Отговори
# 225
Добро утро!  Hug

Много се радвам като чета, че дечицата свикват лесно и не страдат много от раздялата с мама.  Simple Smile

Ние вчера ходихме да се сбогуваме с любимата учителка от яслата. Жената се разплака, Ели се гушкаше в нея, но не спираше да повтаря, че няма да ходи на ясла. Страшно ще ми липсва цялата ясла, на светлинни години е пред новата градина  Sad

След малко отиваме да й вземат кръв на Ели, че преди 10 дни й беше ускорена утайката и искам да видя как са нещата сега. В понеделник, живот и здраве, ще й сложат Превенар. Я кажете, къде се поставя при по-големи деца, имаше ли подуване, температура?

Ним, радвам се, че ти допада....дано нещата стават все по-хубави!

Стилияна, стискам палци за изследванията!

Рали.. Hug дано свикне бързо детенцето.

# 226
ДаВинчи, Превенара на Алекс мина без реакции. Но всеки организъм е различен.

Ним, успешен старт на новата работа. Все успехи да жънеш. Работиш до нас.

Моето дете тръгва в нова детска от 15 септември. Цяло лято беше по морето, не е ходил на градина, та се надявам нещата да са като миналата есен - без ревове, сълзи и тръшканици. Иначе го подготвям  - за градината, децата.... Нямал нищо против засега.  Crazy

# 227
  • София, Лагера
Лилянчо, искам да те питам нещо!
Мислим да ходим до Гърция по празниците за 5 дни. Ще бъдем с кола и с Пресиян. Искам да те питам какви са им особеностите на гръцките правила, т.е. какво да спазваме. Стандартните неща, които важат навсякъде естествено си ги следваме, но има ли нещо по-специфично?
Току що една колежка се оплака, че са я спрели и са искали да я глобят, защото карала на светнати арове. Това, видиш ли, било забранено в Гърция, но никъде не го пише. Е, да му *** майката, аз как да отгатна какви са вътрешните неписани правила?  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Та да питам има ли нещо друго. Скорост и без това не превишаваме, особено с малкото.

# 228
  • София
Здравейте и от мен Hug,
 и аз ви чета редовно но нямам много време да пиша. Напоследък страшно се изморявам, в работата съм ужасно натоварена,нашият татко все по малко се вясва и ни помага и със всичко трябва да се оправям съвсем сама.. Рая също от месец е без памперси,отучих я буквално за ден и съм много доволна. Засега още е с детегледачка, но я готвя за градина от 20 септември. Исках да ви питам какви изследвания се правеха?
ДаВинчи ПРЕВЕНАРА я поставих преди два дни на Рая в крачето,нямаше странични реакции само дето малко помрънкваше същата вечер, че я боли крачето на която и го поставиха.
Ним пожелавам ти успех на новата работа, дано ти хареса и да я работиш с удоволствие това е най важното,и естествено да ти заплащат добре.
Сту стискам ти палци,имам добро предчувствие и искрено се надявам да се сбъдне!

# 229
Ноеми, има знаци за изключване на светлините в Гърция. Но по принцип са след тунел. Няма начин да ги пропуснеш. Явно от това следва да караш денем на загасени светлини.

Наскоро четох, че там са въвели някакъв нов знак, но сега не мога да се сетя за какво идеше реч. През последните 2-3 седмици беше.

# 230

Току що една колежка се оплака, че са я спрели и са искали да я глобят, защото карала на светнати арове. Това, видиш ли, било забранено в Гърция, но никъде не го пише. Е, да му *** майката, аз как да отгатна какви са вътрешните неписани правила?  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
    В тази връзка да ви споделя.....Преди 2 дни се връщахме в БГ през Румъния и ни спря полицай,защото фаровете не са ни били светнати.А минавахме оттам точно по сред бял ден. #Crazy
    И ние нямаше как да знаем за това правило,което уж важало за цяла Европа.... Thinking

