Борбата с рака- духовното оцеляване и физическото преодоляване-14

• 74 019
  • 1 000
  •   1
Отговори
# 780
# 781
Всичко ще бъде наред , сигурна съм. Kissing Heart

# 782
Optimistche, стискам палци на ръцете и краката !!! Praynig Praynig Praynig

Чакаме добри новини!

# 783
Добър ден на всички!

Оптимистче и аз ти стискам палци резултатите да са добри!

Хули, сигурно Папароско  те е излекувал с рейките. Laughing

# 784
  • София
Аоуууууу, Вивир ooooh!
Бях забравила за Папароско, сигурно е той  Joy Joy Joy
Оптимистче, стиснала съм палците и на краката  newsm10 и съм сигурна, че всичко ще е наред  Peace

# 785
Оптимистче,стискам палци и на краката! newsm10
Най-добре около Сиско да се сберем...

Ето това е добро предложение! Wink
Плюс това преди време Вивир каза,че моята къща е добра за тайна квартира!
Така че , уточнете дата и заповядайте...
Другото е моя грижа...
Ще ви предложа  rotfImbo hug 1dating  bigdance2  food002 cheers Wine Glass Drunk smile3509 newsm19 eat Popcorn lalalala cheers sohappy yesyes dancing travel
И всичко друго за което се сетите!
Хулитооооо, писали сме заедно!  bouquet

# 786
  • В царството на игрите:)
Оптимистче, чакаме добри новини. Пиши веднага като имаш резултат и да почерпиш Simple Smile Ами аз давам предложения, ама вие момичета сте несериозни newsm78 Измисляйте дата - само да не е 16 октомври, че тогава ми е предпоследната вливка, а предния ден съм на сцинтиграфия, та може и купонджийското настроение да ме остави за ден два ooooh!
Айде, останете си със здраве за сега. Отивам да си полегна Hug
р.р. Сиско, предложението ти е просто неустоимо:))))

# 787
Момичета на някой да му се е случвало да го боли гърбът .Притеснявам се много.Не спира да боли и не знам от какво.
Пишете,моля.

# 788
  • София
Мен ме боляха гърба и широките кости, абе кажи го, всички кокали ме боляха. Но аз правех Таксотер, а за ФЕКа - ами беше отдавна и вече не си спомням.
И от  какво се притесняваш ? Със сигурност е от химията. Като идеш другия път - питай !

# 789
Кrissi 55, ти сигурно вече си започнала тамоксифена. Аз имах за известно време- за около месец -два такива болки  в гръбначните прешлени и то вечер, които отминаха. Химиотерапевта ми обясни, че това се получава вероятно защото ми е спрян цикъла. Някъде в апокрифната литеатура прочетох, че това е резултат от действието на тамоксифена, а и другите медикаменти върху ДНК. Не знам колко е вярно. Пак в нея прочетох, че тамоксифена трябва да се приема редовно, защото противното водело до стимулитране на яйчниковата дейност.  Кръста също ме болеше по време на химиотерапията, вероятно заради въздействието и върху яичнците. Започнах и аз  да си разказвам болежките, нещо което не обичам да правя Laughing. Изпитай твоя доктор какво ще ти обясни по въроса. Wink
Ще ти мине не се притеснявай!

Последна редакция: вт, 06 окт 2009, 15:55 от Vivir

# 790
Хули ти ме успокои.
Все ми влизат бръмбари в главата.Предстои ми сцинтиграфия октомври,но все се надявам да не е от костите.
Благодаря ти. newsm20  love001  love001  love001

# 791
Вивир, наистина пия тамоксифен от един месец.Кръстът и гърбът ме болят,както и по-леко другите кости.
Надявам се или да е от химиотерапията или от хормонотерапията.
Ама дяволчето все ми се прокрадва.
Вие обаче ме успокоявате ,благодаря Ви от сърце. newsm20 newsm20 newsm20

# 792
Не се стряскай чак толкова! Повтарям се, но туморния маркер показва ако нещо не е наред. Ти нали го проверяваш редовно?

# 793
Да разбира се , проверих го миналият месец.Всичко е окей.

# 794
    Готино ми е да прочета "всичко е окей" Flutter Чакам и оптимисче да каже същото  Wink

Момичета , извинявайте ,че ще го изтърся, ама с по-несериозни копунджии не съм се събирала до сега   ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт