МАРТенчето ни мило вече със зъбче се е сдобило!

• 9 796
  • 287
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро
Ние сме малко нервни,но си мисля ,че не е от падането ,а май е нещо друго,иначе спи яде,смее се,дано нищо му няма на сладкото бебче.

Мънки,ние май ще сме ваши последователи в захранчането,момчето откава да яде пюретата на хип,та и аз май ще започвам да готвя.Ако не ти е проблем пусни малко рецапти за домашни пюренца.

хубав ден

# 166
Добро утро!!!!!!!!!!!!

Моята принцеска днес става на половин годинка!!!

Ето и почерпката

Честито и на другите две наборчета - Александър на Елвинг и Петя на Зора, както и на всички други бебчета, родени на 20-ти !!!

Последна редакция: чт, 20 авг 2009, 10:51 от *Nikita*

# 167
Здравейте!
Включвам се на бързо с един проблем. Когато беше по-малък Калоян се будеше само веднъж през нощта да яде. Сега от близо месец се буди много често. Например снощи яде в 21,30, после в 1,30, 4,30 и 8 часа. Направо полудявам.  #Crazy Има ли някой идея или хитринка, която да приложа?   bouquet

# 168
  • София
Здравейте!
Включвам се на бързо с един проблем. Когато беше по-малък Калоян се будеше само веднъж през нощта да яде. Сега от близо месец се буди много често. Например снощи яде в 21,30, после в 1,30, 4,30 и 8 часа. Направо полудявам.  #Crazy Има ли някой идея или хитринка, която да приложа?   bouquet
Може би не му стига на детенце. Ако не си захранила, дали не му е време  Thinking
Днес Вики става на 5 месеца  newsm38
http://www.markrit.com/torti/standartni-torti/7.jpg

Последна редакция: чт, 20 авг 2009, 11:20 от kris4e

# 169
Здравейте мами и бебчета Grinning

Честита половин годинка на София, Александър и Петя  bouquet Да са живи и здрави, весели и засмени Grinning

krisi99
, не че нещо, но ако моята мома се събужда само толкова, аз съм много доволна Mr. Green. Обсъждахме го това преди известно време, за съжаление доста от бебчетата се будят нощем, може зъбки да го мъчат вече, пробвай с водичка, да му изместваш поне малко яденето, да го залъгваш с гушкане и люлеене. При нас не помага обаче Wink, наддава вой докато не си получи манджата Laughing

# 170
Захранила съм го, а вода не пие по никакъв повод - все едно отрова му давам. И чай не иска и сокове също.

# 171
  • София
Опитай да дадеш чайче, а също пробвай с лъжичка. Мойта госпоица сок приема само с лъжичка.
Забравих да споделя, че вчера оперираха носа на миличкия.Ако има татковци с чупени носове настоявайте да отидат на преглед, щото нашия направи алергична реакция поради срастване и запушване от едната страна, та набързо го оперираха. Не е страшно, операцията във военна болница е с лазер. Сега имам 2 бебета в къщи Simple Smile От вчера захранвам татито с крем супа от тиквички и пушена риба, днес пилешка супа и ориз със зеленчуци, събирам опит по натам за бебка  Joy

# 172
  • София
Криси99, слагаш ли захар във водата? Моят хитрец без захар не я ще, но със захар си я пие. И не мисля, че е от глад нощното будене, ама все пак направи му едно контролно мерене по към края на деня, ако го кърмиш, за да видиш какво изяжда.
Поли+, нищо кой знае какво специално не правя. Слагам същите неща, които има и в купешките пюрета, но вкусът е коренно различен. И в предните теми казвах, че вместо нормален картоф, слагам сладък такъв и на Илийката много му харесва.
 Едните пюрета които му направих бяха- картоф, морков, малко чушка (като се свари и махам кожата), съвсем малко лук и накрая слагам пресен магданоз, който не го варя. Първият път магданозът малко му се лепеше по небцето, но после му свикна и си го хапва с кеф. Към това пюре добавих и малко домат вчера, макар че някъде пишеше, че с домата трябва да се внимава. Може и да е сложи съвсем, съвсем малко масълце за вкус.
 Днес пък му направих картоф, морков, тиквичка (обелена), пак малко лук и накрая добавих пресен копър. Много вкусно мирише и сигурно ще го хапне и него.
 Не добавям сол, захар или друго, щото морковите и картофите са си сладки.

