Красиво женско лице?

• 705 550
  • 5 576
  •   1
Отговори
# 4 290
Последните 2 са ... чаровни, да кажем.
Моля да ме извини г-н Вазов, но този нос е далеч от идеала за красив нос. Peace

# 4 291
  • Sofia
То, само носът да ѝ беше проблемът на Таня Илиева. Joy

# 4 292
Бахар Шахин, турска актриса.

# 4 293

Ми не знам, на мен ми харесва. То не се гледат така по отделно нос, устни, брадичка, а всичко цялостно....

Напривер виждал съм много красиви момичета. След време отиват да си издялкат носа да им стане чип и слагат устни и вече ни ми харесват изобщо.

# 4 294
Ми не знам, на мен ми харесва. То не се гледат така по отделно нос, устни, брадичка, а всичко цялостно....

Напривер виждал съм много красиви момичета. След време отиват да си издялкат носа да им стане чип и слагат устни и вече ни ми харесват изобщо.
Няма спор, за всеки влак си има пътници. Grinning Просто не е стандартна красота и ... затова.
Иначе и аз не обичам модерната красота. Еднаква ми е. Николета Лозанова беше едно много красиво момиче. Ама се почуди какво да си направи. Ами ... нямаше нужда.

# 4 295
Така е. Абсолютно.

Кое обаче е стандартна красота? От снимките, които се качват тук ни в една не мога да оплакна око. Или от 20 снимки една да харесвам и то горе долу.

# 4 296
  • Sofia
Кое обаче е стандартна красота?

Стандартна красота притежава всяка жена, която 8 или 9 от 10 човека биха определили като много привлекателна.
Нещо такова:

Последна редакция: вт, 06 апр 2021, 17:55 от Blаck Cat

# 4 297
Black Cat, много ми харесват, чудни са Heart

# 4 298

Много ми харесва Денина Мартин. Красива, стилна, премерена. Снимките са от Инстаграм, но не можах да намеря просто селфи, имам чувството, че всички снимки са от професионален фотограф.

# 4 299
Николета Лозанова беше едно много красиво момиче. Ама се почуди какво да си направи. Ами ... нямаше нужда.
А без грим преди и сега има ли я някъде за сравнение?

# 4 300
А без грим преди и сега има ли я някъде за сравнение?

Simple Smile

# 4 301
  • Mediterraneo
Много красива, направо.

# 4 302
Това е сигурно шега горното. Simple Smile

# 4 303
И преди, и сега е все така ужасна и изкуствена. Никога не съм я харесвал.

# 4 304
Николета съм я харесала единствено в едно старо предаване на Карбовски, ходеха при едни баби джуджета,  Намерих го, но не е с много добро качество. Беше естествено красиво момиче. После вече ми е масовка.

Общи условия

Активация на акаунт