кой етап са - просто знам, че напредват и много ме радва тази мисъл Mr. Green

# 294
Спекулации може да има относно сериозността на връзката между двамата,но секса на тази възратс и в тия среди не е табу,така че сигурно отдавна си го....
Защо няма такива спекулации за Тейлър и Кристен примерно?Вижда се и се усеща че между тях няма химия.
А и за Кристен е + да има в ''списъка си'' един от най-красивите мъже в света,за тва спор няма.

# 295
А и за Кристен е + да има в ''списъка си'' един от най-красивите мъже в света,за тва спор няма.
Ianamama, извинявай, но ще си позволя да те поправя - Rolling Eyes "най- красивия мъж в света"!!  Mr. Green Laughing

# 296
  • София, България
Ianamama, извинявай, но ще си позволя да те поправя - Rolling Eyes "най- красивия мъж в света"!!  Mr. Green Laughing

Аха  Mr. Green

# 297
Извинени сте,хихи!Аз явно немога да се спра само на един най-най,личен проблем.  Wink

# 298
Спекулации може да има относно сериозността на връзката между двамата,но секса на тази възратс и в тия среди не е табу,така че сигурно отдавна си го....

Кристен е била само с едно гадже преди това, колко?- 4 години...не бих правила предположение, че  е по "неангажиращите " взаимоотношения...  според мен  прехода към втора връзка след първото гадже е труден за всеки- тя не е изключение...

# 299
Валка крадеш ми думите от клавиатурата.
Хич няма да се изказвам по въпроса за 19 Mr. Green
Сега четох нещо в robsessed и пак има бисери /тази вечер нещо ми е приповдигнато/

Цитат
I do understand that New Moon is mostly Taycob but can we get a Robward trailer next please?
А дано!
А за химия между Кристен и Тейлър.....никакви ги няма там. Със Селена им се получаваха нещата, тя беше много сладка и все така усмихната като него. Той определено е готин, но простичко казано не е Роб...и говорейки за Роб.....

Някой да ме цапне! С мокър парцал!

Общи условия

Активация на акаунт