Какво да хапваме, ако искаме момиченце или момченце?

• 3 276
  • 78
  •   1
Отговори
# 15
Аз ще чакам рецепти за близнаци ,но ако може да са момче и момиче  bouquet

Само заради това и аз се записвам в клуба! Joy

# 16
Пълни глупости са това, мъжът е този който определя пола на детето!

# 17

А, вече са ме изпреварили.  Peace
Наистина ли има хора, които вярват в това?!
  Shocked ooooh!

# 18
Ти пък  Shocked. Не вярно, ако ядеш основно сол, ще имаш момче. Какви са тези глупости, мъжа определял пола. Мъжа няма никакво участие в правенето на бебе. Naughty

Laughing Възможно е да има хора, които вярват. Ако не са ходили на училище.

# 19
 hahaha   порредната глупост  Joy

# 20

Наистина ли има хора, които вярват в това?![/b]  Shocked ooooh!
Е, как? Брат ми иска близнаци, момче и момиче, едното русо, другото червенокосо. Със зелени очи!
Формула някаква?

# 21
Има, но е малко сложно. Жената трябва при първото пълнолуние от бременността си да изяде един лимон, като се върти на ляво, и една червена чушка, въртейки се на дясно (това за русо и червенокосо дете ), после за зеленооко, един ментов бонбон, но докато го яде да стои само на един крак.
Успеха е гарантиран. bowuu

# 22
Има, но е малко сложно. Жената трябва при първото пълнолуние от бременността си да изяде един лимон, като се върти на ляво, и една червена чушка, въртейки се на дясно (това за русо и червенокосо дете ), после за зеленооко, един ментов бонбон, но докато го яде да стои само на един крак.
Успеха е гарантиран. bowuu
Моля това да бъде сложено в библиотеката!!!

# 23
Ооо, ако знаеш какви тайни още крия  smile3520

# 24
  • Варна

Ами тогава да караме мъжете да спазват тези диети като ще правят бебета и ще видим дали е вярна  Joy Joy Joy Joy

# 25

Ами тогава да караме мъжете да спазват тези диети като ще правят бебета и ще видим дали е вярна  Joy Joy Joy Joy
Айдее,изгоряха и мъжете hahaha
Ама да ти кажа това е по-добрият вариант.Ако нещо не излезе каквото трябва,ще има конско че са нарушили диетата bambam

# 26
Много весело  Joy Joy Joy , мерси zа zабавната тема   bouquet

# 27
И аз благодаря за забавното четиво  Hug Много яко звучи - "солта - основана съставка при направата на момченца" - звучи някак гордо, като лозунг.

# 28
Момичета радвам се, че се забавлявате.... Ако ставаше номера с краставичките щях да ям по 2 буркана на ден  smile3532 newsm35 Kissing Heart
Не, че не искам момиче, но първо искам момче  Flutter за да може да пази сестричката си  Simple Smile

# 29
Не, че не искам момиче, но първо искам момче  Flutter за да може да пази сестричката си  Simple Smile
Да,ама знаеш ли пък каките как обичат да се грижат и помагат за бебето bowuu Grinning

Общи условия

Активация на акаунт