Красиво женско лице?

• 703 191
  • 5 576
  •   1
Отговори
# 5 475
  • В Космоса
Много е субективно възприятието за красота и въпреки всичко има един лаф "На хубавото не можеш да кажеш грозно". И тук идва обективността. Аз осъзнавам, че Х е харесвана от масата и това, че на мен не ми харесва го отдавам само на собствените си предпочитания (т.е. в мен е гршката). Например, не ми харесват Дженифър Лопез, Рийз Уидърспуун, Наоми Уотс и др., (да не кажа, че и Анджелина, щото тя ми харесва единствено в "Хакери", с къса косичка е супер), но осъзнавам, че те са идеал за красота.

# 5 476
  • Между гори и планини
От изброените само Анджелина ми харесваше, имаше период 2004-2010 когато беше царствено красива. Сега е много повехнала, кожа и кости.
Другите никога не съм намирала за красиви, я добре поддържани, защото имат пари. Ако нямаха...
Аз и Дженифър Анистън не харесват, не разбирам какво толкова припадаха по нея.

# 5 477
Alaina Huffman

Скрит текст:

# 5 478
  • Далечният изток
Има нещо балканско в излъчването...

# 5 479
  • Между гори и планини
Да ви покажа една италианка която открих вчера Ариана Бернардини

# 5 480
Ариана Бернардини, толкова много фотошоп и фейсъп, че не може да се прецени реално как изглежда.. Предполагам, че без тях сигурно също би била хубава..

# 5 481
Хубава, но някак изкуствено.
Много фотошоп, много грим.
На истинската хубава жена не и трябва толкова цапотене.
Интересно без грим как ще е.
Виждала съм клипове какви страшилища и като се гримират се превръщат в красавици.

# 5 482
  • Между гори и планини
Не вярвам да е толкова грозна, щом е манекенка. а тялото ѝ ще си продам лявата ръка! Имаше много снимки, избрах тези.

# 5 483
Е, едва ли ще е грозна.
Но ще има разлика голяма.
Иначе си мисля, че май джуките са изкуствени.
Може и други неща.

# 5 484
Вижда се, че има хубави черти, но изглежда като генерирана от изкуствен интелект.. никакъв живец и емоция не излъчва..

# 5 485
  • Между гори и планини
Остана ли нещо истинско вече, да му се възхитим! Егасимус 🙄

# 5 486
Джесика Алба, естествено красива и харизматична..

# 5 487
  • Sofia
Намерих снимки, на които Ариана Бернардини прилича на жив човек, а не на AI генерирана. Въпреки че очевидно устни, нос и скули са преправяни.

# 5 488
  • Между гори и планини
Защо мислиш, че са преправяни? Не може да се роди с толкова перфектен нос и скули ли?

# 5 489
На мен без грим много повече ми харесва Heart Eyes обожавам такава форма на очите в комбинация с лунички
И да не е спам любимката ми
Татстонър

Общи условия

Активация на акаунт