МАРТенчето ни мило вече със зъбче се е сдобило!

• 9 819
  • 287
  •   1
Отговори
# 150
 bye
Само да ви пожелая лека нощ,че нямам време.Успях само да ви изчета,а утре ще идват свекървата със семейството си у дома най-сетне да види внука си... Tired Те нали са от Троян и ще е с приспиване естествено и колко ще ми издържат нервите...Пожелайте ми късмет,поне да няма опити пак да захранват Алекс с бира. ooooh!
 Hug

# 151
Привет!

Днес си направихме чудна разходка в гората над Княжево(до бар Шишарка ако някой се сеща).
Бях с децата и една комшийка с момченце на 4г-чудно си поиграха с Дари,и като никога тя не мрънкаше на връщане, а си буташе количката. Whistling Направих снимки,утре ще кача че съм гроги. Изкъпах ги и двете,после каката се присети за пилешка супа та и нея направих,и сега "докато почивам" мисля да си взема вече един душ,и да лягам. Crazy

poli+ казали са ти другите мами за какво да следиш,да не се повтарям.. И не се упреквай че си заспала-ми толкова сме каталясали всички,че сигурно и прави ще заспим! ooooh! Станалото-станало,дано с бебо всичко е наред! Hug

Слънце голямо браво за тортата-страхотна е! PeaceНе го казвам,защото съм на диета. Mr. Green А тоя полегналия вратар най-ме кефи! hahaha

Кате и аз мисля като Еlwing че няма такова мляко,дето да е най-близко до кърмата.А и вече повечето са с пробиотици(поне така пише на тях  Rolling Eyes) Не че е все едно какво ще вземеш(има по-гъсти,по-ароматизирани за злояди бебоци) но най-добре си питай педката.Макар че моята в нашия случай каза"всяко хипоалергенно мляко е подходящо",тъй че ако няма други предписания и кажи какво си избрала все пак. Peace

Гледам за почивките с децата си говорите..
От снимките и на мен не ми изглежда Nikita да не си е починала,и май наистина сега докато не са проходили е по-добре.С каката бяхме на море като беше на 1г.и 9м. и мога да кажа,че за двата часа сутрин,в които бяхме на плажа съм си седнала на хавлията 3-4 пъти за по 5 мин. Mr. Green Добре че наблизо беше приятелско сем.в малко хотелче с басейн(и детски),та докато тати и кака се плацикаха,можах и аз да се топна на спокойствие. Whistling Иначе си се хранеше с нас на масата каката(е,само носа и се виждаше Mr. Green) и се радвам,че не ни олепи морския вирус с разтройството. Twisted Evil

Сега на 29-ти сме канени на РД на един приятел на мъжа ми на Клисура(малко преди града) в някакъв затворен комплекс с къщички и кръчмички,и това ще ми е сефтето с децата на друго място с преспиване.Ще сме 4-5 семейства с деца,дано да е хубаво времето сАмо. Praynig

АлЕкС-мама дръж фронта! Twisted Evil Ако не им харесва,кой-от къде е..! Whistling

Светлето нещо ми се губи.. Thinking

Отивам да гледам снимкиии...

# 152
Нагаина, Ники също е с хъркащо носле от вече месец, но педиатърката не ни изписа капки, само физиологичен разтвор и вит. С, а миналата седмица и Есберитокс. По принцип няма капки за нос за кърмачета и това, дето изписват капките за очи да се слагат в носа не е много хубаво (така знам от нашата педиатърка). Но ако му помага пък... Дано се оправи бързо.

Аз също вече се притеснявам за нослето на Ники, но той си диша без проблем, само му хърка, особено като го кърмя...

Някой питаше за температура при зъбки. Ами Ники има вече за трети път някаква никаква Т - около 37.6-37.7, и я смъква още същия ден. Не знам от зъбките ли е било или от някаква лека инфекция (боткото много боледува този месец нещо), но той вече има 3 израстнали и два наболи - доста се "зъби" така да се каже  Mr. Green

Аз знам, че на кърмаче не се дава нищо за Т под 39 градуса и така съм процедирала с баткото.

Айде лека нощ от нас!

# 153
  • София

Не знам дали това е търсила Слънцето, но мен ме оцели в десетката - Elwing много ти благодаря за тази темичка  Hug Много разчувстващо и направо ме отнесе в друго измерение....

май не е зле да се разравя човек от време на време из форума - а аз само в нашата тема си чета....

