Красиво женско лице?

• 705 221
  • 5 576
  •   1
Отговори
# 5 145
  • Варна
Tess d`Urberville, така като каза, да имат някаква прилика, но германката повече ми харесва.

# 5 146
За мен красиви лица имат Дженифър Конъли и Летисия Каста

И двете са красавици - в профил и анфас, което си е изключително правило при красавиците. Летисия Каста, доколкото съм виждала по снимки, си е запазила леко кривите зъби, въпреки това е феноменална красавица в моите очи.
За актуални красавици не се сещам. Сигурно ги има, само дето не мога да ги различа сред толкова филтри.

# 5 147
  • София
Тук напоследък се показват много спорни красавици, от моя гледна точка.
Това лице за мен е наистина красиво - Роми Шнайдер.

# 5 148
Ами тя красотата си е субективно понятие, макар че има лица, които като че ли се харесват от всички. Моя голяма любимка е Шарлот Роуз, в инстаграм е modelmouth, снимките са оттам.

# 5 149
Тук напоследък се показват много спорни красавици, от моя гледна точка.
Това лице за мен е наистина красиво - Роми Шнайдер.

Поне пускайте не чак толкова обработени снимки, тя направо прерисувана.

# 5 150
Ами тя красотата си е субективно понятие, макар че има лица, които като че ли се харесват от всички. Моя голяма любимка е Шарлот Роуз, в инстаграм е modelmouth, снимките са оттам.

Уууу много е красива!
Точно мой тип красота – нежно лице и светещи очи! Страхотна. Малко по малко бих си подчертала веждите, но очите ѝ компенсират всички други неща в грима. Heart

# 5 151
  • Между гори и планини
Да ви кажа, това което ние жените виждаме за красиво,  може въобще да не се понрави на някои мъже. Питала съм приятели, какво има толкова в тази жена с дълъг, крив нос което толкова ги превлича, определено не красотата. Излъчване, харизма, понякога дори да е грозновата... Луда работа 😏

# 5 152
Хубава е, но кучето е по-хубаво Mr. Green

# 5 153
Дева Касел, дъщерята на Моника Белучи. Много е красива, но за мен майка и на млади години е по- красива и магнетична.

# 5 154
Да ви кажа, това което ние жените виждаме за красиво,  може въобще да не се понрави на някои мъже. Питала съм приятели, какво има толкова в тази жена с дълъг, крив нос което толкова ги превлича, определено не красотата. Излъчване, харизма, понякога дори да е грозновата... Луда работа 😏
Мда, например по Моника Белучи въздишат много жени, а на мен ми е крайно неприятна.

# 5 155
Моника Белучи е много красива, една от най-сексапилните жени някога, най-вече в по-ранните си години...

Моника и Ерос Рамацоти..

https://www.youtube.com/watch?v=KtfzSLpPRAE

# 5 156
Биляна Савова - класическа одухотворена красота, неподвластна на годините.

# 5 157
Много правоъгълно лице, едно от условията за красота е хубав овал на лицето.
Тя е можела да прикрие това чело с бретон или друга фризура, но явно се набляга на косата.

# 5 158
Тя е можела да прикрие това чело с бретон или друга фризура, но явно се набляга на косата.
За Вас тази жена не е красива ли?

# 5 159
  • София
За Вас тази жена не е красива ли?

Симпатична е, но, честно казано, и аз не я намирам за красива. Не че е грозна. Обикновена е.

Общи условия

Активация на акаунт