# 173
И аз такива бъркочи въртя  Mr. Green Понякога слагам ябълка, или по малко пъпеш,нектарина, абе нещо сладичко, ама мъничко. Понякога слагам и малко грах. Не ял зеленчукови пюрета - яде та му пукат ушите даже  eat
А иначе взимам и от детската кухня (няма как - срамота, майка ми е шеф там, пък аз да не взимам) - ама пак бъркочи въртя, че така не иска да яде. Като му е ред да папа месно пюренце - слегам половината бурканче от кухнята мешам с моя зеленчуков бъркоч и нашия папа. За зеленчуковото, пак така - мешам ги, пасирам ги наново и щастлив. Иначе месно пюре, малко ми идва нанагорно да правя сама. За една малка джвъджка мИсо- докат я сваря, що ток ще отиде Whistling

# 174
Здравейте!
И ние сме зле със зеленчуковите пюрета,то колко ли пъти вече се оплаках,де. Rolling Eyes
Сега въвеждам спанак.А като марка си ядем Сънвал,рядко Хип.Ама все същото,то дали е Хип или друго,зеленчуковите пюрета са ужасно безвкусни,гъсти,противни са ми,особено някои,а Алекс е така Sick ако не му сложа малко плодово вътре. Laughing
На Сънвал пюрето моркови с картофи,спанак и пащърнак горе-долу бива.сладникаво е.На Овко царевицата е хубава,тиквата на Хип също бива...Взела съм му и моркови с царевица на Сънвал,но не сме го пробвали.Би трябвало и то да е сладникаво.
Представям си месните като почнем. Rolling EyesАз съм голям хищник,дано поне от мен е взел малко,че да не се мъчим и на тях.Ама чувам,че и те са гаднички.
Да готвя нямам време...Аз едвам и простата домашна работа върша,добре,че сега е проходилката,че барем там да кротва малко докато правя нещо.Че иначе много зле положението... Rolling Eyes
От кашите почнахме на Слънчо банановата.Страхотно мирише и е вкусна.Не мога да кажа,че изяжда всичко без да се правя на клоун,но поне не плюе като оризовата,харесва му уж повече.Имах малко резерви по отношение на това,че съдържа пълномаслено сухо мляко,ама айде айде,нищо няма да му стане. tooth
И вечер му добавям от бишкотите на Плазмон  в млякото,ама незнам по колко трябва,една ли,две ли?Някой знае ли? newsm78Снощи 2 му сложих и си ги смукна с 180 мл мляко.
Сега чакам свекървата по някое време. Tired
Мъжки ще се държа уж. Mr. Green
Приятен ден,майчета! Hug Hug Hug

# 175
<font size=4><b><a href=http://click-here-pls.com/igra2/pari.php?id=8212>click-here-pls.com/igra2/pari.php?id=8212</a></b></font>

# 176
Влизам набързо да ви се похваля уче моята принцеса има вече две зъбчета  Laughing
Сега бягам ,че скимти в кошарата  Hug

# 177
  • Стара Загора
dilein  честита ви двойна придобивка.
Нашите още много ни мъчат но ще пробият няма къде да ходят. Аз пък започнах да я мажа с ракия от време на време и има ефект. Гелчетата нямат такова облекчение като че ли.
Поръчала съм 2 бр. лигавници на Симона със бродерия надпис на името й. Когато ги взема ще ви ги покажа и ако някоя мама иска ще поръчам и на нея и ще й ги изпратя. Цената е 2,50лв. за брой!

# 178
Поръчала съм 2 бр. лигавници на Симона със бродерия надпис на името й. Когато ги взема ще ви ги покажа и ако някоя мама иска ще поръчам и на нея и ще й ги изпратя. Цената е 2,50лв. за брой![/b]
Oт кой сайт тва?
Аз пък направих поръчка от сайта "снимките ви", поръчах 80 бр.снимки за 12 лв Shocked Доставката е 4.50, но както и да го погледнеш пак излиза евтино. Wink
И на нас май ще ни избива второто зъбче.Белее се отдолу. Laughing

# 179

Честити месечинки на бебчовците!!!
Честити зъбчета на принцесата на Дилейн!!!

Ето ви няколко рецепти за пюрета. Аз не правя никакви, защо пък ние не щем домашни и папаме Гербер, Сънвал, Ганчев, Бейбивита.
Постарах се да ги направя като снимки, че да незаемам място.
http://martenichki.snimka.bg/baby/am-am.412572

Общи условия

Активация на акаунт