# 154
  • София
И аз си адд-нах тази тема във фаворитите- Heart Eyes
Слънце, браво за тортата- аз забравих да кажа преди- и още повече, че си била оценена подобаващо! А пък за менюто, което изброи- направооо- наготвила си се за месец напред Party
Ей сега по новините казаха, че СлавитУ си е счупил крака преди турнето в СТ.Загора- нещо знае ли се какво му е станало, че се потрОшил тъй? В болница в Ст. Загора бил...
За мамата polina13 - ужас- не мога да чета такива теми. Отгоре, отгоре погледнах- моля се финала да е положителен Flowers Four Leaf Clover Praynig Наистина форума е голяма Сила  fingerscrossed
АлЕкС-мама - айде малко по- мъжки се дръж- тропни с крак и дай да ти се чуе думата! То е гадно така, като са за малко хората, не го виждат често и ние сме така- но...Стискам палци да не те изтормозят!
dessiss Hug

# 155
Извинявам се че така нахлувам в темата ви, но нека помогнем на Поли  Praynig
http://www.facebook.com/profile.php?id=1623164709&ref=name#/ … 486425&ref=mf

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=406298.msg12199006#msg12199006

# 156
Добро утро!   food010

Мен тази сутрин ме събудиха от тайните служби Crazy  Sunglasses

Ето и обещаните снимки от разходката вчера,и някои други от скоро,че не съм качвала в албума а ще станем на 6м. Simple Smile

http://martenichki.snimka.bg/baby/veche-s-m-na-5-meseca.396273.14285195

# 157
Нагаина, Ники също е с хъркащо носле от вече месец, но педиатърката не ни изписа капки, само физиологичен разтвор и вит. С, а миналата седмица и Есберитокс. По принцип няма капки за нос за кърмачета и това, дето изписват капките за очи да се слагат в носа не е много хубаво (така знам от нашата педиатърка). Но ако му помага пък... Дано се оправи бързо.

На нас ни изписват Коларгол капки- безвредни и много ефективни.От 100 години се ползват,още помня братчед ми като беше малък(сега е на 20 г) вечно беше с черен нос, ама много цапат в кафяво

# 158
  • Стара Загора
Добро утро и от мвн. Еlwing не е това темата  Cry
а Славито вчера си в счупил кракът в стаята на х-т Верея. Моята свекърва е камериерка там и топ е бил на нейния етаж. Изнасяли са го с носилна през задния вход и много е викал от болка. Сега е в болница която е близо до нас правили са му операция на крака. Това е което знам.

# 159
Никита, не се поти от жегите със сигурност, защото тук вече не е толкова топло, а и точно от топло беше спрял да се поти. Може да му избива след температурата настинката през главата, знам ли. Аз поне така се "чистя" като боледувам.

СЗА, панадол дадох само веднъж, капките снощи, за да съм спокойна, че ще може да диша, че то нощем е най-големия зор и двете мисля да не ги давам. Ще карам на вит Ц и физ. р-ра. Единствено ме притесни това, че гърлото му било зачервено, а и виждам, че езичето му е бяло. Някой има ли представа този калциев сироп защо се изписва за гърло или е на същия принцип като при капките - защото няма какво да се даде иначе? Понеже тя ми каза, че се давал при алергични реакции, червеното гърло като такова ли се приема newsm78

Иначе спахме спокойно тази вечер, само през нощта като сучеше и повече хъркаше. А, и щях да питам - той няма грам сополи, явно всичко е назад някъде, чудя се дали може да е от лигите, ако не е - лошо ли е ако са такива "задни" сополи. И как да му проверявам гърлото? Вчера успях на светлина да го излъжа да позяпа, но колкото и да натисках с лъжицата не успях да му покажа гърлото. Или пък по-надълбоко трябва да се бръкне, а аз не смея.

Левскарки (така де, варненки от Левски Wink) поздравления за срещата Simple Smile
Деси, не е добре така да не спиш. Не знам кърмиш ли още, за това е ясно, че е фатално, но и за теб също. Безсъние до 1-2 се наваксва, ама повече се натрупва, срива имунната с-ма и т.н. Толкова ли няма кой да я изведе малката за 2-3 часа, за да поспиш. Дори и мъжът ти да е, и по-късно вечер, все е нещо. Аз вчера си наваксах един час и през деня с него, докато се гушкахме да спим.

# 160
Здравейте,

Деси-  Hug
Болните бебоци да оздравяват бързо.

Хайде приятен ден и  Hug

Последна редакция: чт, 20 авг 2009, 09:10 от Elg

# 161
а Славито вчера си в счупил кракът в стаята на х-т Верея. Моята свекърва е камериерка там и топ е бил на нейния етаж. Изнасяли са го с носилна през задния вход и много е викал от болка. Сега е в болница която е близо до нас правили са му операция на крака. Това е което знам.

Сигурно е имал бурна нощ, с нови креватни техники.. Mr. Green

# 162
  • Стара Загора

Сигурно е имал бурна нощ, с нови креватни техники.. Mr. Green
Незнам, но се е хлъзнал в банята и там е паднал и по точно във ваната!

# 163
Слънце, с тази торта ми даде идея за подарък и на нашия тати, който в понеделник има рожден ден! Той също е запален футболен фен, само че аз не мога да готвя и ще взема да поръчам такава, сигурно ще се изкефи. Иначе съм му взела и парфюм, но искам и нещо по-така нестандартно.

# 164
Хайде и аз да се запиша,то отдавна не съм писала,ама бяхме на море,после боледувахме,сега сме в очакване на тати,та време хич няма! Едва успях да се добера до фризьора,а до козметика не знам дали ще стигна! Иначе сме добре,дребосъците много се забавляваха на морето,сега с тати пак ще ходим! Толкова от мен,че каката задърпа малкия и ще го събуди!

Общи условия

Активация на акаунт