Мъжът ми става на 30 - дайте идеи за подарък?!

• 1 049
  • 14
  •   1
Отговори
Изключвам идеите като екскурзия някъде, защото в момента това е трудно изпълнимо. Хобита няма ... играе футбол (ноо пък да му купя анцуг   newsm78 ), все има мераци да ходи за риба, но така и не остава време. Единственото, на което съм се спряла за момента е скъп (е нещо до 800-900 лв мах) часовник, ама не знам откъде и да не е някое менте! Та идеи?

# 1
  • София
Това за часовника е ок. Но след като искаш да му направиш подарък, който да му хареса може да го питаш дали има някакво желание. Иначе, към подаръка за моя аз му поръчах торта, на която беше той /негова снимка/  Simple Smile Изненадата беше голяма, той тъкмо влезе да се къпе и я доставиха. Поръчката я направих по Интернет, изпратих им снимка,платих и готово!

# 2
Хмм това за тортата ми харесва - откъде я поръча? За часовника се чудя още... но май това ще е - НО сега идва въпроса откъде?!
А иначе го питах какво иска, но стриптизьорка няма да получи  Joy

# 3
Ееех - 30 г. Хубава възраст Wink

Фотоапарат например - ако нямате де. 800,900 лв за часовник.... не знам.

# 4
Ееех - 30 г. Хубава възраст Wink

Фотоапарат например - ако нямате де. 800,900 лв за часовник.... не знам.
Имаме фотоапарат - той подари на мен миналата година! Адски трудно е да избереш най-хубавия подарък  ooooh!

# 5
госпожо, подари му скок с бънджи, казват, че после и ти можеш да обереш сметаната  Hug

все има мераци да ходи за риба, но така и не остава време.

или все пак му подари на човека време, за да отиде най-сетне на риболов! вечно ще ти е признателен, бас ловя!

# 6
Ами сложи в един плик 800 или 900 лева и му кажи.

Скъпи ! Исках да ти купя подарък с тези пари, но мисля че ти ще ги похарчиш по-разумно от мен ...  

# 7
Моят мъж става на 30 г. есента и ще му подаря татуировка.Той отдавна иска да си направи .

# 8
Това с 4асовника не ми се вижда добра идея  Confused Да обясня: Полу4их преди години 4асовник за рожденния си ден от тогавашния ми приятел.Да кажа 4е той беше целия ми живот пак ще е малко.Но след около 3-4 месеца се разделихме.Тогава сестра ми ми каза:"спомняш ли си 4асовника,който ти подари,4увала бях 4е 4асовник на скъп 4овек не се подарява,защото запо4ва да отброява времето да вашата раздяла.Тогава не ти го казах,да не се стряскаш,но ето какво се слу4и"
Сега,аз знам,4е сигурно милиони жени са подарявали или полу4авали 4асовник и вси4ко е било наред.Дай Боже всеки му  PeaceСподелям само какво ми се слу4и и какво 4ух.После всеки сам си решава  Hug 4увала съм,4е може само ако полу4аващия плати символи4но лев4е примерно.Така както се прави ако се подарява нож или оръжие.

# 9
В Габрово има часовници които вървят наобратно  Mr. Green

# 10
За часовник и аз съм против да му купуваш.Така съм чувала, че отброява времето ви заедно.
Освен, ако , точно за това си решила да му го подариш Mr. Green

# 11
Точно за 30-тия на моя мъж му подарих торта, но във формата на....дупе...беше уникално готина с червена прашка абе...върха...

# 12
Когато се подарява часовник се иска някаква монета от този на когото се подарява за да не отброява както е казано по напред минутите на вашето приятелство.

# 13
Ами... аз не те познавам, не познавам и мъжа ти, но аз на моя бих подарила стриптизьорка. Присъствала съм на такъв подарък и според мен наистина е незабравим. Още повече поръчан от жена ти, а не от приятели.  Mr. Green

# 14
Би могла да му подариш хубав GSM.

Общи условия

Активация на акаунт