ЮЛИ 2007

• 11 555
  • 294
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Марти, стиснати палци и от мен. Моля се за най-добро развитие на нещата. Praynig

# 16
Мила Марти  Praynig стискам палци да сте добре с бебчо  Praynig

# 17
  • Асеновград
О , Марти , кураж  Hug.Дано всичко е наред  Praynig!С теб сме !

# 18
Ох, Марти и мен ме достраша като прочетох. Надявам се, че всичко е наред  Hug
Пиши когато имаш възможност  Praynig
Дописвам: за общ РД нямам нищо против да е при нас. Много ще се радвам даже. Само не съм сигурна дали на всички останали ще им е удобно и приятно  Rolling Eyes Почивните дни имаме един РД, но ако решите нещо конкретно ще кажа кога точно са заетите часове.

# 19
  • USA
Марти, дано да се завърнеш с добри новини  PraynigHug
Аз съм на линия и за РД и за ергенска среща. Абе, само кажете и идвам  Mr. Green.

# 20
  • Sofia
Pisha ot tel i se izvinqvam za latinicata,zatova samo na kratko. Marti vsi4ko shte e nared, sigurna sym.      Hug
 I az kato Velina sym ok i za RD i za nedelq.

# 21
  • София,
Марти и аз да се наредя на опашката  Praynig Praynig Praynig
за теб и бебчо, не се тревожи, всичко ще се оправи Praynig Praynig

# 22
  • sf
Добро утро!
Милата Марти, все за нея си мисля, дано всичко е наред.

Ние с мъжо сме ергени тая седмица. Децата са на планина с баба си. Виктор много я слушал, ядял си всичко , спал, играл и т.н. Ще видим по-натам как ще е .

За Рд-то не ме бройте,че без децата не ми се идва.
Но за женската среща съм на линия. Да разбирам ли ,че остава неделя в Бялото? От колко часът?

# 23
Добро утро!
И аз така чакам новини за Марти!  Praynig
Женската среща в неделя от 19.30-20ч.
А понеже се е гласувало за детския рожден ден с 1 глас повече да е в петък от 18ч. та Майче как сте тогава?Ако не стане сега осава като опция,какво да се прави.

# 24
  • Варна
Добро утро!Много съм заета стягам багажи и нямам минута свободна.У дома е голяма суматоха всички са много превъзбудени особено децата.Не можах обаче да не се включа да изпратя една положителна мисъл за Марти. Дай боже всичко да е наред  Praynig Praynig PraynigОттам ще ви чета само през телефона  HugВесело изкарване на срещата  Hug
Само да се похваля , че вече си имаме нов фотоапарат. Laughing Снимки от него като се върнем.  Peace

# 25
  • София
И аз съм за и за двете срещи. Къде е бялото?

Много се притесних за Марти, сега прочетох.Ще изчакам да стане десет и ще й звънна.

Ува, съжалявам и аз, че сте на такива лекарства, на вас и на Коки - бързо оздравяване!

Боряна, Кая понякога пиша само веднъж за половин ден, например наобяд и после чак към девет вечерта, вече следобед почти винаги й е сух памперсът, но и на мен ми се струва, че е твърде рядко при Дели, особено ако пие доста течности. НАй-добре питай педиатъра какво мисли.

Буути, да си изкарате прекрасно!

# 26
  • Асеновград
Много се притесних за Марти, сега прочетох.Ще изчакам да стане десет и ще й звънна.
Тъкмо си мислех за теб , че ти ще си ни връзката с нея.Сигурно е в болницата на системи , предай и , че мислим за нея.

Тедо от 2 дена казва "чиш" , а тази нощ се събуди и търсеше баща си , вместо мен , много странно.

Бути , приятно прекарване  Hug.

# 27
Добро утро!
Марти,дано всичко да е наред! Praynig Hug
Бути, приятно изкарване! Hug

# 28
Привет ,ние вече сме в София.По-късно ще пусна малко снимки
Мила Марти, стискам палци и се моля всичко да е наред с малкото човече Praynig Praynig PraynigКураж Hug
Вилма, приятно изкарване8  bouquet
По-късно пак че Ева пише заедно с мен  Mr. Green

# 29
  • sf
Бялото е завдение не ъгъла на бул. Сливница и ул. Габрово. Може би Яна ще обясни по-добре.

ох, през деня ми е екстра, почивам си, а вечер ми става много мъчно за децата, особено за Кико, с който си спинкаме на спалнята, а сега ми е самотно.

Общи условия

Активация на акаунт