Какво да хапваме, ако искаме момиченце или момченце?

• 3 287
  • 78
  •   1
Отговори
# 60
Имам си две момченца и съм яла всичко което е забранено  Laughing

# 61
Почвам от сега да спазвам режим за второто дете Wink

# 62
  • София
Не, че не искам момиче, но първо искам момче  Flutter за да може да пази сестричката си  Simple Smile

О, не разчитай, че по - голямото братче, ще пази малката сестричка hahaha.

# 63
По-голяма и дълга глупост не бях чела.

# 64
Мммм, изтървала съм момента.....

# 65
Няма такава глупост просто  Laughing

# 66
Ей и аз пьк да не ям основното за момчетата-солта.
Явно не е зависило от мен,мьжьт ми е голям майстор,имам момче Mr. Green

# 67
  • Brokenpromiseland
Аз пък смятам, че храната има в определена степен значение.
Най-малкото заради промените в киселинният състав на слузта.
Същото е като при мъжете - различна храна, различна сперма.
От там нататък, сперматозоида с кой гени ще оцелее и оплоди яйцеклетката е съвсем друг въпрос.
Чела съм изследване, че сперматозоиди носещи ХУ хромозоми са по-бързи, но за сметка на това по-бързо умират в по-киселинна среда.
т.е. ако овулацията вече е настъпила много по-голям шанс има ХУ сперматозоид да оплоди яйцеклетката, и обратно сперматозоидите с ХХ хромозоми са по бавни, но по-устойчиви в киселинната среда.
И ако овулацията трябва да се изчака, то те имат по-голямо предимство.
В този аспект на мисли, ако слузта при жената в следствие на приетата храна е с по-силно киселинен състав, то това предполага по-голяма вероятност раждане на дете от женски пол.

П.С. Това което ми бе направило впечатление по време на бременността, е че първите три месеца умирах за маринована риба, а след 4-5 месец въобще месо (под какъвто и да е вид) не можех да сложа в устата си.
Резултата е момиче. Peace

# 68
Цитат
Има, но е малко сложно. Жената трябва при първото пълнолуние от бременността си да изяде един лимон, като се върти на ляво, и една червена чушка, въртейки се на дясно (това за русо и червенокосо дете ), после за зеленооко, един ментов бонбон, но докато го яде да стои само на един крак.
Успеха е гарантиран.
  Ама,аз искам синеокооо  Rolling Eyes

# 69
Очаквам момиче, а се оказа че съм яла от храните за момче  Rolling Eyes

# 70
  • Варна
Цитат
Има, но е малко сложно. Жената трябва при първото пълнолуние от бременността си да изяде един лимон, като се върти на ляво, и една червена чушка, въртейки се на дясно (това за русо и червенокосо дете ), после за зеленооко, един ментов бонбон, но докато го яде да стои само на един крак.
Успеха е гарантиран.
За синеоко, сменяш ментовия бонбон с 75% разтвор на син камък  Joy

# 71
  • София
Може и да има нещо вярно, защото преди да го има сина ми, неволно предпочитах храни, препоръчвани за момче, а сега с дъщеря ми - обратното. Rolling Eyes

# 72
Цитат
Успеха е гарантиран.
За синеоко, сменяш ментовия бонбон с 75% разтвор на син камък  Joy

Rolling Eyes В краен случай виолетка, но няма гаранции. Син камък е по-сигурно. Пък и вие с големи претенции беее.  Laughing

# 73
Цитат
В краен случай виолетка, но няма гаранции. Син камък е по-сигурно. Пък и вие с големи претенции беее.
  Ми,като имаме право на избор,защо не? Mr. Green

# 74
А има ли диета за предпазване от забременяване по тази логика?  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт