Feеl Unique вече доставя и в България!

• 50 646
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
Имайте предвид,че сега има стачки и не само,и може да има забавяне.аз си чакам от миналата седмица....

# 331
В сайта пише, че забавянията засягат само Англия, без международните пратки. Моята са я изпратили в петък, да видим кога ще я получа  Praynig

# 332
Да и аз чакам от петък- 23.10, тогава са я пратили...Нямам търпение... Heart Eyes

# 333
момичета,може ли код за отстъпка,ще поръчвам керастас,клиник,и парфюми  bouquet  bouquet  bouquet благодаря ви!
има ли проблем ако пратката е по голяма Rolling Eyes Heart Eyes

# 334
 10MAKEUP Този е за 10 % за определени продукти - Save 10% off all make up, To claim this discount all you need to do is add the code into the specified 'voucher redeem' area and the discount will be applied upon completing your order from feelunique.com
VCODES25 този е за 2.5% мисля, че за  за всички продукти
Simple Smile

# 335
# 336
За протокола: днес получих пратка шипната на 19 октомври - шампоанче. Радвам му се и скоро ще го пробвам  Grinning

# 337
Аз получих пакетчето си, което беше изпратено в петък, доста бяха бързи този път  Heart Eyes

# 338
Е, хайде похвалете се какво получихте. Пък снимайте нещо да го видим и ние.  Hug

# 339
Аз получих Шампоан Керастасе за една приятелка  Grinning
А за себе си смятам да си поръчам неща от серията Керастас Рефлекшън, някой ползвал ли ги е Simple Smile

# 340
Еее, искам си и аз парфюмчето от 23.10...
Аз др. продукти още не съм сложила в листата, повече разглеждане ми трябва. А за косата се боря с един гаден пърхут и не смея да взимам какъв да е шампоан. Видях, че има и за такъв проблем, но засега имам някакъв успех със един тукашен шампоан и...така...
Като си получа мойта чакана пратка, ще се похваля.

# 341
Хвана ми кода за -10% за новия ФДТ на Клиник,сега е по-поносима цена  newsm44

# 342
Хвана ми кода за -10% за новия ФДТ на Клиник,сега е по-поносима цена  newsm44
Къде го видя новия ФДТ на Клиник ?

# 343
някакъв код за продукти за коса дали има действащ?

# 344
  • София
Само оттук не бях пазарувала, време е да пробвам  Laughing  Виждам, че цените на Керастаз са много добри и искам да ви питам дали има термозащитен спрей на Керастаз? Знам , че има много добри отзиви за серията цимент - в нея има ли спрей или само термо млякото? Трябва ми за употреба с преса и ми се струва, че с мляко ще ми е сложно, ще ми се да е спрей. Благодаря предварително  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт