Борбата с рака- духовното оцеляване и физическото преодоляване-14

• 74 019
  • 1 000
  •   1
Отговори
# 795

Момичета , извинявайте ,че ще го изтърся, ама с по-несериозни копунджии не съм се събирала до сега   ooooh!

Поне да си помечтаем... smile3503

# 796
Оптимисче и аз стискам палци! Чакаме добри резултати!  Praynig Praynig Hug Hug newsm17 newsm17  love001  love001

# 797
  • София
Тази вечер по телевизия " Холмарк" от 20 часа ще дават филма "Червило".
Питахте за него и ето ще ни го прожектират  hahaha

# 798
  • София
Филма не ми хареса. Сега не бих могла да коментирам защо точно...
Оптимистче, виждам те - пишиииииии дееееее #2gunfire

# 799
Влизам само на бързо да докладвам. Минах ЯМР и докторката каза, че резултатът ще е готов утре след 15 ч. но на първо гледане каза, че според нея става въпрос за някакво костно изменение или генно видоизменение....нещо от сорта. Аз бях толкова шашната че нищо не запомних. Имам клаустрофобия и подобни изследвания ме подлудяват. Едвам издържах в този тунел.....около 40 мин. Който страда от същото знае за какво говоря. Още не мога да се освестя. Дано утре потвърди днешното си предположение Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
На всички мноооооооооооооооого  Hug Hug Hug и  Kissing Heart Kissing Heart lovekiss lovekiss Kissing Heart lovekiss

# 800
жалко, че пак изтървах филма. Хули ти не го ли беше гледала до сега?

# 801
Дано утре потвърди днешното си предположение Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Разбира се, че ще го потвърди...  bowuu newsm44 Hug Hug Hug Hug
И на мен ми е много гадно. Но мен ме мъчат по-малко - около 20 мин. Аз правя само на гръден кош и долната част на корема.
По-кошмарно ми е чакането, докато ме викнат за контрастното в-во...

# 802
Гледах този филм от някъде, ама мене не ме глезят като в него. И аз като Хули не искам да го коментирам сега.  Иначе и аз бих искала да си направим среща. За това попитах кога ще се открива този дневен център, че да имаме повод да се организираме. Повечето от нас ходят на София за разни  консултации, така че може срещата да е там. Поне началната точка. Мисля, че трябва да се съобразим с финансите на всяка от нас. Лично на мен и Сандански ми харесва, но ми е далечко.

# 803
Оптимистче, стискам палци докторката да потвърди!!!  Praynig Praynig Praynig

Аз клаустрофобия нямам, но на последния ЯМР откачих...направо имам чувството, че щях да получа инфаркт. Sick
И не щеш ли, наложи се да се успокоявам с нещо и какво мислите? Пях си наум ЦСКА-арска песен!  Joy Joy Joy

Може би на подсъзнателно ниво така съм усещала, че мъжът ми е до мен.  Blush

Хули, ти си първият и сигурно единствен човек, който не хареса филма... newsm78 Що бе, душа?
Заради бледите лица на мацките по време ни химиотерапия ли? Е нали сме обсъждали вече, че Холивуд все от нещо трябва да живее. Wink

Целувки и лека нощ!

# 804
  • София
Кана, защото в нито един момент не отговаря на действителността ни.
Затова не го харесах. Защото от 17 години живея с проблема и мога да твърдя, че нито поведението на пациентите, нито на докторите, нито на приятелите и последно на близките не е като нашето ежедневие.
И в заключение искам да кажа - може би няма да е зле Холивуд за заснеме филм за онкологично болните в БГ.
Ха ха ха, каква пародия ще излезе само  Joy Joy Joy(
Ама то и БГ киноиндустрията може да го направи. Не е нужно да можеш да правиш кино в БГ, за да можеш да представиш истинските неща от живота Joy Joy Joy
Оптимистче, нали си знаеш скъпа - Върха си, нищо ти няма  Peace

# 805
Хули, ти ще си главната героиня на филма, ако някой се осмели да снима такъв филм, какво ще кажеш  Joy Joy Joy
Оптимисче, и аз мисля, че ти няма нищо!  Hug

# 806
Optimistche, всичко ще е наред и предположението на докторката ще се потвърди. Аз преди операцията като отидох на ехография на коремни органи ми откриха нещо в черния дроб. Направо се бях побъркала от притеснение. Оказа се,че няма връзка с "основното заболяване" както лекарите се изразиха и е аденом, който не пречи на функцията на дроба и може би си го имам по рождение, ама знаели човек, не съм си изследвала дроба преди това.
В такива случаи моя мъж ме успокоява, че ние не сме болни просто си правим изследвания, а останалите хора не и незнаят къде какво имат.
Стискам палци и успех.
Поздрави Hug Hug

# 807
На мен също не ми хареса,Кана не е единствена Хули и ще кажа защо:
Факта ,че нищо не отговаряше на истината ,поне не на тази в семейството на Хули,т.е. моето,но и края беше повече от глупав.През цялото време тя беше болна,повръщаща,слаба,заобиколена от приятелки и всеотдаен мъж,нещастна,съкрушена,изплашена.....мога да намеря още думи,и накрая,видите ли,тя е силната,тя се снима в списание ,за да даде кураж на други........е не,поне не това е представата ми за човек,способен да даде кураж.Може би щото познавам Хули и тази жена там ,изобщо не прилича на нея,дори в повръщащите си дни,та накрая кураж ще дава,те щото не са видяли Хули Mr. Green Joy,щом онази дава куража,кво ли ще направи Хулито ааааааа Joy hahaha

п.п. О и операция мастектомия 6 часа.........Аз чаках отвън след двойна мастектомия,ми нямам спомен да съм чакала толкова Wink,очевидно нашите доктори са факири Joy

# 808
Ходих за вино в събота и станаха едни....Та чак днес, ама това е дъъълга история, да взема да поспя, че едвам гледам.Abi  :  bouquet,Vivir Laughing, Ина Wine Glass(брой го за уиски,ама е на картинка, някой тук беше казал, че все едно ближем нам кво си,през нам кво си),Хули Embarassed(ще се отчета), Сонче Heart Eyes,Кана  love001, Оптимистче newsm10 newsm10 newsm10, а на всички дами и ако има и мъжкарчета txtlovesОфффффф!Хиляда пъти редактирах, дано да излезе по ....

Последна редакция: ср, 07 окт 2009, 03:24 от Camomila

# 809

малка демонстрация на новото ми хоби - фотографията  Simple Smile

Последна редакция: ср, 07 окт 2009, 03:31 от optimistche

Общи условия

Активация на акаунт