Щото няма сили за Шош, след като ги е изхабила по татьо му

Нека скоро всички са да се похвалим със здрави деца!!!! 
. При Симеон обаче ефект няма никакъв. Затова се опитвам да съм спокойна, да обяснявам и да не се ядосвам, защото само моите нерви отиват на вятъра. Казвам си че ината и тръшкането са период, през който и двамата трябва да минем. А Симеон е същата история - инати се и само не и няма чувам. И аз говоря, говоря, говоря и показвам нагледно как трябва да се държи на мама доброто дете. Като се затръшка гледам да го забаламосам нещо, и често има ефект, а като му се реве, го оставям да поплаче, после го гушвам и пак си говорим. Мисля си че от всичкото това говорене все нещо му влиза в главата, а пък аз тренирам да съм спокойна.
Най-важно обаче е да са здрави децата!
Ива, не че искам да те плаша, ама няма как да се разминете. Ако не е колело, е пак някаква момчешка щуротия. Те ще дивеят, ще падат и ще плачат, ние ще успокояваме и ще лепим шарени лепенки

много ме бива, той вече не се и впечатлява. Става ми много гузно като го стресна с викове и се заковава на едно място, да не го стерсирам... Ама като ме изкарва извън нерви, явно ми е малко успокоителното... а и аз приемам успокоителни само вечер след 19,30