# 231
    След малко ще ви чета... Simple Smile
    Само да ви учудя с нещо.Една моя позната роди момченце,след 2 седмици преносване,с размери 4.600 кг и 59 смylinfant
    Аз лично за първи път чувам за толкова дълго новородено бебе,по-пълнички съм срещала,да.....,но толкова дългички.... Rolling Eyes

# 232
Привет  Hug Благодаря за палците, в понеделник ще си взема резултатите Praynig
Селма, аз съм се родила 4,300 и 58см, ама тоя юнак ме бие ooooh! Добре си се завърнала   bouquet
Ние днес си бяхме у нас, защото Ая след 4 дена ясли вдигна Т  Crazy Влизаме в зимния режим, мамка му Crossing Arms

Ним, офисът ти е близо до нас, до Ива, Ноеми и Кайрен....На какво ти мирише Mr. Green

# 233
Селма, кажи ми само че го родила със секцио тая жена. Иначе да е живо и здраво, и да не са накупили дрешки за новородено, че то с размерите на двумесечно.

# 234

Селма, аз съм се родила 4,300 и 58см, ама тоя юнак ме бие ooooh! Добре си се завърнала   bouquet

Уха!!!  #Crazy Твоята майка.... Rolling Eyes Моите уважения! omm
  Мерси за посрещането! Simple Smile

# 235
  • София
Ним, офисът ти е близо до нас, до Ива, Ноеми и Кайрен....На какво ти мирише Mr. Green

Винаги съм мислила, че хубавата водка и бира не миришат, ама щом казваш...  Crazy

# 236

Винаги съм мислила, че хубавата водка и бира не миришат, ама щом казваш...  Crazy

Ъъъъъъ аз щото пия от онова отвратителното уиски и червено вино, та съм се заблудила Crazy Пфуууу сега чак ми стана гадно от миризмата Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Уха!!!  #Crazy Твоята майка.... Rolling Eyes Моите уважения! omm

Дам.... и не ме е раждала секцио Whistling Whistling Whistling

# 237
  • Русе
Ним - ще се справиш  Peace
Сту - в понеделник да кажеш, как са резултатите  Hug Вярвам, че всичко ще е ок  Praynig
Рали - тук съм, чета ви редовно  Heart Eyes
Йоан стана още по-невъзможен покрай новото тръгване на ясла  Crazy ( постоянно хленчи за щяло и нещяло, обижда, прави всичко наобратно и направо ми идва да се  #2gunfire ) Сутрин започва да реве там, само защото чува някое ново да се тръшка и започва и той. Днес изчаках пред стъпалата с него едно момченце да се нареве вътре и после, когато влязохме и не се чуваше гък, Йоан седна чинно на пейката - събух го и влезе без проблеми вътре.  Rolling Eyes

Аз стягам багаж, че сутринта тръгваме за Албена ( на мини Тим билдинг с колегите на Иво и с деца  Joy )

Лека вечер и приятен уйкенд. Ще разправям в неделя  Wink

# 238
   Добро утро!
   Момичета,спешен въпрос....  Confused
   От вчера Алекс е с очевидна чревна инфекция.Май,това лято доста дечица са изкарали нещо такова.....ДаВинчи,нали и при вас имаше,ако не греша?
   С какво сте ги лекували?
   За момента нашата педиатърка ни изписа Хидрасек,освен това давам и Панадол,защото има висока температура.
   Давали ли сте нещо освен лекарствата против температура и растройство?
   Пед-ката ни е в отпуска и аз не смея да я безпокоя много по телефона.....Ние ще потърсим друг лекар,разбира се,но....ми се искаше да зная,какви лекарства са приемали други деца,за да имам повече информация?
   Пускали ли сте някакви изследвания?
   Благодаря ви! Simple Smile

Последна редакция: сб, 05 сеп 2009, 12:19 от Селма

# 239
  • София; Дружбето
Аз само да с еотчета, че съм жива и още 2 в 1 Crazy

Общи условия

Активация на акаунт