Рамадана на вратата чука ,да го посрещнем с усмивка -123 арабска

• 26 330
  • 291
  •   1
Отговори
# 135
  • Varna
hadil-
от все сърце ти пожелавам-haez- - huz- едно от двете би трябвало да е вярно. Хайде по време на Рамадана да имаш този хаез да си намериш работа на най-подходящото за тебе място и то да те прави щастлива а пък със училището ще се справиш. Въобще не се съмнявам, като виждам колко начетено и умно момиче си.  Hug А за хуните дето препускат у вас то спирачка няма. Дано да имаш нерви - въжета newsm10

# 136
благодаря делта  Heart Eyes дано наистина имам късмет. а мъниците - обожавам ги, ама са неуморни... иначе са извор на голям смях.

# 137
  • Varna
Чакай беее,
забравих ти и картинката
Хадил- за тебе. Че да хване по голям дикиш newsm10

# 138
хадил-желая ти късмет!!!

# 139
Благодаря момичета. много сте мили. И тъй като мина 12 часа - Честит Рамадан и дано постът ви бъде приет ! Да ви е леко и Господ да ви благослови - вас и всички, които обичате ! А, който не пости пак е добре дошъл на трапезата вечер !

Последна редакция: сб, 22 авг 2009, 00:34 от hadil

# 140
# 141
  • Varna
Рамадан Кареем!!!,
на постещите момичета.
ХАДИЛкато знам каква кулинарка си, първа не нареждам за гоститУ дУвечера

# 142
RAMADAN KAREEM, момичета!

Делтичка, много, много прегръдки за теб  Hug Hug Hug! Все не можем да се засечем  Sad! Поздрави на батко!

# 143
4естит Рамадан! Нека свещеният месец донесе топлина, мир и щастие в семействата на всяка от вас! Леки пости на всички постещи!

а не съм отворила цех - на мен сладкарството ми е най-слабата част от готвенето изобщо
Мила Хадил, ако това е най–слабата ти част, с удоволствие ще опитам и останалите!  Mr. Green

# 144
всички сте добре дошли, когато искате. а за сладките казвам, че са ми най-слабата част, защото винаги ги правя точно по рецептата и все ги гледам рецептите, но иначе малките са доволни, така че със сигурност стават за ядене.
Честит Рамадан на всички отново !

# 145

Рамадан Кареем на всички които го спазват,нека да ни донесе мир,спокойствие  и щастие

поздрав

Една от нещата характерни за Рамадана е и фигурата на мсахарати-това е човек ,който минава сутрин ,известно време преди утринната молитва ,като с барабан събужда спящите хора ,за да могат да закусят и пият вода,преди да започнат поста.

http://l7en.com/video_watch_1358

Снощи пак бяхме в градината близо до нас ,дреби беше атракцията на всички хлапета - понеже с нас говори на бг ,а понякога когато не знае някоя дума на арабски ,вмъква така на бг и хлапетата гадаят за какво става въпрос. Crazy

хадил бъди по -щедра ,пускай не само снимки ,а и рецептите  към тях   chef

иман голям сладур е Тарек  Heart Eyes
Лек ден на всички   bouquet

# 146
Значи дребното койотче им развива логическото мислене на другите дребосъци. Няма лошо ! Браво на детето. А за рецептите - не ги пуснах, за да не задръствам форума, ако искате обаче рецептите няма никакъв проблем. Казвате коя рецепта и веднага ви я пускам. Ето ви ореховата, че е много бърза и лесна:
За блата:

* 8 бр. яйца
    * 150 г захар
    * 80 г какао
    * 240 г смлени орехи
    * 2 с.л. брашно
    * 1 бр. лимон

За крема:

* 250 г масло
    * 100 г смлени орехи
    * 100 мл прясно мляко
    * 100 г захар
    * 1 прах ванилия

Яйцата се разбиват със захарта до побеляване. При­бавят се какаото, орехите и брашното, сока и кора­та на лимона. Разбърква се бавно много добре и сместа се из­сипва в тортена форма, застлана с хартия. Пе­че се в умерена фурна.
Маслото за крема се разбива много добре на пяна. Млякото се сварява със захарта и към него се прибавят орехите да се попарят. Тази смес и ванилията се прибавя по малко към маслото. След като изс­тине, тортата се разрязва хоризонтално на две или три части, които се слепват с крем. Отгоре и отстрани също се намазва и се украсява по желание.

Последна редакция: сб, 22 авг 2009, 20:12 от hadil

# 147
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
честит рамадан на всички говеещи!!!
Дано станем всички по-мъдри и търпеливи  и по-състрадателни!

Последна редакция: сб, 22 авг 2009, 15:29 от alvera

# 148
4естит рамадан на вси4ки празнуващи бъдете здрави и усмихнати!  bouquet  bouquet  bouquet

# 149
хадил мерси за рецептата  Hug ,само че ,имам един въпрос -2 с.л. брашно не е ли малко за блат  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт