Красиво женско лице?

• 705 640
  • 5 576
  •   1
Отговори
# 4 515
Не се заяждам, ама да питам кои са необикновените жени? Инстаграм киборгите? Жената е на близо 60 години, как да изглежда?

# 4 516
Не се заяждам, ама да питам кои са необикновените жени? Инстаграм киборгите? Жената е на близо 60 години, как да изглежда?

Аз не казвам, че е грозна ....в никакъв случай . Просто лично на мен ми е обикновена, ако я видя по улицата, ще я подмина без да я забележа, а относно инстаграм киборгите, да ужасни са .....

Относно необикновените жени има такива, които като ги видиш ги запомняш за доста дълго. Преплитат в себе си красиви черти, чар ,индивидуалност, а пък ако са и умни, тогава вече няма аналог . Това е образа на фаталната жена
При Моника аз виждам чар и горе долу хубави черти, но на мен лично ми липсва индивидуалност.Тя е обикновена жена с кафяви очи, кестенява коса, нормално лице и тяло . Нищо особено за мен

Последна редакция: вт, 06 юли 2021, 11:42 от mimi_zl

# 4 517
Скрит текст:

Аз не казвам, че е грозна ....в никакъв случай . Просто лично на мен ми е обикновена, ако я видя по улицата, ще я подмина без да я забележа, а относно инстаграм киборгите, да ужасни са .....

Относно необикновените жени има такива, които като ги видиш ги запомняш за доста дълго. Преплитат в себе си красиви черти, чар ,индивидуалност, а пък ако са и умни, тогава вече няма аналог . Това е образа на фаталната жена

Различно е, аз Моника не бих я подминала и точно затова ми е хубава, за мен съчетава красиви черти, чар ,индивидуалност, излъчване. Сега, за умна - не знам, не съм общувала с нея, така че не мога да съдя. Същата ми е и София Лорен, Невена Коканова, жени, които с нещо ми грабват вниманието, предизвикват интерес, без да са "изваяни" от сегашните майстори на естетическия скалпел. Понеже хората възприемат красотата различно, за друг съвсем вероятно е да не е така. А за т.нар. киборги, и тях има хора, които ги харесват, че и подражават, и се правят на същата хубост. Аз лично сигурно никога няма да ги приема, а да ги считам за красиви........съвсем.

# 4 518
  • Враца
То затова цял свят ги познава, защото са незабележими Stuck Out Tongue Winking Eye

# 4 519
Моника Белучи обикновена жена, която остава незабележима на улицата? 🤭🙄
Сега е на години и още е хубава и с осанка, какво остава на младини?! Щеше да ни попилее всички накуп.
Не случайно е една от вечните емблеми за красота и сексапил. Незабележима...

Обикновената жена -
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 06 юли 2021, 16:19 от Tess d`Urberville

# 4 520
mimi_zl, напълно те разбирам. За мен Моника е невероятна, женствена и гореща, но не ми се струва немислимо за някого да е незабележима. Така преди години, когато бях "влюбена" в Анджелина Джоли, щях да падна, когато баща ми каза, че не била чак толкова хубава. И до ден днешен не я харесва.

# 4 521
Уф, и аз, срам не срам, да си призная, така и не разбрах какво ѝ харесват на Джоли......не е мой тип красота явно. Simple Smile

# 4 522
mimi_zl, напълно те разбирам. За мен Моника е невероятна, женствена и гореща, но не ми се струва немислимо за някого да е незабележима. Така преди години, когато бях "влюбена" в Анджелина Джоли, щях да падна, когато баща ми каза, че не била чак толкова хубава. И до ден днешен не я харесва.

Да абсолютно.Колкото хора по света, толкова различни мнения и вкусове.

например аз обожавам Анджелина Джоли

# 4 523
  • Пазарджик/Лондон
Намирам и двете за много красиви, но повече харесвам Моника:).

# 4 524
Анджелина ме ужасява. Особено последните години - страх ме хваща от лицето и тялото й.

# 4 525
Единият от триковете е, че почти не се усмихва. Винаги гледа сериозно и съблазнително. Мен точно това не ми допада в нея Grinning

Винаги ми е била много неприятна. Не понасям киселите краставици, които никога не се усмихват. Няма нищо съблазнително в това, а напротив студено и отблъскващо е.

# 4 526

Доколкото разбрах е модел от 90-те
Бранди Кинонес
Красива е

# 4 527
# 4 528
От мен Марин Вахт, френска актриса. Намирам я за много красива и нежна. Гледах я в един забъркан филм L'amant double, много добър филм между другото, с много дълбок скрит замисъл.

Скрит текст:

# 4 529
Много ми е интересен френският чар на актрисите им. Едни такива небрежни и разрошени.

Общи условия

Активация на акаунт