Колко струва наемането на частен дедектив?

• 74 387
  • 40
  •   1
Отговори
# 15
Момичето пише в гугъл "частен детектив" и после говори по телефон, разбира условия, вкл. и цени.....  Tired

Явно не се е получило, защото е търсела деДектив. После ще вземе да пита как частно да раздаде "правосъдие" ...

еее ,може да е за нещо съвсем разли4но ,а не за -"видя ли ,разбрах те ,4е ми кръшкаш!"  Simple Smile  ,макар 4е напоследък масово за тва ги търсят...Абе ако е за това -и сама може да си я свърши

# 16
Цитат на: Китана link=topic=421249.msg12195862#msg12195862
Бой с тефлоновия тиган по канчето!После един шут в т*****е ,като се наведе-едно коляно в носа.
 Joy

Тефлоновия и силиконовия не са достатъчни да привлечеш вниманието на един мъж и да се почувстваш значима. Чугуненият, точилката са стари и изпитани средства.

# 17
Какви са тия цени бе? По филмите взимат по 200 дол.  Laughing

# 18
Много филми гледаш  Sunglasses

# 19
Я плати на нас,ние ще го гепим Joy

# 20
  • София
Голяма простотия...
Виж, вместо да хукваш подир деТективи, вземи уточни взаимоотношенията си с този човек.Такива дебнения и хващания не ми звучат почтено.
На мен ми звучи супер просташко да се търсят детективски услуги за такива цели.

Я! Що пък да е просташко?! Да не би да не е пък просташко да му рови в ГСМ-а, или да му чете мейлите и скайпа, м? И как точно мислиш, че се уточняват взаимоотношения? Сядате, ти му казваш, че знаеш, че си има любовница и той си признава...  Laughing Laughing Laughing Аз също бих наела детектив в определена ситуация  Wink

# 21
Скоро гледах документално филмче точно за работата на тези агенции. Оказа се, че това им е основното перо да дебнат неверници, но най любопитното беше, че повече мъже ги наемали да следят дали любовниците са им верни, а не жените.  Laughing Но за съжаление не се говореше за ценоразписа.

# 22
  • в белята
Съжалявам ако на някой му се е сторило смешно или жалко това ,което съм попитала...............просто непишете в темата ако нямате какво конкретно да кажете,освен да се заяждате за правописни грешки. Crossing Arms

# 23
  • София
Съжалявам ако на някой му се е сторило смешно или жалко това ,което съм попитала...............просто непишете в темата ако нямате какво конкретно да кажете,освен да се заяждате за правописни грешки. Crossing Arms
А мислила си как ще понесеш откритието, че наистина ти изневерява?В много случаи е по-добре да не знаеш.Аз например едно време рових, рових и изрових всичко, но после съжалявах и ми се искаше да върна времето назад и нищо да не знам.

# 24
За какво ти е да си хабиш парите. Grinning Направо викай предаването "Хванати в изневяра". Те ще свършат много добра работа - безплатно. Laughing Laughing Laughing

# 25
е щом няма да се заяждаме в тази тема за правописни грешки - фани си дедектиф  Joy

# 26
Не е смешно, съчувствам на авторката Hug Не е по- безболезнено да подпитва приятелки и съседки...

Bubalanak-погледни в някоя от другите теми, въпросът за изневярата е коментиран многократно, от там може да почерпиш някоя идея. Иначе, ако не можеш да си позволиш детектив опитай с разпечатки от телефонните му разговори-м-тел имат такава услуга, ще обясня как става, ако не знаеш(пък за другите оператори не знам)...другият вариант е ако те бива с компютрите...

# 27
Абе друго си е да си имаш снимки в леглото с любовницата за спомен. Mr. Green Детективските агенции ако имаха по-разумни цени, щяха да печелят луди пари с това.

# 28
Аз не бих платил за да докажа, че ме лъжат. По скоро бих дал много за да затвърдя убеждението си, че не ме лъжат. И  ще живея по-спокойно.

# 29
Хванахте ли го тоя пич?

Общи условия

Активация на акаунт