Всякакви украси с подръчни средства

• 51 005
  • 102
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
  Здравейте Hug

Ето нещо, кото направих много набързо тия дни за рождени дни на колежки.Да не е катричка, нито подаръчна чантичка/за паричките, които им събираме/, а нещо усреднено и закачливо.Нарича се Хартиен тунел.Можш да  направиш  каквото ти дойде на ума и според човека, за когото се прави.
  В албума Хартиени тунели са bowuu   http://elorah.multiply.com/

Страхотни са!
Горе долу видях как е направено, но ако дадеш допълнително обяснения... Мисля да се пробвам  Mr. Green

# 16
Lei@, тази с птичката е жестока просто!!!

Ето и от мен линк на едни неща, които мисля днес/утре да правя от онази тънката хартия, с която пълнят опаковките на подаръците (уф как го обясних). Ще й е втора употреба Simple Smile След което ще има и трета, ако стане успешна (ще направя ръчна хартия от нея).

# 17
  • Пловдив
много весели  Mr. Green
А имаш ли от къде да се сдобиеш с цветна такава хартия, или ще я боядисваш?  Rolling Eyes
Иначе като ги видях, се сетих, че някога в 3-ти клас бях записана на кръжок сръчни ръце. Нищо не помня от онова време, но изведнъж ми проблесна, че с такава техника правихме карамфилчета  Mr. Green

# 18
# 19
много весели  Mr. Green
А имаш ли от къде да се сдобиеш с цветна такава хартия, или ще я боядисваш?  Rolling Eyes

Ами те хартиите са си цветни... и ги пазя от разни подаръци. Инак днес направих две топки от детско списание (принцеси), обаче хартията много лесно се късаше, явно трябва по-жилава. Станаха много весели и приятни като цвят, понеже цялото списание си е в едни и същи цветове горе долу, макар и малко поскъсани. Утре предстои втори опит Simple Smile

# 20
  • Пловдив
 Peace Не забравяй снимки  Mr. Green

# 21
Eто ги готови Simple Smile Снимката можеше да е по-добре, ама...

# 22
  • Пловдив
 smile3501 Страхотни са станали!
Товя е само от опаковъчна хартия, нали? А онези от списания?
Сега ме е яд, че си изхвърлих пълнежите от Редута  Mr. Green До скоро ги пазех, ай да ми попадне нещо  идейно и... как не попаднах на темата седмица по-рано  Mr. Green

# 23
# 24
http://3.bp.blogspot.com/_B52Jl9T2E0M/Sr-kdqe7rHI/AAAAAAAAAvo/9Q … 600-h/muffins.jpg
тортичка- картичка
има и урок как се прави ако искате

# 25
# 26
# 27
  • Добрич
тортичка- картичка
има и урок как се прави ако искате

Искаме  Simple Smile

# 28
# 29

Общи условия